- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #72.261
galiba birbirinizi sık görür bir halilniz var canım ve görmeyede devam edeceksiniz aynı ortamlarda.başta nişanlın haksız ne gidipte ağlama triplerinde anlatıyor ablasına yapar tabi ona ne oluyorsa.hepte haklı olacaktır ablası eee adam herşeyini anlatıyor nasıl haklı olmasın. böyle insanları gerçekten sorunlu oarak görüyorum ben ruh hallerimi bozuk kafalarında mı tahta eksik anlam veremiyorum.buna nasıl bir çare bulunur acaba düşünmek lazım
Canımcım mesefali ol ne nefret et nede samimi ol dengeyi kur yoksa bu sana sorunlar yaartmaya devam eder erkekler kız kardeşlerine kesinlikle laf söyletmezler ablamdan biliyorum bir görümse var düşman başına vermesin hala onca yaptıklarına rağmen eniştem akıllısı ağzına bakıyor kız kardeşinin
şimdi düşünün ki ev hediyesi olarak tv almış güzel büyük ne kadar konuşmazsan konuşma hediye geri alınır mı ablam evde yokken çıkıp evinden tv almışlar ablam muhatap olmadı inmedi seviyesinede enişte bey sesini çıkaramaıyor ay allahım aman kötü olma burnundan getirir sakın konuş ama mesafeli yüz yüze geldiğinde kafanı çevirecek gibi olması yani
Malesef her sabah,her akşam görmek zorundayız birbirimizi...nişanlım şu an yaptığı yanlışın farkında ama iş işten geçti.
ve ben ablasının onu doldurduğunu da düşünüyorum bazen...herkesi etkiliyor bence.dün akşam evi toparlarken kayınvalidem geldi ,onda da 5 karış surat
ben merkezli bir insan...herkes herşey onun etrafında dönsün istiyor...ama üzgünüm onun adına ...bende işe yaramaz bu.evlenince çekerim eşimi yanıma o yaptıklarıyla kalır...
şu an nişanlım tamam özellikle gidip gelmeyiz,görüşmemiz gereken zamanlarda görüşürüz diyor ama ona bile tahammülüm yok...
bir insandan soğuyunca bende devamı gelmiyor malesef
bende işe yaramaz bu.evlenince çekerim eşimi yanıma o yaptıklarıyla kalır...
bu dediğin erkekler için evlilikten sonrada baki kalır umarım.bakmışsın abla demedikleri insanları büyük bir kardeş sevgisiyle kucaklayıveriyorlar aileci oluyorlar örneklermiz çok arkadaşım erkek zamanını buldumu aileci tırnaklarını gösteriyor sen nişanlına güveneceğine kendi mesafeni koy muhattap olma.
Neden dedim internetten bakıp kafanı karıştırma davetiyecilerde katolog o kadar çok varki değişik güzel fiyatlara göre birebir bak
haklısın zaten ona güvenemiyorum,sorunda bu ....ama nasıl mesafe koymam gerekiyor canım...kız canı istediğinde gelip konuşuyor ,istemediğinde yüzüme bile bakmıyor.onunla ilişkimi onun istediği doğrultuda mı yaşayacağım ? napacağım bilmiyorum yaa offff
siz neden birbirinizi o kadar sık görüyorsunuz aynı katta mı daireler var düğününüde yakın tam sorunlar üzerine bari evin ayrı olsaydı geçimsiz insanların yanında işin neydi. görümceni çekip sorunları varise birdaha görüşmeyeceğini bi dillendir bakalım çıldıracak mı yoksa aklı başına mı gelecek ya da nişanlını üzerine salacak.görümcen görüşmemeyi hakeden biri.
deniz kıl tüy işini ne zmana haleldeceksin bebeişim hafta içimi
bende hiçbir site engelli değil ama bendede açılmadı esracım bende dün paylaşığımın arkadaşımın kelebekli zarflı davetiyesine takmış durumdayım ama daha var nasılsa belki başka şeylere takarım
kınadan bir gün önce 45 günde bir alıyorum kendim alıyordum şimidilik düğün için mecburen alamadım
19 mayısta bu sefer ağdacıya gideceğim canım kendim evde gelen giden uğraşamam birde ekipmanlarımı kaldırdım ortalıktan
Oda var orada canım, 144 lira gibi bişeydi fiyatı...
edoşşş ne oldu kız ev işi aradınızmı adam vermişmi evi kiraya senin manita ne dedi kuzu
Malesef her sabah,her akşam görmek zorundayız birbirimizi...nişanlım şu an yaptığı yanlışın farkında ama iş işten geçti.
ve ben ablasının onu doldurduğunu da düşünüyorum bazen...herkesi etkiliyor bence.dün akşam evi toparlarken kayınvalidem geldi ,onda da 5 karış surat
ben merkezli bir insan...herkes herşey onun etrafında dönsün istiyor...ama üzgünüm onun adına ...bende işe yaramaz bu.evlenince çekerim eşimi yanıma o yaptıklarıyla kalır...
şu an nişanlım tamam özellikle gidip gelmeyiz,görüşmemiz gereken zamanlarda görüşürüz diyor ama ona bile tahammülüm yok...
bir insandan soğuyunca bende devamı gelmiyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?