- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #72.161
Inşallah gönlüne göre hayırlısı olur zuhal
güzel haberlerini bekleriyoruz canım
zuzuşş..düğün tarihin erkene alınıcak dimi?????
Bu arada Aslı'cım dolap içini sen düzenleyebiliyorsan kendine göre ayarlat iyi oluyor, yengem bir tarafını bölmeli yaptırdı çok memnun... Mesela askıya asılacak kıyafet çok oluyorsa askı kısmını büyük yaptır
Anamm kız Şırnak yolu görünmüyomu yoksa?
Yada düğünü erkenemi aldınız?
Dur biraz daha tahmin yürüteyim...
bi kesinleşsin canımmm çok mutlu olacağım vallahemen ilk size diyeceğim
Ahanda ahannnnnnnnnnnnnn olalalala olalalala kızz tahmin ettiğim şeyse süperrr süperr süperrr haydi hayırlısı inşallah...Kilit noktam olmayabilirsin ama o kadan sevindirik olurum tahmin ettiğim şeyse hayırlı haberlerini bekliyoruzzz
bnde senn gbi düşünüyorm esra zuzuşun nişanlısınn tayini şırnaktan farklı byere çıkablrCanım Iğdır gibi bir yerde temizlikçi kadın bulmak zor, aslında hiç içime sinmiyor başkalarına yaptırmak çünkü koca gardrop gelecek altı temiz olmazsa kaldırmakta mümkün olmayacak. Habire söylüyorum nişanlıma sinirlenecek yakında...
Canım 2. seçeneği gördüm ben, hatta hergün önünden geçiyorum ve çok beğenmiştim...
Anamm kız Şırnak yolu görünmüyomu yoksa?
Yada düğünü erkenemi aldınız?
Dur biraz daha tahmin yürüteyim...
içinide dizayn ettim canım :))
içinide dizayn ettim canım :))
sendeki sivri zekaya hayranım zaten esroşşşşşşşşşşşşşşş düğün değil ilk şık bebişimmm bi kesinleşsin tüm ayrıntılarla anlatacağım
hala kilit noktanım niloşşş düğün değil haber bebişimm
ulen kadın milleti ne meraklıyız.illa söyletcez..çatlarız yoksa
Süpermiş, Aslı'cım herşeyin çok güzel oldu kız, nazar değmesin, evini birilerin gösterirken nazar bocuğu tak
Sivri olduğum dorudurda zeka kısmına pek katılamıyorum...
kuzucuklarım tahminleriniz doğru düğün aynı tarihte ama nişanlımın ataması 1 yıl kadar konyada olması yüzde 90 zorunlu hale gtirmişler istenilen ilde kalmayı 20 gün içinde kesinleşip direk buraya gelecek inşallahhhhhhhhhhhhhh
kuzucuklarım tahminleriniz doğru düğün aynı tarihte ama nişanlımın ataması 1 yıl kadar konyada olması yüzde 90 zorunlu hale gtirmişler istenilen ilde kalmayı 20 gün içinde kesinleşip direk buraya gelecek inşallahhhhhhhhhhhhhh
aa hemide konya bu süper bir haber annen kız vermiyor damat alıyor
Dularımız seninle zuzuşummmmm hakkınızda hayırlısı olur inşallah.
Allahım herşeyi kalbinin güzelliğine göre versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?