- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #72.041
gelir canm gelir vizelerde bna da çk geç gelmşti.. annen nerden alıyor soruları bn netten çözmeye çalışıyorum ama indremediğim için çıktısını alamyrm
gelinliği değil kız içine bustiyer dikilmez demiş
adaş modeli göğüs dekolteliydi ben onu düz straplez yaptırdımya ondan dolayı buna içten bustiyer dikilmez dedi..aslında dikilirde demedim bişi işte..malzemeden kaçıyo
Bizim pazar günü saat akşam 10 da otobüsümüz .))
BEN YOĞURT BİR KERE MAYALAMIŞTIM NEDENSE EKŞİ OLMUŞTU .)
ARANIZDA BİLEN VARDIR MUTLAKA
YOĞURT MAYALAMA
Malzemeler
1.5lt süt
2 yemek kaşığı mayalık yoğurt
Hazırlanışı
Sütü kaynatın ve ılımaya bırakın ılıyan sütün sıcaklığını ölçün eğer sütün içerisine küçük parmağınızın ucunu değirdiğinizde parmağınız yanmıyorsa ayarında demektir.Ne çok sıcak ne de çok ılık olmalı.Ufak bir kase içerisinde yoğurdu 2-3 kaşık ılık süt ile iyice ezin.Sütü saracağınız sargı bezlerini yayın (sıcak tutacak battaniyede olabilir)sütü ateşten alın ve mayasını yavaşça koyup homejen bir şekilde dağılması için karıştırın ve ağzını sıkı bir şekilde kapatın ve iyice sarın kıpırdatmadan.5-6 saat bekledikten sonra buzdolabında dinlendirin
biz ilk gece izmir'deyiz, en üst katta biz altta akrabalar olacak, düşündükçe kötü oluyorum, artık aşağıya ses gidip yanlış anlaşılır diye lavaboya bile kalkamam heralde...
murat dershanesinin kantininde satıyorlar canım
nasıl çıktısı alınmıyor betüşş e ogrenmede soruların olduğu yeri açınca yazıcı işareti oluyor bas ona hangi sayfanın dersi çıkacaksa sayfayıda belirle çıktısı karşında
eksi olmasının nedeni sıcak mayalamak olabilir demişti annem bişey daha vardı ama unuttum...
haliyle bende çok çekiniyorm ama otelden daha rahat olacağımı en azından hissediyrum nişanlımında kamera korkusu var atana kadar can çekiştik bir kaç ark. Sırf para için yapmışlar balayı çiftine çekiniyor çk da allahtan attı kafasından
alt katta kayınvalidemler misafirler bende çekiniyorum da ne yapayım altımada edmem herhalde alışacaklar biz üste onlar altta .)))
Eksi olmasının nedeni sıcak mayalamak olabilir demişti annem bişey daha vardı ama unuttum...
maya bozuksa yada uzun süre kalmışşda olur belki
ilk gece problem benim için diğer geceler zaten kimse olmayacak :))
karşı dairemizdeki çiftte bizden 1 hafta önce evleniyor, umarım güzel bir komşuluk kurarız...
Deniz'cim senin evin rengi ne? O resimdeki yer hangi renkti?
haliyle bende çok çekiniyorm ama otelden daha rahat olacağımı en azından hissediyrum nişanlımında kamera korkusu var atana kadar can çekiştik bir kaç ark. Sırf para için yapmışlar balayı çiftine çekiniyor çk da allahtan attı kafasından
alt katta kayınvalidemler misafirler bende çekiniyorum da ne yapayım altımada edmem herhalde alışacaklar biz üste onlar altta .)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?