2011 gelin adayları buyrun sohbete

kuzenimin düğünde kuaförde gel biz takalım ondan kolayı yok dedik çorabı delik deşik ettik 2 kupçasıda poposuna isabet ettiii eeee çorapları farklı üstü farklı alınca olmaz işte:) aman dikkat et denizcim aslında giyelecek bişi değil zaten eve yapış yapış halde gidiliyor. dantelli kısa bir şort ve çorap yeter bence :86:

Her yerde çarşı pazar var canım unuttuğunu da çıkar alırsınız bol bol çamaşır felan koy ben vallahi pek bir yere çıkmayı düşünmüyorum çok yorgunum şuan biran önce dinlenmek için can atıyrum

Ister istemez aklında oluyor insanın canım en çok düşündüren kısım yemek iş yorgunluk üçünü ynı anda düşününce paş paşa hazırlamak düşüyor
kekler
kurabiyeler

pratik yemekler hazır yufkaldan börek felan gibi gibi gibi

annem sağolsun aldı soruları ama hiç bakmadım ki daha Allah Allah bana daha gelmedi betüşüm

Benimde tarif defterim hazır sadece döküm alıcam, ilk zamanlar net olmazsa kocama oradan yemekler pişiririm.
Bende dinlenmek istiyorum yaa, nişanlım diyorki artık sen evine ait değilsin, dur dedim daha 1,5 ay va
r

bende çıkıp dolaşmayı düşünmüyorum pek canım
özellikle balayındaki ilk gün, sanırım anca akşam yemeğine gideriz ondan önce de bi güzel uyuruz
cok erken saate aldık uçak biletlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…