2011 gelin adayları buyrun sohbete

kübracım
hazır seni bulmuşken sorayım dedim
balayına giderken mutlaka yanımıza almamız gereken şeyler var mı?

ıssız adaya giderken alacağın 3 şey gibi oldu

huuu huuuuu güzel gelinlerr ne yapıyorsunuz :92:

bende nette takılıyorum ama daha önc herşeye bakmışım araştıracak şey bile kalmadı

ben erik yiyorum zuzuşum yazın en sewdiğim meyvelernden bri sen napıosn

iş saati eriği nerden buldun canım afiyet olsun bu arada sınav giriş belgen geldimi canım

ya betül ya nereden dedin erik şimdi nasıl buram buram tuzlayıp yiywsim geldi kilosuda çok pahalı alıyorum paketlerde bende ah

ah canm bnm yaa çk sewerm bnde eriği al benden sana gelsin dalından taze erik bu arada nişanlm ben sewiorm diye nişanlm bahçemzdeki yeşil erik ağacını ilaçlamş inşallah bu sene verr

ay ewt nette dolaşmaktanda skıldım burdada kmse konşmuo

giriş belgem geldi buket 1 hafta olcak nerdeyse bu sefer çk erken yolladılar ama bn hiiiiç ders çalışmıorm yaa ne olcak bnm bu halim sen soru filan çözmeye başladnmı

bu arada eriği evden getrdm canm :))

Son düzenleme:
Imdi otellerde ne var ne yok bilinmiyoru internet sayfasında kurutma makinası var yazıyor belki bazı odalarda var şimdi almak lazım mı değilmi :)))

Bakayım bu akşam gidersem eğer çekeyim evin fotolarını tam teşekküllü

dün jartiyer aldım gelinliğin altına br sürüs allanıyor ip gibi anlamadım en sonunda annemi çağırdım kadın diyor bu nedir sallanıp duruyor herkes alıyor şimdi duyuyorum annemin bile haberi var yani pöff ben daha nasıl giyiliyor bilmiyorum beyaz çorabı var ten reni varmıdır acba

bn jartiyer gymeyi düşünmyrm gelinliğimn altına rahat edemem gelinliğimi çkardktan snra gyeblrm belki oda balayında ancak..

bende nişandan önce almıştım nişanlık içine üst kısmını giydim sadece :)
arkadaşım giymişti düğününde çorapların o ipleri çıkıp duruyodu sürekli uğraştırdı bayağı o yüzden kuzenime düğünde giyme dedim düğünden sonra giyersin dediler bende öyle yaparım herhalde

kübracım
hazır seni bulmuşken sorayım dedim
balayına giderken mutlaka yanımıza almamız gereken şeyler var mı?

güzel soru eddoşşş
toka
Plaj kıyafeti
Tarak
Diş fırçası+macunu
Makyaj malzemesi
çorap
eşofman üstü, hırka
cımbız
epilasyon aleti (
normal+günlük ped
saç köpüğü
saç fırçası
oje
aseton

bunlar zaten yanıma alacağım şeyler bebiş
ne bileyim şunu da alsaydım iyi olurdu dediği bişey oldu mu diye sormuştum canım

Ayy bu erik nerden çıktı uleen, ağzım sulandı bak....
Şimdiki gelinliklerin çoğu büstiyerli dikiliyor, ben sadece iç çamaşır aldım jartiyerle uğraşamam...

benim gelinliğimi diken yosma karı önce dikicem dedi..sonra dikilmez dedi..bi kızgınım varyaa o karıyaa..bu c.tesi görüşeceğiz bakalım..nasıl dikmiş gelinliğimi..paçoz karı

sallanmayacak ki çoraba tutturacaksın o çıtıtları atabiliyor oynarken rahat edemem diye eve gelince duştan sonra giyeceğim. Ten siyah beyaz ve kırmızı renkleri var bende hepsinden 3 er 5 er tane var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…