- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #72.061
haliyle bende çok çekiniyorm ama otelden daha rahat olacağımı en azından hissediyrum nişanlımında kamera korkusu var atana kadar can çekiştik bir kaç ark. Sırf para için yapmışlar balayı çiftine çekiniyor çk da allahtan attı kafasından
alt katta kayınvalidemler misafirler bende çekiniyorum da ne yapayım altımada edmem herhalde alışacaklar biz üste onlar altta .)))
Yaz akşamları cacıksız gün düşünemiyorum mutlak ve mutlak olur
dün kayınvalidemelr bizdeydi kayınpeder salatayı çok seviyor
uzun uzun dilimledim dedim ki salata sezonunu açıyorum gülmekten patladılar
denizzz bir daha resim koysanaaa..ben seni başkası sanıp sürkli o şahsa baktım..ama bu haksızlık
Yaz akşamları cacıksız gün düşünemiyorum mutlak ve mutlak olur
dün kayınvalidemelr bizdeydi kayınpeder salatayı çok seviyor
uzun uzun dilimledim dedim ki salata sezonunu açıyorum gülmekten patladılar
benim de kayınvalidemler üstte daha önce nişanlıma siz evlenince biz bi hafta gideriz ablana falan demişler bi hafta olmasa da olur ilk gece gitseler yeter sonra balayındayız zatenbende çok çekiniyorum yaa
evrem hoşgeldin sen nerden..isim yaş..ve mürüvet tarihin ne zaman??
Zeynebin canı sarma istemiştir yine .)))
way way kayınvaliden döktürmüş ellerine sağlık yanlız ayrı tabaktaki yeşil şeyler ne onları anlamadım canım. 2 fotodaki nişanlın ile sensin galiba çok değişik çıkmışsın çok yakışmışsınız
way way kayınvaliden döktürmüş ellerine sağlık yanlız ayrı tabaktaki yeşil şeyler ne onları anlamadım canım. 2 fotodaki nişanlın ile sensin galiba çok değişik çıkmışsın çok yakışmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?