- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #71.461
ay kızlar omuzlarım ağrıdan kopuyor resmen ya dün akşam iş çıkışı günlük yemek takımı çatak kaşık bıçak takımı aldım kendime harcadık gene paracıklarıonları taşırkende omuzlardan olduk yaww bu arada neden bu topik bu kadar sessiz yawww kızlarrr duyun sesimi gelin hemen yaww
ay kızlar omuzlarım ağrıdan kopuyor resmen ya dün akşam iş çıkışı günlük yemek takımı çatak kaşık bıçak takımı aldım kendime harcadık gene paracıklarıonları taşırkende omuzlardan olduk yaww bu arada neden bu topik bu kadar sessiz yawww kızlarrr duyun sesimi gelin hemen yaww
bukooooo sen sarev in morlu nevresimini kaça almıştın bebişim 130 tl yazıyor bi sitede havlu hediyeli
yine yağmur başladı ya bi piknik yapamadık
hoşgeldin canım yok kız konuşuyoruz mutfak derdine düştük kübrada sağolsun tecrublerini paylaşıyordu çok iyi oldu cidden sağolsunNe marka aldın kuzucum bende daha günlük çatal bıçak ve yemek takımı almadım
hayırlı olsn nurgülcm aldkların güle güle kullan bnmde ağır taşıyınca bişeyi srekli karştrnca filan boynm çk ağrır dkkat et kendne cnm kas gevşetici filan sür ewe gdnce
güle güle kullan canım.
kuzum çatal kaşıkları aryıldız aldım yemek takımınıda kütahya aldım canım
saol betüşüm daha güzelleri senin olsun inş. ilaç sürmem lazım canım hiç sorma çok kötü oldum yaw
saolasın kübracığımm
annemde aryıldız yada narin demişti kaç parça canım çatal bıçak ve yemek takımı? Birde kaçar lira tuttular
Güle güle kullan aldıklarını Nurgül'cüm...
Ayy dünden beri arkadaşlarım hep ne eksiğin var diye soruyor şaştım kaldım, meğer eksiğim kalmamış, bilseydim bırakırdım bi kaç parça bişey
Kübraa ne aldırsam bacım, lazım olmaz diyip sonra çok ihtiyaç duyabileceğim bişey varmıdır acaba?
vardır bebişimmm iç çamaşırı :86: pijama takımı hiç hayır diyemem valla
Ayy dünden beri arkadaşlarım hep ne eksiğin var diye soruyor şaştım kaldım, meğer eksiğim kalmamış, bilseydim bırakırdım bi kaç parça bişey
Kübraa ne aldırsam bacım, lazım olmaz diyip sonra çok ihtiyaç duyabileceğim bişey varmıdır acaba?
kızlar sabahtan beri girip girip çıkıyorum
kübracım mutfağını gördüm ve cok beğendim,
allah nazarlardan saklasın canım benim, eşinle, bebişlerinle, sevdiklerinle
tadına doyamayacağınız sohbetler ederek yiyeceğiniz yemekleri zevkle hazırlarsın o mutfakta eminim.
nurgülcüm senin de aldıkların hayırlı olsun güle güle kullanmak nasip olsun
kızlar evim nihayet temizleniyormuş, bu akşam gelinlik provam var, sonra eve gidip çeyizleri yerleştireceğiz final olucak artık
yarın da almaya gelicekler Allah kısmet ederse
Eda'cım hadi hayırlı olsun...
Kızlaar bugünmüydü Aylin'in kına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?