- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #72.001
ben erik yiyorum zuzuşum yazın en sewdiğim meyvelernden briSen napıosn
kübracım
hazır seni bulmuşken sorayım dedim
balayına giderken mutlaka yanımıza almamız gereken şeyler var mı?
huuu huuuuu güzel gelinlerr ne yapıyorsunuz :92:
ben erik yiyorum zuzuşum yazın en sewdiğim meyvelernden brisen napıosn
huuu huuuuu güzel gelinlerr ne yapıyorsunuz :92:
ya betül ya nereden dedin erik şimdi nasıl buram buram tuzlayıp yiywsim geldi kilosuda çok pahalı alıyorum paketlerde bende ah
ıssız adaya giderken alacağın 3 şey gibi oldu
bende nette takılıyorum ama daha önc herşeye bakmışım araştıracak şey bile kalmadı
iş saati eriği nerden buldun canım afiyet olsun bu arada sınav giriş belgen geldimi canım
Bakayım bu akşam gidersem eğer çekeyim evin fotolarını tam teşekküllü
dün jartiyer aldım gelinliğin altına br sürüs allanıyor ip gibi anlamadım en sonunda annemi çağırdım kadın diyor bu nedir sallanıp duruyor herkes alıyor şimdi duyuyorum annemin bile haberi var yani pöff ben daha nasıl giyiliyor bilmiyorum beyaz çorabı var ten reni varmıdır acba
bn jartiyer gymeyi düşünmyrm gelinliğimn altına rahat edemem gelinliğimi çkardktan snra gyeblrm belki oda balayında ancak..
bende düşünmüyordum göğüs sıkıntısı oldu mecbur sıktıkça varlaştığı için mecburenn
dün jartiyer aldım gelinliğin altına br sürüs allanıyor ip gibi anlamadım en sonunda annemi çağırdım kadın diyor bu nedir sallanıp duruyor herkes alıyor şimdi duyuyorum annemin bile haberi var yani pöff ben daha nasıl giyiliyor bilmiyorum beyaz çorabı var ten reni varmıdır acba
kübracım
hazır seni bulmuşken sorayım dedim
balayına giderken mutlaka yanımıza almamız gereken şeyler var mı?
sadece büstiyer alsaydn o zaman denzcm jartyern çorabı filan skıntı olr düğün gnü kayar filan sadece ayarlanablr bi büstiyer alsaydn
güzel soru eddoşşş
toka
Plaj kıyafeti
Tarak
Diş fırçası+macunu
Makyaj malzemesi
çorap
eşofman üstü, hırka
cımbız
epilasyon aleti (
normal+günlük ped
saç köpüğü
saç fırçası
oje
aseton
Ayy bu erik nerden çıktı uleen, ağzım sulandı bak....
Şimdiki gelinliklerin çoğu büstiyerli dikiliyor, ben sadece iç çamaşır aldım jartiyerle uğraşamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?