2011 gelin adayları buyrun sohbete

15 gün esracım 15 gün olmuş mesleğe başlayalı
ne dicemi bilmiyorum
en yakından sahit olan benim bunlara
herkes ölüme yakın
ama bu mesleği yapanlar olarak bizler bir adım daha yakınız
bu aralar iyice arttı
Allah sonumuzu hayır etsin...

e şimdi davetiye dağıttıklarınıza tek tek geri mi döneceksiniz

Haklısın azdılar yine, Allah onları birbirlerine düşürsünde bizim yakamızdan düşsünler...
Amerika'ya kızıp duruyorum zaten, Ladin'i öldürdük diye müjde veriliyor ama Apo'yu idam etmek yasak, neymiş idam yasakmış, bu nasıl bir adalettir anlayamadım.

Buket eşinin ailesi konusunda çok şanslısın gerçekden ya allhım bozmasın.

şimdilik öyle canım inşallah hep böyle gider Anneler gününde seramik tava aldık yeni tavayı görünce kıyamadı ben bunu kullanmayayım oğlumun çeyizine olsun dedi içim gitti orda işte Anne dedim kıyamıyor sen kullan diye aldık annecim aynısından benim çeyizimde var merak etme dedim

Son düzenleme:
kızlar ben bugün gececiyim
şimdi işe gitme vakti geldi
duş alayim hazırlanayım derken vakit gelir
hepiniz kendinize iyi bakın
görüşmek üzere inşallah

Kızlar bişey sorucam size...biz nişanlımla kavga etmiştik bi gün oda gidip ablasına anlatmış..ablası da bana surat yapmaya başladı...geçenlerde evini taşıdı bende yardıma gitmedim.millete şakayla karışık beni,evimi anlatıyor.yok efendim 5 ayda bir evi toparlayamamışız.2 günde o taşınmış falan filan.bunları nişanlıma anlatıyorum,bak canım biz senin yüzünden böyle olduk , diye...yavaş yavaş idrak etmeye başladı sanırım...
şu an karşılaştığımzda slm bile vermiyoruz birbirimize...biraz sorunlu ruh haline göre davranıyo insanlara bende bunu hazmedemiyorum.bu yüzden de nişanlımla çok sorunlar yaşıyoruz...sürekli ablası haklı oluyor...nasıl davranacağımı ne yapacağımı bilmiyorum.kesinlikle şu an görüşmek istemiyorum...nefret eder hale geldim ondan ve ilişkimizi de etkiliyor bu durum artık...

galiba birbirinizi sık görür bir halilniz var canım ve görmeyede devam edeceksiniz aynı ortamlarda.başta nişanlın haksız ne gidipte ağlama triplerinde anlatıyor ablasına yapar tabi ona ne oluyorsa.hepte haklı olacaktır ablası eee adam herşeyini anlatıyor nasıl haklı olmasın. böyle insanları gerçekten sorunlu oarak görüyorum ben ruh hallerimi bozuk kafalarında mı tahta eksik anlam veremiyorum.buna nasıl bir çare bulunur acaba düşünmek lazım

Canımcım mesefali ol ne nefret et nede samimi ol dengeyi kur yoksa bu sana sorunlar yaartmaya devam eder erkekler kız kardeşlerine kesinlikle laf söyletmezler ablamdan biliyorum bir görümse var düşman başına vermesin hala onca yaptıklarına rağmen eniştem akıllısı ağzına bakıyor kız kardeşinin

şimdi düşünün ki ev hediyesi olarak tv almış güzel büyük ne kadar konuşmazsan konuşma hediye geri alınır mı ablam evde yokken çıkıp evinden tv almışlar ablam muhatap olmadı inmedi seviyesinede enişte bey sesini çıkaramaıyor ay allahım aman kötü olma burnundan getirir sakın konuş ama mesafeli yüz yüze geldiğinde kafanı çevirecek gibi olması yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…