2011 gelin adayları buyrun sohbete

Olumsuz bişey düşünmek istemiyorum artık ne oluyorsa olsun başkasının ne düşüneceği düşünerek herşeyi kafaya takmamaya çalışıyorum bir daha kim bilir nerde karşılacağız aman diyorum öfff

suratsız gelin olmak istemem üzüleceğimiz kesin de onı yaşamak lazım

canım naptın ya benim duygularımı mı dile getirdin

kızlar evimin fotoğraflarını paylaştım...salondaki berjerlerim pek içime sinmedi ama süet olduğu için tam siyah durmuyor ,diğer siyahlara nazaran abest durdu gibi geldi bana

aynen zeynep
her akşam servisten eve giderken icim tuhaf oluyor, sanki kardeşimle babam annemi cok yorucaklar mış gibi geliyor üzülüyorum
özleyeceğim evdeki neşemizi, konuşmaları
kardeşimin horlaması bile artık beni rahatsız etmiyor
diğer taraftan da nişanlımla yaşayacağım günleri düşünüp heyecanlanıyorum
mutlu oluyorum
düğünü düşünüyorum, gelinliğimi düşünüyorum
güzel olamicam diye endişe ediyorum

Şırnak Silopi'de bu haftasonu düğünü olacak bir polis şehit olmuş, daha 1,5 olmuş göreve başlayalı.
Çok üzüldüm, yarın akşam kına gecesi varmış, Allah'ım söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum, Allah bilgiği gibi yapsın onları gencecik insanlara nasılda kıyıyorlar (

ben gidince annem yalnız kalıcak, hep onu düşünüyorum ...ne yer ne içer başına bişey gelse napar başına gelen herşeyde kendimi sorumlu tutucam diye hissediyorum...ben evlenmesem,bırakıp gitmesem bunlar olmazdı diye düşünürüm hep...

anneme yürüme mesafesindeyim,ama aynı evi paylaşmıyor olucam artık...aklım sadece anneme odaklandığı için de mutluluğumu doruklarda yaşayamıyorum...hele düğün günümü hiç düşünemiyorum...

çok üzücü gerçekten (((8allah sabır versin

Son düzenleme:
zeynep şu düğünü yap başın gözün sadakasına birşeyler yap bu şanssızlık da fazla oldu aaa

cnm nyeseki mekan bulduk yine.
sadece organizasyon firmasıyla anlaşmak istiyrz.
çünkü bizim tutucağımız yer daha iyidi masaları fln.
annemde dio üzülme o gece tadını çıkar
ztn masa önemli değil insanların eğlenmesi önemli. gecen güzel geçsin yeter dio.
sadece adama kızgınlığım insan davetiyeler dağıldıktan snra mı havuzda arıza olduğunu söyler.
baştan söylesene be adam bende başka bi yer tutayım kendime.
off neyse bulduk bi yer bulmasakta önemli değil kapı önü bile olsa üzülmicem artık

aynen cnm herkeste bir telaşe kınaya hazırlık düğüne hazırlık ay şunumu alsak bölemi yapsak saçımı şunuu giysek bende etrafıma bakınıp duruyrm bazende anlamsız gelior birçok şey.
mutlu olalım ailelerimizde mutlu grsünlerde bizi içleri rahat olsun hep.
düşünmemeye çalışıyrm fazla

Allah'ın adeletine inanıyorum ben Rabbim onlara da insan gibi yaşamayı nasip etmiyor işte ama olan bizim tertemiz insanlarımıza oluyor
askerimiz polisimiz hepsi bizim geceleri rahat uyuyabilmemiz icin canını ortaya koyuyor
Allah ailesine ve nişanlısına sabır versin, haberi okurken tüylerim diken diken oldu
Acaba hükümetimiz yarın yine şehit haberi almamız icin ne yapıyor onu düşünüyorum, anca birbirlerine laf atıp nasıl daha fazla rant sağlarım diye düşünüyorlar, bizler kimsenin umrunda değiliz

Bakmaz olaydım haberlere yıkıldım resmen, nasıl kıyıyorlar yaa, aklım almıyor.
Biz bir karıncayı incitmeye çekinirken, dağ gibi abilerimize kardeşlerimize nasıl kıyıyorlar yaa...

Giderken para altınları kime bırakacağız :

Ben kayınvalideme bırakırım canım

Biz gene şanslıyız canım ailemiz ile aynı şehirdeyiz çok yakınız Şükredelim bence

Eda ben seni görmüş müydüm

e şimdi davetiye dağıttıklarınıza tek tek geri mi döneceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…