- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #72.141
Günaydınn kızlarr
Ay sizleri nasıl özledim anlatamam.
Departmanımdaki bir arkadaşım evleniyor zaten iki kişiydik onun işleride bana kaldı.
Zaten son iki haftadır varlığıyla yokluğu birdi
Bende onun heyecanını paylaştım tabi buğün ona yarın kısmetse bana.
İşlerimi toparladım işlerini toparladım ve buğün burdayımmm
Nasılsınız neler yaptınız?Herşey yolundadır inşallah.Aylinde evlendi dime?Benim için günler birbirine girdi de takip edemiyorum
Anacım ben sevmiyorum dedikçe annem yaptırdı, dinlemiyorlar gerçi nevresim takımlarımı beğendim çok farklı olmuş
Bizde de tüm yük nişanlımda evi temizlemek için kadın arıyor garibim, bulamazsa mecburen kendisi yapacak çünkü eşyalar gelecek, evin boyası olmuş temizlenmesi lazım. Bende üzülüyorum bu duruma... Gidince 1 hafta temizlikle geçecek gibi görünüyor...
nilay sende özlettn kendni merak ettk seni..hoşgeldn canm
kızlarrrrrrrrrrrr size 20 gün sonra süprizzz bir haberimm olabilir bende çok heycanlıyım bugünlerde ama kesinleşsin sizlerlede paylaşacağım
niloş hoşgeldin kız özledik valla nerelerdesin sen böyle özletme kendini uğra arada aslışımmm hayırlı olsun yatak odan canım zuzummm merkala bekliyorum haberini hadi hayırlısı bakalım canımm
Kızlar size bişi danışmak istiyorum.
Biz yatak odasının siparişini verdik ama bir kaç değişiklikler yapabiliriz bir kaç güne kadar.
Şimdi benim seçtiğim yatak başlığının avizeleri böyle ama sırf beyaz düşünün yatağıda. Arkasındaki kapitone kumaşta taşlı baklava dilimli dilimli olucak.
Bir diğer seçenekte bu. İstersek bunuda uygulayabilirmiş adam.
Sizce bu mu daha güzel duruyor avizeler yoksa üstteki orjinal halimi.
Biz yatak odasının siparişini verdik ama bir kaç değişiklikler yapabiliriz bir kaç güne kadar.
Şimdi benim seçtiğim yatak başlığının avizeleri böyle ama sırf beyaz düşünün yatağıda. Arkasındaki kapitone kumaşta taşlı baklava dilimli dilimli olucak.
Zuhalımmmmm kilit noktamm ay çizelgen çok hoşma gitti.Bende 6 rakamından yarın kurtuluyorum şüür hiç geçmicekmiş gibi geliyorBiz meraklı hatunlarızz merakda koyma bizi şekerimm...Güzel haberlerini bekliyoruz.Azıcık ucundan çıtlatsan ne olur kiii
kızlarrrrrrrrrrrr size 20 gün sonra süprizzz bir haberimm olabilir bende çok heycanlıyım bugünlerde ama kesinleşsin sizlerlede paylaşacağım
niloş hoşgeldin kız özledik valla nerelerdesin sen böyle özletme kendini uğra arada aslışımmm hayırlı olsun yatak odan canım zuzummm merkala bekliyorum haberini hadi hayırlısı bakalım canımm
esracığımmm avonların ve pike takımın çok güzel güle güle kullan benim manitada kadın bulacaktı da ben vazgeçirdim ben fazla titizim beğenmem öyle herkesin temizliğini kendi evimde bile annemin yıkadığı bulaşıkları tekrar yıkıyorum her hafta cam siliyorum hastalık benimkisi o yüzden ben temizlerim dedim bakalım
niloşşşş hala rüya gibi geldiği için kendime bile diyemiyorum yok olmayacakmış gibi bakalım yakında belli olacak hemen duyuracağım size4 ay dan kurtuldum nihayet
Nurgülümm hep aklımdaysınız şekerim ama bir oraya koştur bir buraya iki masa arasında mekik dokuyunca gelemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?