2011 gelin adayları buyrun sohbete

Günaydın kızlar. Dün izinliydim. Maskoya Gittik yatak odamızı sipariş verdik. 20 güne yapıcaklar.
Hazır modelden beğendik onun biraz daha boyutlarını büyütüp yaptırıyoruz.

hava gerçekten yorgana sarılıp uyuma havası
sabahları kalkamıyorum çok zor oluyor benim için artık annemde dala geçiyor bu kadar uykuya düşkün olma diye kafamı yastığa koyduğum an bitiyor işim

şimdiden hayırlı olsun aslıcım bişey kalmadı mayısta bitmek üzere

sizede günaydın kızçeler..hazırlıklar nasıl gidiyo..ayın 21 ine az kaldı kızlar..giyilsin gelinlikler yapılsın saçlar koyulsun fotolar..

herşeyimiz tam şükür edacım elimizden geldiğini yaptık gerisi sansa kalmış biraz
ev temizliğide bitti artık bir hafta öcesinden hazırız bir tuafım hala daha ne bir üzüntü nede bir sevinç var duygusuzum

bu hastalık bendede var..boşver..ben nişanımda arkadaş hiçmi kalbim çarpmaz heyecanım olmaz tık yok bu ne rahatlık dedim kendi kendime..ilk dansda anladımki nişanlanan benim..:78:

babam köyde annemde garibim tek başına evde elinden geldiği kadar birşeyler yapmaya çalışıyor kıyamam ben ya bütün yük benim üstümde stessden delirmezsem iyidir valla ama bu günümüzede şükürler olsun ne diyeyimmm hafta sonu eve temizliğe gideceğim daha doğazgaz yok evde en çokta bu canımı sıkılıyor bakalım hayırlısı herşeyin siz neler yapıyorsunuz canlarım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…