2011 gelin adayları buyrun sohbete

nilay sende özlettn kendni merak ettk seni..hoşgeldn canm

esracığımmm avonların ve pike takımın çok güzel güle güle kullan benim manitada kadın bulacaktı da ben vazgeçirdim ben fazla titizim beğenmem öyle herkesin temizliğini kendi evimde bile annemin yıkadığı bulaşıkları tekrar yıkıyorum her hafta cam siliyorum hastalık benimkisi o yüzden ben temizlerim dedim bakalım

Kızlar size bişi danışmak istiyorum.
Biz yatak odasının siparişini verdik ama bir kaç değişiklikler yapabiliriz bir kaç güne kadar.
Şimdi benim seçtiğim yatak başlığının avizeleri böyle ama sırf beyaz düşünün yatağıda. Arkasındaki kapitone kumaşta taşlı baklava dilimli dilimli olucak.

Bir diğer seçenekte bu. İstersek bunuda uygulayabilirmiş adam.
Sizce bu mu daha güzel duruyor avizeler yoksa üstteki orjinal halimi.

nilay sende özlettn kendni merak ettk seni..hoşgeldn canm

Hoşbulduk betüşümmm

Yoğunluk şekerim KK ya gelince çıkamıyorum kolay kolay faturalarda en ufak bir dikkat eksikliğinde yanlış oluyor bu sfer başa dönüyorum hiç bir şeye bakmadan sadece işe odaklandım mecbur.Mesaiye kalmama rağmen anca toparladım.Şimdi burdayım şükür.

niloş hoşgeldin kız özledik valla nerelerdesin sen böyle özletme kendini uğra arada aslışımmm hayırlı olsun yatak odan canım zuzummm merkala bekliyorum haberini hadi hayırlısı bakalım canımm

kızlarrrrrrrrrrrr size 20 gün sonra süprizzz bir haberimm olabilir bende çok heycanlıyım bugünlerde ama kesinleşsin sizlerlede paylaşacağım

Zuhalımmmmm kilit noktamm ay çizelgen çok hoşma gitti.Bende 6 rakamından yarın kurtuluyorum şüür hiç geçmicekmiş gibi geliyor Biz meraklı hatunlarızz merakda koyma bizi şekerimm...Güzel haberlerini bekliyoruz.Azıcık ucundan çıtlatsan ne olur kiii

Aslıcım, her zaman sadecelikten yana olduğum icin 2inci fotodaki şekli tercih ederdim
diğeri sanki biraz kaba durur gibi geldi bana ikincisin daha romantik bir havası var

Ben ikinci resimdekini daha zarif buldum canımcım daha kibar duruyor sanki.
Ay ben yatak odamı hiç böyle düşünmedim kız neler buluyorsunuz şaşıp kalıyorum valla

Son düzenleme:

niloşşşş hala rüya gibi geldiği için kendime bile diyemiyorum yok olmayacakmış gibi bakalım yakında belli olacak hemen duyuracağım size 4 ay dan kurtuldum nihayet

niloş hoşgeldin kız özledik valla nerelerdesin sen böyle özletme kendini uğra arada aslışımmm hayırlı olsun yatak odan canım zuzummm merkala bekliyorum haberini hadi hayırlısı bakalım canımm

Nurgülümm hep aklımdaysınız şekerim ama bir oraya koştur bir buraya iki masa arasında mekik dokuyunca gelemedim.

Canım Iğdır gibi bir yerde temizlikçi kadın bulmak zor, aslında hiç içime sinmiyor başkalarına yaptırmak çünkü koca gardrop gelecek altı temiz olmazsa kaldırmakta mümkün olmayacak. Habire söylüyorum nişanlıma sinirlenecek yakında...

Canım 2. seçeneği gördüm ben, hatta hergün önünden geçiyorum ve çok beğenmiştim...

kızlarrrrrrrrrrrr size 20 gün sonra süprizzz bir haberimm olabilir bende çok heycanlıyım bugünlerde ama kesinleşsin sizlerlede paylaşacağım

Anamm kız Şırnak yolu görünmüyomu yoksa?
Yada düğünü erkenemi aldınız?
Dur biraz daha tahmin yürüteyim...

niloşşşş hala rüya gibi geldiği için kendime bile diyemiyorum yok olmayacakmış gibi bakalım yakında belli olacak hemen duyuracağım size 4 ay dan kurtuldum nihayet

Ahanda ahannnnnnnnnnnnnn olalalala olalalala kızz tahmin ettiğim şeyse süperrr süperr süperrr haydi hayırlısı inşallah...Kilit noktam olmayabilirsin ama o kadan sevindirik olurum tahmin ettiğim şeyse hayırlı haberlerini bekliyoruzzz

Bu arada Aslı'cım dolap içini sen düzenleyebiliyorsan kendine göre ayarlat iyi oluyor, yengem bir tarafını bölmeli yaptırdı çok memnun... Mesela askıya asılacak kıyafet çok oluyorsa askı kısmını büyük yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…