- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #71.641
aaa e adam bize bu model çıkalı 1 ay oldu kimse ile pişti olmazsın dedi
Belki inanmayacaksın ama bende alyansımı aldığımda bu modelden kimsede bulamazsın dedi, kk'ya bi ekledim bir çok kişi alyanslarımız aynı yazmış
bu kuyumcular banada aynısını dedii.üfürükçü bunlar üfürükçü..hepimizi uyutmuşlar
günaydın kızlarrr.
alem bu satıcılar yahu alyansımız bunun gibi 3 katlı sadece her kat farklı renkli parlak beyaz mat beyaz birde sarı benimkindede birde bir sıra taş var
Eki Görüntüle 191788
alem bu satıcılar yahu alyansımız bunun gibi 3 katlı sadece her kat farklı renkli parlak beyaz mat beyaz birde sarı benimkindede birde bir sıra taş var
Eki Görüntüle 191788
Eki Görüntüle 191788
Ama çok rahat bir alyans ben taktım sanki metal değilde plastik gibi yumuşak hissettim, çok güzel bir tercih, annen beğendimi kız :))
Tahmin ettiğin alyansmı cidden aferin kızevet bizde rahat diye aldık aşkımda elim en çok bunda rahat etti dedi annem ince ama madem beğenmişsiniz iyi günlerde kullanın dedi
Ben kalın bir model taktım parmaklarım kısa olduğu için çok kötü durdu, mecbur ince almak zorunda kaldım...
bizde 3 alyans beğendik 3 üde inceydiaşkım elim rahat etti diyince bunu aldık uygunda geldi 400 e aldık tekini
selam güzel gelinler nasılsınız çok güzel ve hızlı bir hafta diliyorum hepimize öpüyorum sizi çok kocaman kocaman ne yaptınız hafta sonu nasıl geçti tabiiki yoğun dimi
hoşgeldin balım..artık hiç aramıyosun beni..sen naptın hafta sonu??
neden bilmiyorum ama seni çok yorgun hissediyorum..çok yorgunsun çok..canında sıkkın
Bence evlilik izni 1 ay civarı olmalı, insan zaten bir hengameden çıkıyor, bambaşka bir hayata alışmaya çalışıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?