2011 gelin adayları buyrun sohbete

ya bu kayınvalideler ve görümceler çok tuhaf.çocukları sanki ömür boyu onlarla kalıcak herşey kendi istedikleri gibi olsun istiyorlar çoğu zaman.bende yeğenlerle uğraşıyorum mesela dayıya o kadar çok bağlı ki daha 7-8 yaşlarında büyüğü ama ben istemiyorum dayım evlenmesin diyo, dayımın çocuğu olunca ona oyuncak alırsa bilgisayar alırsa kavga ederim ben dayımla diyo çocuk arkadaşı gibi görüyor şimdiye kadar alıştırmışlar şimdi benim yanımda olmaz falan diyolar.bizim evlenmeden 2 çocuğumuz olmuşmuş oh ne güzelmiş.ya çocuk iyi hoş ama bazen dayanamıcak gibi oluyorum nişanlımın yanına oturtmuyo çocuk ya oturduysam da kalktığım an yerime oturuyo ben kalıyorum öyleceee...
off amma yazmışım :)

adaşımm..benim güzel adaşımm..
seviyorum kız seni..
ne sorcam ne sorcam aklıma geldi ,,
adaşım provaya gitmeyi unutma sakınnnn ..
ayrıca resimde istiyorum haberin olsun..aynı kuaföre gidicez bakalım nasıl bişi çıkcak ortaya..

alemsin kızz çarp birtanee görsün hanyayı konyayıııı sıpay bak :86:

bende seni seviyorum adaşım
gideceğim tabiisi, unuturmuyum hiç
bende cok merak ediyorum ama dün fotoğrafcıdan aradılar
eda hanım rezervasyonunuz var teyid icin aradık dediler
çiçekciden aradılar, nasıl bir süsleme istiyorsunuz diye sordular
sanırım ılgileniyorlar adaş müşterilerle

çok iyi demişsin canım
ama işte bir insandan soğuyunca bitiyor o benim için.aramızda bir problem olsa,sorun yaşasak anlarım...bire bir yaşadığımız bişey de yok.canı benimle konuşmak isterse konuşuyor,istemezse konuşmuyor...huyu böyleymiş nişanlım da öyle savunuyor.morali bozuk olunca insanlara yansıtıyormuş.ya bi insanın hep mi morali bozuk olur.... ya da ben nerden anlayacağım aaa bunun bugün morali bozuk ben laf atmayayım diye mi dolanacağım...anlam veremiyorum

senmi konusuyomussun bozuk türkçe..

1-Gayet düzgün türkçe kullanıyorsun..bilmedigim kelimeler dahil var içinde.
2-Yurt dısında kendi yaşasın da hiç bilmedigi almancasına bozuk bile demezler..
3-Millet kendi egolarını tatmin edebilmek için aşırı kıskandıklarındandır ki karşı tarafı muhakkak açıgını yakalamaya çalışır, bulamayınca aptal şeyler ortaya çıkarır şekildeki gibi..
4-Ben bozuk türkçe kullanan insanları çok severim..çok sempatik gelir ama karolin dahil..
5-Valla yemişim kuzenini..bana bak sen kimle aşık atıyon bi bak bana derim kalır öyle..dallama şey nolcak..bak yine sinirlendim adaş..6,maddeyi söylemeden edemicem..
6-piskevüt yesin o

ayyy adaş insan söylemezmi bana bidaha sevindirdin beni yaff..sana ne alsam ne alsammm

eda sen tam bi çatlaksın kız hiç güleceğim yoktu deli kız seni topiğin neşesi

adaşım gülmekten kopardın beni deli gıs

ben ona aldırış etmiyorum hiç çünkü onun sevyesine inmek icin kendimi yormam
insanların kusurlarını açığa çıkaran, kusurlarını espri konusu yapan ve ulakalık yapan insanlardan nefret ederim oldum olası o yüzden diktir olup gidebilir.....

haftaya perşembe kına ve düğün alışverişine çıkıcaz kızlar. Kınalık alınmayacak.düğün salonunda gelinliğimle kınam yakılacak. Lütfen yardım edermisiniz bana sizler ne aldınız listeleyebilirmisiniz?

hu hu kızlar nerdesiniz bizim topik ıssız topik olmuş
günler yoğun herkesin. Yarın tüllerim geliyo evime buzdolabını kurmaya da gelicekler. Cumartesi günüde çaaşır ve bulaşık makinemi kurmaya gelicekler pazarteside koltuk takımı geliyo oleyyy

ii gecelerrrrrrrrr

haftasonu ankaraya geliyorum.buralara uğrayamayacağım.huff 3 gün görüşemicem aşkımla.özlicem yaaaaaaaaaaaaaa

Aslıcımm yatak odan çok güzel canımm ii günlerde kullan ...ben de şimdi beyaz modelleri görünce acaba değiştirsem mi die düşünüorum salon takımım da beyaz olucak yatak odası siyah kalsın diorum vazgeçiorum

Esracımm pike takımın çok güzel iyi günlerde kullan...

Beni sorarsanız da kış döneminden sonra baharın gelişiyle birlikte dışarı çıkma vakti de geldi ...artık bekarlıgımın ve anknın son günlerini yasıyorum...büyüdüm,çalıştıgım şehrimden uzaklara gidicem...onun da etkisiyle kendimi dışarılara attım dün akşam bütün kızlar toplandıkk eglendik,ankara havasında göbekler attık fasıla gittik bugün de Gripin konserine gittik baharın da etkisiyle heralde sabah 6'da uyanıyorum hoppp işeee ordan dışarıııı...çeyizz almıyorum artık kendimi gezmelere verdim1 ay sonra kalan eksiklerimi toptan alıcam ....nişanlım kıskanıyorr çook da iyi oluo biraz kıskansın,burnu sürtülsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…