- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #72.221
zeynepcim
düğün mekanın nasıl iptal oldu? düğün olmicak mi şimdi
heycanlı, mutlu, meraklı :)
edacığım değişik duygular taşıyrm. 25 yıl yaşadığım evimden ailemden ayrılıyorum. en zoruda abimden ayrılmak gelio. düşününce üzülüyrm.
sonra sevdiğime kavuşuyrm kaç yıl hasretini çektim bunu düşününce mutlu oluyorum.
merak ediyrm evlilik nasıl bişiy die. panik yapıyrm evli hatun olmayı becerebilecekmiyim. yetişebilcekmiyim herşeye ,
stres altındayım bir aksilik çıkarsa diye.gelinlik yakışıcakmı düşüyorum
ama çookta mutluyum. bi çok kişinin yaşayamadığı güzellikleri yaşıyrm şanslıyım.
akşam eve gönderken gözlerim doldu camdan dışarı bakarken.
bütün bir gün çalıştım eve gitme saatim geçikti annemi özledim
düşündüm hep böyle özlersem ne yapıcm die
sonrada dedim tel.eder çağırırım görürüm.
off off ne bilim gelin olmak çok zormuş
yok olcak cnm sadece mekanda problem yaşadık.
Başka yere kaldık şimdi
neyse sıkmamaya çalışıyrm canımı
edacığım değişik duygular taşıyrm. 25 yıl yaşadığım evimden ailemden ayrılıyorum. en zoruda abimden ayrılmak gelio. düşününce üzülüyrm.
sonra sevdiğime kavuşuyrm kaç yıl hasretini çektim bunu düşününce mutlu oluyorum.
merak ediyrm evlilik nasıl bişiy die. panik yapıyrm evli hatun olmayı becerebilecekmiyim. yetişebilcekmiyim herşeye ,
ama çookta mutluyum. bi çok kişinin yaşayamadığı güzellikleri yaşıyrm şanslıyım.
kızlar evimin fotoğraflarını paylaştım...salondaki berjerlerim pek içime sinmedi ama süet olduğu için tam siyah durmuyor ,diğer siyahlara nazaran abest durdu gibi geldi bana
Şırnak Silopi'de bu haftasonu düğünü olacak bir polis şehit olmuş, daha 1,5 olmuş göreve başlayalı.
Çok üzüldüm, yarın akşam kına gecesi varmış, Allah'ım söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum, Allah bilgiği gibi yapsın onları gencecik insanlara nasılda kıyıyorlar(
zeynep şu düğünü yap başın gözün sadakasına birşeyler yap bu şanssızlık da fazla oldu aaa
kızlar evimin fotoğraflarını paylaştım...salondaki berjerlerim pek içime sinmedi ama süet olduğu için tam siyah durmuyor ,diğer siyahlara nazaran abest durdu gibi geldi bana
canım naptın ya benim duygularımı mı dile getirdin
aynen zeynep
her akşam servisten eve giderken icim tuhaf oluyor, sanki kardeşimle babam annemi cok yorucaklar mış gibi geliyor üzülüyorum
özleyeceğim evdeki neşemizi, konuşmaları
kardeşimin horlaması bile artık beni rahatsız etmiyor
diğer taraftan da nişanlımla yaşayacağım günleri düşünüp heyecanlanıyorum
mutlu oluyorum
düğünü düşünüyorum, gelinliğimi düşünüyorum
güzel olamicam diye endişe ediyorum
Şırnak Silopi'de bu haftasonu düğünü olacak bir polis şehit olmuş, daha 1,5 olmuş göreve başlayalı.
Çok üzüldüm, yarın akşam kına gecesi varmış, Allah'ım söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum, Allah bilgiği gibi yapsın onları gencecik insanlara nasılda kıyıyorlar(
kızlar şafakları alalımmmm..
esoşumla ben atarsa 44
nurgülüm bu arada ev için gidip bakalım dedi..sana komsu olabilirim bebişşşşş
adaş zeyno ve denizim şafak 8
nilayyunum :180
nurgüşüm kankam: 43
betüşümmmmm : 37
Giderken para altınları kime bırakacağız :
aynen zeynep
her akşam servisten eve giderken icim tuhaf oluyor, sanki kardeşimle babam annemi cok yorucaklar mış gibi geliyor üzülüyorum
özleyeceğim evdeki neşemizi, konuşmaları
kardeşimin horlaması bile artık beni rahatsız etmiyor
diğer taraftan da nişanlımla yaşayacağım günleri düşünüp heyecanlanıyorum
mutlu oluyorum
düğünü düşünüyorum, gelinliğimi düşünüyorum
güzel olamicam diye endişe ediyorum
cnm nyeseki mekan bulduk yine.
sadece organizasyon firmasıyla anlaşmak istiyrz.
çünkü bizim tutucağımız yer daha iyidi masaları fln.
annemde dio üzülme o gece tadını çıkar
ztn masa önemli değil insanların eğlenmesi önemli. gecen güzel geçsin yeter dio.
sadece adama kızgınlığım insan davetiyeler dağıldıktan snra mı havuzda arıza olduğunu söyler.
baştan söylesene be adam bende başka bi yer tutayım kendime.
off neyse bulduk bi yer bulmasakta önemli değil kapı önü bile olsa üzülmicem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?