2011 gelin adayları buyrun sohbete

Malesef her sabah,her akşam görmek zorundayız birbirimizi...nişanlım şu an yaptığı yanlışın farkında ama iş işten geçti.
ve ben ablasının onu doldurduğunu da düşünüyorum bazen...herkesi etkiliyor bence.dün akşam evi toparlarken kayınvalidem geldi ,onda da 5 karış surat
ben merkezli bir insan...herkes herşey onun etrafında dönsün istiyor...ama üzgünüm onun adına ...bende işe yaramaz bu.evlenince çekerim eşimi yanıma o yaptıklarıyla kalır...
şu an nişanlım tamam özellikle gidip gelmeyiz,görüşmemiz gereken zamanlarda görüşürüz diyor ama ona bile tahammülüm yok...
bir insandan soğuyunca bende devamı gelmiyor malesef

hatun beni gördüğünde yüzüme bakmıyor ki ne yaptıysamona anlam veremiyorum.
neyse en azından ablanın görümcesi bişiler almış.benimki d.günümde hediye almadı.ihtiyacın olan bişey alırım dedi.üstünden 4 ay geçti.50 tlye örtü alacaktı ...ama parası yokmuş ,onu da almadı. benim için deil kardeşi için yapacak.evimizde bir iğnesi yok kızın.ama bende herşey karşılıklı yakında bebeği olacak bize ne yaptıysa aynuısını görür ...

bende işe yaramaz bu.evlenince çekerim eşimi yanıma o yaptıklarıyla kalır...

bu dediğin erkekler için evlilikten sonrada baki kalır umarım.bakmışsın abla demedikleri insanları büyük bir kardeş sevgisiyle kucaklayıveriyorlar aileci oluyorlar örneklermiz çok arkadaşım erkek zamanını buldumu aileci tırnaklarını gösteriyor sen nişanlına güveneceğine kendi mesafeni koy muhattap olma.

haklısın zaten ona güvenemiyorum,sorunda bu ....ama nasıl mesafe koymam gerekiyor canım...kız canı istediğinde gelip konuşuyor ,istemediğinde yüzüme bile bakmıyor.onunla ilişkimi onun istediği doğrultuda mı yaşayacağım ? napacağım bilmiyorum yaa offff

Neden dedim internetten bakıp kafanı karıştırma davetiyecilerde katolog o kadar çok varki değişik güzel fiyatlara göre birebir bak

Yok canım biz beğeneceğiz görümcem bastıracakmış, o adresten beğenelim dedi, ona göre yaptıracaklarmış. Aslında onlara bırakırdımda nişanda sinir ettiler beni o nedenle ben karar vericem dedim, zaten öyle diyince kayınvalidem bozuldu sesi değişti, annemede o yüzden trip atmıştır kesin... Uygun bişey beğenip yaptırıcam...

siz neden birbirinizi o kadar sık görüyorsunuz aynı katta mı daireler var düğününüde yakın tam sorunlar üzerine bari evin ayrı olsaydı geçimsiz insanların yanında işin neydi. görümceni çekip sorunları varise birdaha görüşmeyeceğini bi dillendir bakalım çıldıracak mı yoksa aklı başına mı gelecek ya da nişanlını üzerine salacak.görümcen görüşmemeyi hakeden biri.

Aynı şirkette çalışıyoruz malesef,Allahtan evlerimiz aynı değil...nişanlımda aynı şeyi söylüyor...sen yalnız olma bende geleyim beraber konuşalım bakalım derdi neymş öğrenelim,sende ona göre davran diyor...ama dediğin gibi o bu konuşmayı da haketmiyor.değişen bişey olacağını sanmıyorum onda...

bende hiçbir site engelli değil ama bendede açılmadı esracım bende dün paylaşığımın arkadaşımın kelebekli zarflı davetiyesine takmış durumdayım ama daha var nasılsa belki başka şeylere takarım

Aman kötülük düşünilmesin yarabbim sen koru herkesi
daha yolun başı ve böyle şeyler çok üzücü okurken ben yaşamış gibiyim canlı örnekleri görünce sen yine saygınlığını yitirme derim sana karşı kötülük beslemesi için bence uğraş alırım kocamı diyorsun ya işte o o kadar farklı bazen karı ile kız kardeşi ayırt edemiyorlar hangisi ağır basıyor bilemiyorlar ben düşün ki 40 yaşında birinden bahsediyorum olgun yetişmiş bir insandan

ben senin yerinde olsam güzelce konuşr arayı düzeltmeye bakardım yoksa görümce mi birde gelinlemi anlaşamıyor işte yarış başalr ozaman

45 gün müüü süpermişş denizz benim ağda bile yapsam 2 haftada çıkıyor heryer

edoşşş ne oldu kız ev işi aradınızmı adam vermişmi evi kiraya senin manita ne dedi kuzu

yok kuzu ya aramadı..söyliyim arasın eğer müsaitse..şu sağda yazan yeri arıycak dimi nurgülüm..ama gidip bakalım dedi..eee gidip bakarsa kesin begenecek..tutarız büyük ihtimal..hayırlısı olsun inşallah kuzucum..şehit haberine çok üzüldüm kızlar..Biz kendi canımızla ne kdar ugraşıyoruz.Oflayıp duruyoz.Allah kimsenin başına verme YARABBİMMMM..

aldırış etmeyeceksin ve biraz yüzsüz olucaksın canım
o senin ne kadar arkandan konuşursa konuşsun sen yine onun yüzüne bakıp gül ve nişanlına bişey yansıtmamaya çalış.
benim nişanlımın kuzeni arkamdan o kadar çok şey söyledi ki, kendi kulaklarımla duydum ama duymamazlıkdan geldim, o kadar dalga geçti benim türkcemle anlamamış gibi yaptım ama mesafemi de koydum. herkes ektiğini biçer sen güzellik ekmeye çalış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…