- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #72.421
senin nişanlınla aynı şarkıları düşünmüşüz zeynepcim histori çok güzel bir şarkı
giriş için greek müik harika nişanda alkışlarla girdim valsede şöyle olabilir diye plan yaptık bakalım pazar prova var salonda söyleyyim olurmu diye
valze de bir yerde yükseliyor ya ses 13 sn felan tam o arada yerden fişekler yükselecek bizde o zaman geeceğiz diye düşündüm ama bilmiyorum şimdi nişanlım müzizyen aynı zamanda ona bıraksam o bilindik birşeyler olsun bitsin ister ay valla mesaj da güzel melih kibar artık iksinden biri
ben mesajı indiremedim hiç.biri bana yollasa süper olucak :)
biz girişte yapmıcaz fişekleri salon tutmadık ya organizasyon bana ait.
hava açık oluo saat 8 de çıksak.
normal giriş yapıcaz dans ederiz sonra oynanıo galiba
takı tçreni ondan sonra gelin damat içeri girio.
çıkarken yine dans edilio orda müzik arasında havai fişek olcak
pasta keserkende fişekler olcak.
en sonda konfetti.
yarında organizatöre gitcem gelin damat masası sipariş etmeye.
masaların üzernde nikah için yaptığım el emeği lavantalaım gelin damat olcak.
mumlarda siperiş etmeyi düşünüyrm ama bakalım fiyaına göre tabii.
aminn ayşeciğim insan çok heycanlanıyorrselam kızlar zeynebim, denizim az kaldı.
Allah işlerinizi rast getirsin..
Allah kolaylık versin ben de geçen sene (erkek )kardeşim için çok koşturdum herşeylerine yetişmeye çalıştım sonuç olarak düğünün ertesi 2 gün uyudum yataktan çıkmadım :)))
kızlar gelinlikçimin annesi vefat etmiş...vee gelinliğimin altı yooook...iki hafta kaldı ne yapıcam nasıl olucak şaşırdım...sözde yardımcısı halledecekmiş ama güvenmiyorumm :/ çok canım sıkıldıııııı
kalçamda çiban gibi birşey çıkmış kocaman birşey yarılmış birde oturamıyorum çok acıyor
aminn ayşeciğim insan çok heycanlanıyorr
ayşecim hoşgeldin..
denizcim greek diye yazdım ama yunan şarkısı çalıyor orda..
birde bende picasa diye bi program var programı çözdüm fakat müzik kesme olayını bilemiyorum onu bilen varmı aranızda
işte buda bizim evimiz
alabildiğimizi aldık yapabildiğimiz yaptık
çok şükür binlerce allah herkese nasip etsin.
mutfakta nişanlım uğraşıyordu birşeylerle dağınık tezgah üstü
:)
kızlar biliyorsunuz geçen hafta aşkım için alışverişe çıkmıştık yarında benim için çıkacağız neler aldırmam lazım geçen sefer çok yardımcı oldunuz bu seferde bekliyorum
ayşecim hoşgeldin..
denizcim greek diye yazdım ama yunan şarkısı çalıyor orda..
birde bende picasa diye bi program var programı çözdüm fakat müzik kesme olayını bilemiyorum onu bilen varmı aranızda
aklına eseni aldırr bebişkommm sende o sevgülüüü olduktan sonraa
elimden geldiğince tadını çıkarmaya çalışıyrm ayşeciğiminşallah güzel olur canım içini sıkma
denizim nazardan
ay bilmezmiyim nası heyecanlanıyor insan
çok güzel telaşlar tadını çıkarın kızlar.
çok çabuk bitiyor hepsi.
kızlar biliyorsunuz geçen hafta aşkım için alışverişe çıkmıştık yarında benim için çıkacağız neler aldırmam lazım geçen sefer çok yardımcı oldunuz bu seferde bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?