- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #72.241
Ben kayınvalideme bırakırım canım
Şırnak Silopi'de bu haftasonu düğünü olacak bir polis şehit olmuş, daha 1,5 olmuş göreve başlayalı.
Çok üzüldüm, yarın akşam kına gecesi varmış, Allah'ım söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum, Allah bilgiği gibi yapsın onları gencecik insanlara nasılda kıyıyorlar(
e şimdi davetiye dağıttıklarınıza tek tek geri mi döneceksiniz
Ben kayınvalideme bırakırım canım
Biz gene şanslıyız canım ailemiz ile aynı şehirdeyiz çok yakınız Şükredelim bence
QUOTE]
şükrediyrm cnm zaten.
yok cnm bilior herkes bizim burdan.ist.dn geliceklerde zaten otobüsle gelicek onlara hbr vermeye gerek yok.
15 gün esracım 15 gün olmuş mesleğe başlayalı
ne dicemi bilmiyorum
en yakından sahit olan benim bunlara
herkes ölüme yakın
ama bu mesleği yapanlar olarak bizler bir adım daha yakınız
bu aralar iyice arttı
Allah sonumuzu hayır etsin...
Buket eşinin ailesi konusunda çok şanslısın gerçekden ya allhım bozmasın.
off daha davetiye işi var ya ucuz ve şık olsun
O siteden bependiğin varsa önerilere açığım canımcım...
400 liraya bilem var davetiye...
Kızlar bişey sorucam size...biz nişanlımla kavga etmiştik bi gün oda gidip ablasına anlatmış..ablası da bana surat yapmaya başladı...geçenlerde evini taşıdı bende yardıma gitmedim.millete şakayla karışık beni,evimi anlatıyor.yok efendim 5 ayda bir evi toparlayamamışız.2 günde o taşınmış falan filan.bunları nişanlıma anlatıyorum,bak canım biz senin yüzünden böyle olduk , diye...yavaş yavaş idrak etmeye başladı sanırım...
şu an karşılaştığımzda slm bile vermiyoruz birbirimize...biraz sorunlu ruh haline göre davranıyo insanlara bende bunu hazmedemiyorum.bu yüzden de nişanlımla çok sorunlar yaşıyoruz...sürekli ablası haklı oluyor...nasıl davranacağımı ne yapacağımı bilmiyorum.kesinlikle şu an görüşmek istemiyorum...nefret eder hale geldim ondanve ilişkimizi de etkiliyor bu durum artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?