2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kıslar merhaba,
Çok sık olmada arada uğruyorum....Eşimle pazar günü gezmeyi düşünüyoruz. Ayda bir pazar izni var. Diğer zaman h.içi...Off yaa geçen seferde hava kötüylü..Yağmurda yaşda nasıl gezeceksen artık...

hoşgeldin canım yok kız konuşuyoruz mutfak derdine düştük kübrada sağolsun tecrublerini paylaşıyordu çok iyi oldu cidden sağolsun Ne marka aldın kuzucum bende daha günlük çatal bıçak ve yemek takımı almadım

Son düzenleme:

hayırlı olsn nurgülcm aldkların güle güle kullan bnmde ağır taşıyınca bişeyi srekli karştrnca filan boynm çk ağrır dkkat et kendne cnm kas gevşetici filan sür ewe gdnce

güle güle kullan canım.

Son düzenleme:
Güle güle kullan aldıklarını Nurgül'cüm...
Ayy dünden beri arkadaşlarım hep ne eksiğin var diye soruyor şaştım kaldım, meğer eksiğim kalmamış, bilseydim bırakırdım bi kaç parça bişey
Kübraa ne aldırsam bacım, lazım olmaz diyip sonra çok ihtiyaç duyabileceğim bişey varmıdır acaba?

kuzum çatal kaşıkları aryıldız aldım yemek takımınıda kütahya aldım canım

hayırlı olsn nurgülcm aldkların güle güle kullan bnmde ağır taşıyınca bişeyi srekli karştrnca filan boynm çk ağrır dkkat et kendne cnm kas gevşetici filan sür ewe gdnce

saol betüşüm daha güzelleri senin olsun inş. ilaç sürmem lazım canım hiç sorma çok kötü oldum yaw

güle güle kullan canım.

saolasın kübracığımm

annemde aryıldız yada narin demişti kaç parça canım çatal bıçak ve yemek takımı? Birde kaçar lira tuttular

kızlar sabahtan beri girip girip çıkıyorum
kübracım mutfağını gördüm ve cok beğendim,
allah nazarlardan saklasın canım benim, eşinle, bebişlerinle, sevdiklerinle
tadına doyamayacağınız sohbetler ederek yiyeceğiniz yemekleri zevkle hazırlarsın o mutfakta eminim.

nurgülcüm senin de aldıkların hayırlı olsun güle güle kullanmak nasip olsun

kızlar evim nihayet temizleniyormuş, bu akşam gelinlik provam var, sonra eve gidip çeyizleri yerleştireceğiz final olucak artık
yarın da almaya gelicekler Allah kısmet ederse

vardır bebişimmm iç çamaşırı :86: pijama takımı hiç hayır diyemem valla

canım saklama kapları ve birşey hazırlarken kullanılabilecek büyük kaseler çok işe yarıyor çünkü herşeyi onda çırpıyorsun karıştırıyorsun yada yoğuruyorsun sonra servise alıyorsun. çok ihtiyaç oluyor büyük kaselere.

aminnnn edacım.teşekkürler canım benim.

allah kolaylık versin canım. hadi bakalım çoğu gitti azı kaldı

teşekkür ederim esracığımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…