2011 gelin adayları buyrun sohbete

2011 in en güzel en stressiz en sakin en sevimli en içten en seksi GELİNLERİ
NASILSINIZ???:92:

bizim bohca stesimiz bitti

hafta sonu istanbul'a gittik akrabalarımızla dönerkende kocişimi aldık geldik

şimdi geri sayım başladıı:18:

alem bu satıcılar yahu alyansımız bunun gibi 3 katlı sadece her kat farklı renkli parlak beyaz mat beyaz birde sarı benimkindede birde bir sıra taş var

Eki Görüntüle 191788

Ama çok rahat bir alyans ben taktım sanki metal değilde plastik gibi yumuşak hissettim, çok güzel bir tercih, annen beğendimi kız :))

alem bu satıcılar yahu alyansımız bunun gibi 3 katlı sadece her kat farklı renkli parlak beyaz mat beyaz birde sarı benimkindede birde bir sıra taş var

Eki Görüntüle 191788

Ama çok rahat bir alyans ben taktım sanki metal değilde plastik gibi yumuşak hissettim, çok güzel bir tercih, annen beğendimi kız :))

Tahmin ettiğin alyansmı cidden aferin kız evet bizde rahat diye aldık aşkımda elim en çok bunda rahat etti dedi annem ince ama madem beğenmişsiniz iyi günlerde kullanın dedi

selam güzel gelinler nasılsınız çok güzel ve hızlı bir hafta diliyorum hepimize öpüyorum sizi çok kocaman kocaman ne yaptınız hafta sonu nasıl geçti tabiiki yoğun dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…