- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #72.021
benim gelinliğimi diken yosma karı önce dikicem dedi..sonra dikilmez dedi..bi kızgınım varyaa o karıyaa..bu c.tesi görüşeceğiz bakalım..nasıl dikmiş gelinliğimi..paçoz karı
benim gelinliğimi diken yosma karı önce dikicem dedi..sonra dikilmez dedi..bi kızgınım varyaa o karıyaa..bu c.tesi görüşeceğiz bakalım..nasıl dikmiş gelinliğimi..paçoz karı
Bakayım bu akşam gidersem eğer çekeyim evin fotolarını tam teşekküllü
dün jartiyer aldım gelinliğin altına br sürüs allanıyor ip gibi anlamadım en sonunda annemi çağırdım kadın diyor bu nedir sallanıp duruyor herkes alıyor şimdi duyuyorum annemin bile haberi var yani pöff ben daha nasıl giyiliyor bilmiyorum beyaz çorabı var ten reni varmıdır acba
Yemek tarifi kitabımı oluşturudm mutfağın en alt çekmecesine koydum .)))))))))))
nasıl ya önce dikilir sonra dikilmez mi diyo????
ah canm bnm yaa çk sewerm bnde eriği al benden sana gelsin dalından taze erik bu arada nişanlm ben sewiorm diye nişanlm bahçemzdeki yeşil erik ağacını ilaçlamş inşallah bu sene verr Eki Görüntüle 193175
ay ewt nette dolaşmaktanda skıldım burdada kmse konşmuo
giriş belgem geldi buket 1 hafta olcak nerdeyse bu sefer çk erken yolladılar ama bn hiiiiç ders çalışmıorm yaa ne olcak bnm bu halim sen soru filan çözmeye başladnmı
bu arada eriği evden getrdm canm :))
seninle iyi geçinmek lazım eda kızınc ağzın fena bozuluyor
annem sağolsun aldı soruları ama hiç bakmadım ki daha Allah Allah bana daha gelmedi betüşüm
Yemek tarifi kitabımı oluşturudm mutfağın en alt çekmecesine koydum .)))))))))))
gelir canm gelir vizelerde bna da çk geç gelmşti.. annen nerden alıyor soruları bn netten çözmeye çalışıyorum ama indremediğim için çıktısını alamyrm
Her yerde çarşı pazar var canım unuttuğunu da çıkar alırsınız bol bol çamaşır felan koy ben vallahi pek bir yere çıkmayı düşünmüyorum çok yorgunum şuan biran önce dinlenmek için can atıyrum
nasıl ya önce dikilir sonra dikilmez mi diyo????
Kız Eda bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, gelinlikçi bir gelinliği nasıl dikemez yaa?
bende çıkıp dolaşmayı düşünmüyorum pek canım
özellikle balayındaki ilk gün, sanırım anca akşam yemeğine gideriz ondan önce de bi güzel uyuruz
cok erken saate aldık uçak biletlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?