2011 gelin adayları buyrun sohbete

senin nişanlınla aynı şarkıları düşünmüşüz zeynepcim histori çok güzel bir şarkı

giriş için greek müik harika nişanda alkışlarla girdim valsede şöyle olabilir diye plan yaptık bakalım pazar prova var salonda söyleyyim olurmu diye

valze de bir yerde yükseliyor ya ses 13 sn felan tam o arada yerden fişekler yükselecek bizde o zaman geeceğiz diye düşündüm ama bilmiyorum şimdi nişanlım müzizyen aynı zamanda ona bıraksam o bilindik birşeyler olsun bitsin ister ay valla mesaj da güzel melih kibar artık iksinden biri

ben mesajı indiremedim hiç.biri bana yollasa süper olucak :)

biz girişte yapmıcaz fişekleri salon tutmadık ya organizasyon bana ait.
hava açık oluo saat 8 de çıksak.
normal giriş yapıcaz dans ederiz sonra oynanıo galiba
takı tçreni ondan sonra gelin damat içeri girio.
çıkarken yine dans edilio orda müzik arasında havai fişek olcak
pasta keserkende fişekler olcak.
en sonda konfetti.
yarında organizatöre gitcem gelin damat masası sipariş etmeye.
masaların üzernde nikah için yaptığım el emeği lavantalaım gelin damat olcak.
mumlarda siperiş etmeyi düşünüyrm ama bakalım fiyaına göre tabii.

Allah kolaylık versin ben de geçen sene (erkek )kardeşim için çok koşturdum herşeylerine yetişmeye çalıştım sonuç olarak düğünün ertesi 2 gün uyudum yataktan çıkmadım :)))

selam kızlar zeynebim, denizim az kaldı.

Allah işlerinizi rast getirsin..
aminn ayşeciğim insan çok heycanlanıyorr
Allah kolaylık versin ben de geçen sene (erkek )kardeşim için çok koşturdum herşeylerine yetişmeye çalıştım sonuç olarak düğünün ertesi 2 gün uyudum yataktan çıkmadım :)))

cnm inş. aksilik çıkmadan atlatrız

ayşecim hoşgeldin..

denizcim greek diye yazdım ama yunan şarkısı çalıyor orda..
birde bende picasa diye bi program var programı çözdüm fakat müzik kesme olayını bilemiyorum onu bilen varmı aranızda

inşallah güzel olur canım içini sıkma

kalçamda çiban gibi birşey çıkmış kocaman birşey yarılmış birde oturamıyorum çok acıyor

denizim nazardan

aminn ayşeciğim insan çok heycanlanıyorr

ay bilmezmiyim nası heyecanlanıyor insan
çok güzel telaşlar tadını çıkarın kızlar.
çok çabuk bitiyor hepsi.

edacım hoşbulduk.
nasılsınn

canım o mp3 trim diye geçiyor

MP3Trim indir - MP3Trim 2.12

buradan indirebilirsin programı. ben hiç denemedim. ama biraz kurcalarsan olur heralde.

kızlar biliyorsunuz geçen hafta aşkım için alışverişe çıkmıştık yarında benim için çıkacağız neler aldırmam lazım geçen sefer çok yardımcı oldunuz bu seferde bekliyorum

mp3cut diye bir program var evdeki pcde onunla kesiyorum ben picsayıda fotoğrafları düzenlemek için kullanırdım eskiden

Merhabalar

Haziran da allah nasip ederse nişanım olacak
Nişan bohçasına ne konulur pek bi bilgim yok tecrübeleriniz den yararlanabilirmiyim,
sanırım kimlere bohça yapmak lazım içeriği ne olması lazım..

kızlar biliyorsunuz geçen hafta aşkım için alışverişe çıkmıştık yarında benim için çıkacağız neler aldırmam lazım geçen sefer çok yardımcı oldunuz bu seferde bekliyorum

walla buketcm bu brazda sana senn istedklerine bağlı sen her adeti uygulamıosn malum

ama bn bana alınanları yazym

krem deri taşlı sandık içinde yawrsyla brlkte
ayna takımı
tüylü terlik
makyaj kutusu içini nşanlma yaptığımz gbi kozmetk mağazasnda ben doldrdm
parfüm
6 lı gecelik takımı
atlet şort takım
incili sütyen külot takım
boncuklu bohça
hatrladığım bnlar şimdlk bnlar brlkte aldklarımz
nişanda bhçann içinde kayınvalidemn koydkları vardı bde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…