- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #72.181
Sivri olduğum dorudurda zeka kısmına pek katılamıyorum...
sağollll niloşşşş inşallah canımm herkesin kalbinin köşesinde ne eksik kalmış ve istemişse o olsun
zeka kısmına niye katılmıyorsun esroooooo sevgülüneeee taaa uzaklardan bile kolun yetişiyorsa bence çok zekisinnn
zeynep kocasına süpriz yapabildimi acaba
Çok güzel bir haber gerçekten, Ankara'ya gitmesi risk gibi görünüyordu ama müthiş bir hayır çıktı bu durumdan. Demekki her işte bir hayır varmış, aslında korktuklarımız bizim için belkide hayır teşkil ediyordur. Bu durumdan kendimede pay çıkardım tabi, belki Iğdır benim için hayırdır :))
nurgüşüm şarjım bitti..şuan doluyo..biraz dolsun arayıp söylemem lazım acil..off istemiyo ama ikna etmem lazım..ev çok güzel
günaydın kızlarr
deniz bana dion dimi
tuhafıma gitti biden kocasına diyince :)
cnm yemek yaptım mercimek çorbası kıymalı patates bulgur pilavı
birde kalpli tabağa salata üzerinde de domatesten gül yaptım
birde baktım saat 7 30 a gelio.
sofrasını kurdum çıktım aklıma yolda not yazmak geldi bende akşam telde söyledim
nor yazıcaktım ama geç kaldım şimdi söyliyeyim iyiki doğdun seni çok seviyorum kocişim die :)
düşünmen yeter bebeğim dedi o da
hediyesinide haftasonu alıcm annemle ortak param kalmadı fazla çünkü
zeynep, neden bekleyip sarılmadın kocana
cnm kocam 9 da evde oluo iş yeri uzak biraz.
normalde 8de çıkıo
babamda evde beklio son araba 10 da kalkıo ama 7 den sonra saat başı.birde çorlu t.dağ arasındaki yol sakat biraz virajlı.o saatte tek başıma dönemem ki eve
evimde kalsam babam kızar. dönmek zorunda kaldım
haklısın canım, geç geliyormuş eşin eve
artık bidaha doğum gününde sımsıkı sarılırsın
ben nişanlıma sarılmayı özledim kızlar ya, bi türlü yanlız kalamıyoruz
hep koşturuyoruz, çok özledim şöyle baş başa oturup sohbet etmeyi
Günaydın kızlar, en sonunda dün akşam evimi tamamlayabildim (ama ufak tefek eksikler dışında hala yatağım yok ) halılarımı serdimm...Evimin ev olduğunu anlayabildim en sonunda...üstüne de birer bardak nescafe alıp sevgilimle tv karşısında yorgunluk attık :) ya kendine özel bi evin olması ne kadar tuhaf bi duyguymuş hiç çıkmak istemiyor insan içinden
Hayırlı olsun şekerim
Darısı bizim başımıza inşallah.
Bizimkide fıstığım size gelicem oturcam oturcam oturcam bir bakıcaz ki saat geç olmuş.
Sizde kalsam seninle uyusam nasıl olur diyo?
Yok hayatım olmaz izin vermez annem diyorum.
Ama alıştırma turları yapmamız lazım fıstığım bakalım birlikde uyuyabiliyor muyuz diyo
evet esracım uzak olmak duruma ayrı bir zorluk katıyorBanada dün gece sitem msjı atmış, artık yeter günler çabuk geçsin diye :))
Uzakta olmak çok daha zor yaa...
Günaydın kızlar, en sonunda dün akşam evimi tamamlayabildim (ama ufak tefek eksikler dışında hala yatağım yok ) halılarımı serdimm...Evimin ev olduğunu anlayabildim en sonunda...üstüne de birer bardak nescafe alıp sevgilimle tv karşısında yorgunluk attık :) ya kendine özel bi evin olması ne kadar tuhaf bi duyguymuş hiç çıkmak istemiyor insan içinden
Oy oy bende çok özledim sevdiceğime.
Sım sıkı sarılmayı kokusunu içime çekmeyi gözlerinde kaybolmayı.
Bu 6 ay hiç geçmicekmiş gibi geliyor
aynen cnm yoğunluktan koşturmaktan hiç oturup sohbet edemiyrz.
21 mayıstan sonra yine kutlıcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?