2011 gelin adayları buyrun sohbete

ewt bnde çk titiz takıntılı diilimdr dağınklığa filan takmam msafr varken gdince hepsini hallederim ama çk değer verdiğim eşyalarım krılrsa bozlursa üzüleblrm

benim annem hayatta uğraşmaz dükkanımın yanında kebapçı var oraya yemek hazırlatacağız eve gelen misafirleri oraya yönlendireceğiz orda yiyecekler evde telaşe olmamış olur

Bizimkiler razı olmazlar canımcım.
Yüksek ihtimal evde hazırlanıp kına yerinin farklı bir bölümündede yemek verilebilir.
Erkekler zaten sofra kurarlar babam arkadaşları ve akrabalar için istiyor.
Derken başkanı olduğu için babam o şekilde yapılmazsa olmazmış hayırlısı artık.

bizdede annem ne derse o olur annem uğraşamam derse olay bitmiştir ki öyle diyor Zaten benim kınam olmayacağı için yatılı misafirimiz olmayacak

aynen benimde midem kitlenir birşeycik yiyemem çorba en güzeli onu yutabilirim

ayyy ne güzelll ya hadi bakalım kübracığım kolay gelsin arkadaşım yetişir yetişir allah yardımcın olsun canım

aynen benimde midem kitlenir birşeycik yiyemem çorba en güzeli onu yutabilirim

on an heycandan hiç bişiy yiyemiorum ve halsiz düşerim gece. eğlenemem zehir olur
sabah çorba içip çıkıcam. ama yayla çorbası yapcam demişti zaten
eve gelince düğüne geçmeden bir kase daha içsem yie iyi.
nikahta çay içtim sadece unutmuşum söylemeyi.

bizdede annem ne derse o olur annem uğraşamam derse olay bitmiştir ki öyle diyor Zaten benim kınam olmayacağı için yatılı misafirimiz olmayacak

Süpermiş:) Bizdede aneyin sözü geçer.Onay annem tarafından verildi zati adettir bizde öyle olmazsa olmaz.Ben çok gitmediğim için takipçi değilim o yüzden her şeyi aileme bırakdım.

kızlar gelinlikçimin annesi vefat etmiş... vee gelinliğimin altı yooook...iki hafta kaldı ne yapıcam nasıl olucak şaşırdım...sözde yardımcısı halledecekmiş ama güvenmiyorumm :/ çok canım sıkıldıııııı

Madem yardımcısı halledecek bence her fırsatta gidip kontrol et
gerçi genelde zaten çoğu işi yardımcılar yapıyor ki umarım işinin ehli bir yardımcısı vardır..
Panik yapma ama her daim de kontrol et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…