2011 gelin adayları buyrun sohbete

İşte kızlaar avon ürünlerim, hepside işimi görecek cinsten...
Dün pikelerim gelmiş ben bunları görünce hepsini incelemeye başladım annemde habire pikelerden bahsediyo. Baktıki ben ilgilenmiyorum, hiç umrunda değilki pike diyo

[/url][/IMG]

Buda son pikem, bir tanede nevresim takımı yaptırmış annem o çok güzel olmuş, ama bunu pek beğenmedim ( Çokta umutluydum oysaki...

[/url][/IMG]

sorma canım bizimde doğalgaz olmadı izin verilemedi
tüp almışlar elektrikli şofben takmışlar fırının oraları delmişler kablo gitmedim akşam sinir odlum batan yaptır bari de zırt pırt batmasın ortalık
ama ne yapacaksın iki gönül bir olunca samanlık seyran oluyormuş

Bizde de tüm yük nişanlımda evi temizlemek için kadın arıyor garibim, bulamazsa mecburen kendisi yapacak çünkü eşyalar gelecek, evin boyası olmuş temizlenmesi lazım. Bende üzülüyorum bu duruma... Gidince 1 hafta temizlikle geçecek gibi görünüyor...

günaydın güzel gelin adayları,
günler yaklaştıkca, mideme kramplar giriyor ve kalbim o kadar hızlı atıyor ki
yerinden fırlayacak mış gibi
biraz da üşüttüm:2:
aslıcım yatak odan hayırlı olsun güle güle güzel gecelerde kullan canım

esra çok güzel bence

avonlarında aynen lazım gerekli şeyler

ten kokusuna sinir olurum o yüzden bol bol aldım parfüm rolon nefret ediyoum ter kokusu ve ten kokusu

denizciğim benim için sorun yokta benim manita çok sinir oluyor hiç sorma bu konuda başımın etini yiyip duruyor yok neymiş efendim ev sahibini ara tutmuyoruz evini diyor dün tartıştık durmadan çok üzüldüm ya

yeni evse ne kadar temizlik yapdsanda birden temizlenmiyor
zamanla geçiyor birde boyacı laminantlara serptirmişşe eğer pöffffffff kazı kazı dur bzim koyu renk tek tek sildim o boyacıyı bulsam iki kelime söylerim

Günaydınn kızlarr

Ay sizleri nasıl özledim anlatamam.
Departmanımdaki bir arkadaşım evleniyor zaten iki kişiydik onun işleride bana kaldı.
Zaten son iki haftadır varlığıyla yokluğu birdi
Bende onun heyecanını paylaştım tabi buğün ona yarın kısmetse bana.
İşlerimi toparladım işlerini toparladım ve buğün burdayımmm

Nasılsınız neler yaptınız?Herşey yolundadır inşallah.Aylinde evlendi dime?Benim için günler birbirine girdi de takip edemiyorum

evet aslişım yatak odan hayırlı olsun..güle güle kullanın balım..millet evini düzdü biz hala çeyiz derdinde esoşşşşşş aslışşş..ben daha kötüsü ev bile bulamıyorum

Güle güle kullan esroşum.
Bende avonun duş setlerine bayılıyorum.
Geçenlerde 4 tane almışdım kokusu hepsinin çok hoş.
Birini kullanıyorum diğer 3 tanesini kaldırdık çeyize.
Annem dioki maşallah nilay ne alıyorsan çeyize seni hiç böyle ummazdım

Annemde pike olaylarına takıldı kaldı bence seninkide çok hoş olmuş.

Son düzenleme:
evet aslişım yatak odan hayırlı olsun..güle güle kullanın balım..millet evini düzdü biz hala çeyiz derdinde esoşşşşşş aslışşş..ben daha kötüsü ev bile bulamıyorum

adaşım bizim arkadaş sanayi mahallesinde tutmuş
0 daire 2+1 550 kayme
oraları düşünmezmisiniz?

esra çok güzel bence

avonlarında aynen lazım gerekli şeyler

ten kokusuna sinir olurum o yüzden bol bol aldım parfüm rolon nefret ediyoum ter kokusu ve ten kokusu

Bende almıştım bir dolu, bunlarda eklendi üzerine iyi oldu. Özellikle vücut losyonunun kokusu harika, tam aradığım gibi...
Annem kızdı ama kremime sahip çıktı, elime iyi geldi benim olsun diyor :))

yeni evse ne kadar temizlik yapdsanda birden temizlenmiyor
zamanla geçiyor birde boyacı laminantlara serptirmişşe eğer pöffffffff kazı kazı dur bzim koyu renk tek tek sildim o boyacıyı bulsam iki kelime söylerim

Yok canım, tahtaymış boyadan sonra laminant yapıldı, yani toz temizlenecek ama bir erkeğe bu konuda ne kadar güvenilir bilemiyorum...

Kız nerelerdesin sen merak ettirdin...

esrooo pike tam gelin pikesi olmuş kız allı pullu niye beğenmedin bebiişim annen uğraşıyorr işte üzme kadını

Annemde kızdı pikocuya canım, o kadar emek ve para veriyorsun düzgün bişey çıkarsın istiyorsun yok...

Anacım ben sevmiyorum dedikçe annem yaptırdı, dinlemiyorlar gerçi nevresim takımlarımı beğendim çok farklı olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…