- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #72.281
aldırış etmeyeceksin ve biraz yüzsüz olucaksın canım
o senin ne kadar arkandan konuşursa konuşsun sen yine onun yüzüne bakıp gül ve nişanlına bişey yansıtmamaya çalış.
benim nişanlımın kuzeni arkamdan o kadar çok şey söyledi ki, kendi kulaklarımla duydum ama duymamazlıkdan geldim, o kadar dalga geçti benim türkcemle anlamamış gibi yaptım ama mesafemi de koydum. geçen gün nişanlım ablama gidelim mi? bugün maskemi takmadım o yüzden gitmesek iyi olur dedim
ya bu kayınvalideler ve görümceler çok tuhaf.çocukları sanki ömür boyu onlarla kalıcak herşey kendi istedikleri gibi olsun istiyorlar çoğu zaman.bende yeğenlerle uğraşıyorum mesela dayıya o kadar çok bağlı ki daha 7-8 yaşlarında büyüğü ama ben istemiyorum dayım evlenmesin diyo, dayımın çocuğu olunca ona oyuncak alırsa bilgisayar alırsa kavga ederim ben dayımla diyo çocuk arkadaşı gibi görüyor şimdiye kadar alıştırmışlar şimdi benim yanımda olmaz falan diyolar.bizim evlenmeden 2 çocuğumuz olmuşmuş oh ne güzelmiş.ya çocuk iyi hoş ama bazen dayanamıcak gibi oluyorum nişanlımın yanına oturtmuyo çocuk ya oturduysam da kalktığım an yerime oturuyo ben kalıyorum öyleceee...
off amma yazmışım :)
alemsin kızz çarp birtanee görsün hanyayı konyayıııısıpay bak :86:
adaşımm..benim güzel adaşımm..
seviyorum kız seni..
ne sorcam ne sorcam aklıma geldi ,,
adaşım provaya gitmeyi unutma sakınnnn ..
ayrıca resimde istiyorum haberin olsun..aynı kuaföre gidicez bakalım nasıl bişi çıkcak ortaya..
o senin ne kadar arkandan konuşursa konuşsun sen yine onun yüzüne bakıp gül ve nişanlına bişey yansıtmamaya çalış.
benim nişanlımın kuzeni arkamdan o kadar çok şey söyledi ki, kendi kulaklarımla duydum ama duymamazlıkdan geldim, o kadar dalga geçti benim türkcemle anlamamış gibi yaptım ama mesafemi de koydum. geçen gün nişanlım ablama gidelim mi? bugün maskemi takmadım o yüzden gitmesek iyi olur dedim
benim nişanlımın kuzeni arkamdan o kadar çok şey söyledi ki, kendi kulaklarımla duydum ama duymamazlıkdan geldim, o kadar dalga geçti benim türkcemle anlamamış gibi yaptım ama mesafemi de koydum. herkes ektiğini biçer sen güzellik ekmeye çalış
bende seni seviyorum adaşım
gideceğim tabiisi, unuturmuyum hiç
bende cok merak ediyorum ama dün fotoğrafcıdan aradılar
eda hanım rezervasyonunuz var teyid icin aradık dediler
çiçekciden aradılar, nasıl bir süsleme istiyorsunuz diye sordular
sanırım ılgileniyorlar adaş müşterilerle
senmi konusuyomussun bozuk türkçe..
1-Gayet düzgün türkçe kullanıyorsun..bilmedigim kelimeler dahil var içinde.
2-Yurt dısında kendi yaşasın da hiç bilmedigi almancasına bozuk bile demezler..
3-Millet kendi egolarını tatmin edebilmek için aşırı kıskandıklarındandır ki karşı tarafı muhakkak açıgını yakalamaya çalışır, bulamayınca aptal şeyler ortaya çıkarır şekildeki gibi..
4-Ben bozuk türkçe kullanan insanları çok severim..çok sempatik gelir ama karolin dahil..
5-Valla yemişim kuzenini..bana bak sen kimle aşık atıyon bi bak bana derim kalır öyle..dallama şey nolcak..bak yine sinirlendim adaş..6,maddeyi söylemeden edemicem..
6-piskevüt yesin o
eda sen tam bi çatlaksın kız hiç güleceğim yoktu deli kız seni topiğin neşesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?