- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #71.441
biz evdekini 2 günde bir boşaltıyoruz bol bol çöp poşeti alsam iyi ederimAnnem alışveriş poşetlerine koyuyor ama biz o kadar sık alışveriş yapmayız
günaydın kızlar.
kübra göremedim mutfağını resim açılmadı cnm ama mutlaka güzeldir
kızlar pazar anneler günü dime
bende banyoyu küçükltmesin diye çok istedim mutfakta olmasını ama sonra vazgeçtik. eğer yapsaydık dışardan bakıldığında açılan kapak gibi duracaktı. içine makineyi yerleştirecektik. mutfağı yapana bir danış istersen belki o bölüme kapak yapabilir.
günaydın zeynepcim çok güzel ben çok beğendimBen öyle biliyorum ama genede bende soracaktım kızlara yanlışlık olmasın diye sen sordun iyi oldu
Kızlar çamaşır mak. yeri her ne kadar banyo olsada alt kısmının pas tutma ihtimali yüksek. Ya altına plastik yükselticilerden koymak gerekiyor, yada başka yere almak. Biz mutfağa koymak zorundayız çünkü banyo çok küçük mutfakta bir o kadar büyükmüş. Ama şöyle küçük kiler tarzı bi yer olsaydı orayıda tercih ederdim. Yengem merdivenin altında kapaklı bir dolap içine yerleştirdi çok memnun...
o kadar çk şey düşünüyorumki bu hç aklıma gelmedi çk haklsın kübra eğer hala çk geç diilse nişanlm uyandığında hemn msj atıcam şu şeklde olsn Eki Görüntüle 190727
öyle deme buket hem çok market poşeti birikiyor hemde çöp. bazen diyorum sanki bu evde bir ordu yaşıyor attığımız çöpe bakılırsa. market poşetlerini bende kullanıyorum ama bazıları delik oluyor. o da sıkıntı.hatta migros çok poşet alan oluyor diye poşetlerini deliyor.
yemek yaparken yanıma o poşetlerden alıyorum domates patates falan doğrarken önce ona koyuyorum mutfakta işim bitince ağzını kapatıp normal çöpe.
aa bizimde evin karşısında migros var poşetlerine hiç dikkat etmemiştim öyle miymiş çok komik ama mantıklıBunu söylediğin iyi oldu canım bende poşetlere soyarım bizim evde şuan çöp öğütücüsü var onun içine soyuyorum ama kendi evime yaptırmayacağım geniş eviye koyacak yerim yok
evet canım aynen böyle olursa çok güzel olur. bulaşık makinen ankastreemi olacak
cnm çokk güzel.
mutlulukla sevgi dolu yemekler pişir inş.
annen hepimizi geçmiş bukett. çöp öğütücüyü ilk defa duydum ne yapıyor ki çöpleri
bende satıyorum canım frankeninkini şuanda tam karşımda hatta kendisiSadece organik şeyleri çay gibi sebze kabukları gibi şeyleri öğütüp direkt gidere veriyor kirli suya karışıyor yani canım sen o göze soyuyorsun suyu tutuyorsun düğmesine basıyorsun birdaha kendilerini görmüyorsun ama kağıt plasitk felan atamıyorsun
beğendiğine sevindim canım. bizim dolap kapakları kaynanama kalsaydı tavana kadar olacaktı allahtan evimiz bizim 30 yıllık bina her yerinde kiriş var mutfağın üst tarafındada kiriş vardı o tavana kadar dolap yapmamızı engelledi.biz çok çılgın bir mufakçıya rastladık. dolaplarım çok kaliteli değil aslında memnun değilim ama yakından bakınca belli oluyor. mutfakçı çok değişik bir fikir verdi fırın mikrodalga ve üzerine tv.
kübracığımmm bende gördüm şimdi mutfağını canım çok güzel rabbim nazarlardan korusun geçim huzur sağlık sıhat nasip eylesin güzel günlerde eşinle bebeklerinle otur inş. evinde arkadaşım..
çok güzelmiş buket hem koku yapmasınıda önler zaten çöpleri kokutan yemek atıkları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?