2011 gelin adayları buyrun sohbete

biz evdekini 2 günde bir boşaltıyoruz bol bol çöp poşeti alsam iyi ederim Annem alışveriş poşetlerine koyuyor ama biz o kadar sık alışveriş yapmayız

öyle deme buket hem çok market poşeti birikiyor hemde çöp. bazen diyorum sanki bu evde bir ordu yaşıyor attığımız çöpe bakılırsa. market poşetlerini bende kullanıyorum ama bazıları delik oluyor. o da sıkıntı.hatta migros çok poşet alan oluyor diye poşetlerini deliyor.

yemek yaparken yanıma o poşetlerden alıyorum domates patates falan doğrarken önce ona koyuyorum mutfakta işim bitince ağzını kapatıp normal çöpe.

Kızlar çamaşır mak. yeri her ne kadar banyo olsada alt kısmının pas tutma ihtimali yüksek. Ya altına plastik yükselticilerden koymak gerekiyor, yada başka yere almak. Biz mutfağa koymak zorundayız çünkü banyo çok küçük mutfakta bir o kadar büyükmüş. Ama şöyle küçük kiler tarzı bi yer olsaydı orayıda tercih ederdim. Yengem merdivenin altında kapaklı bir dolap içine yerleştirdi çok memnun...

o kadar çk şey düşünüyorumki bu hç aklıma gelmedi çk haklsın kübra eğer hala çk geç diilse nişanlm uyandığında hemn msj atıcam şu şeklde olsn

günaydın zeynepcim çok güzel ben çok beğendim Ben öyle biliyorum ama genede bende soracaktım kızlara yanlışlık olmasın diye sen sordun iyi oldu

evet canım pazar günü. daha ne alacağıma karar vermedi. annem uzun zamandır kardeşlerimin yataklarına örtü almak istiyordu ondan alsam anneler günü hediyesi yerine geçer mi. benim annem pek kıyafeti falans evmez. başka eksiğide yok

ben bir ara kapalı balkonuma koyayım dedim. çok kullanabileceğim bir balkon değildi değerlendirmiş olurdum ama tesisat döşeme işi vazgeçirdi.

aa bizimde evin karşısında migros var poşetlerine hiç dikkat etmemiştim öyle miymiş çok komik ama mantıklı Bunu söylediğin iyi oldu canım bende poşetlere soyarım bizim evde şuan çöp öğütücüsü var onun içine soyuyorum ama kendi evime yaptırmayacağım geniş eviye koyacak yerim yok

annen hepimizi geçmiş bukett. çöp öğütücüyü ilk defa duydum ne yapıyor ki çöpleri

annen hepimizi geçmiş bukett. çöp öğütücüyü ilk defa duydum ne yapıyor ki çöpleri

bende satıyorum canım frankeninkini şuanda tam karşımda hatta kendisi Sadece organik şeyleri çay gibi sebze kabukları gibi şeyleri öğütüp direkt gidere veriyor kirli suya karışıyor yani canım sen o göze soyuyorsun suyu tutuyorsun düğmesine basıyorsun birdaha kendilerini görmüyorsun ama kağıt plasitk felan atamıyorsun

Son düzenleme:

çok güzelmiş buket hem koku yapmasınıda önler zaten çöpleri kokutan yemek atıkları.

kübracığımmm bende gördüm şimdi mutfağını canım çok güzel rabbim nazarlardan korusun geçim huzur sağlık sıhat nasip eylesin güzel günlerde eşinle bebeklerinle otur inş. evinde arkadaşım..

Kübra ben göremedim mutfağı ve çok merak ettim çılgın mutfakçının eserini

ay kızlar omuzlarım ağrıdan kopuyor resmen ya dün akşam iş çıkışı günlük yemek takımı çatak kaşık bıçak takımı aldım kendime harcadık gene paracıkları onları taşırkende omuzlardan olduk yaww bu arada neden bu topik bu kadar sessiz yawww kızlarrr duyun sesimi gelin hemen yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…