- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #72.381
ödünç alınca biran önce alır oda madem aalcakmış:)
aynen canım çok güzel ifade ettin birde çok titizde olmadığımdan yok orası batmış burası dağılmış hiç umrumda olsam gelende rahat olur evimde
benim annem hayatta uğraşmaz dükkanımın yanında kebapçı var oraya yemek hazırlatacağız eve gelen misafirleri oraya yönlendireceğiz orda yiyecekler evde telaşe olmamış olur
Bizimkiler razı olmazlar canımcım.
Yüksek ihtimal evde hazırlanıp kına yerinin farklı bir bölümündede yemek verilebilir.
Erkekler zaten sofra kurarlar babam arkadaşları ve akrabalar için istiyor.
Derken başkanı olduğu için babam o şekilde yapılmazsa olmazmış hayırlısı artık.
ewt bnde çk titiz takıntılı diilimdr dağınklığa filan takmam msafr varken gdince hepsini hallederim ama çk değer verdiğim eşyalarım krılrsa bozlursa üzüleblrm
bizimkiler kalmaya gelio amaa.
gerçi öğretmen evinde kalıcakla orda yicezde öğlen fln yemek lazım annem yapıcaktı bişiyler
tavuk sote demişti pilav galiba yanına.
sadece çok yakın akrabalarımıza teyzem kuzenlerim fln filan
kınada da bunları ikram etcez işte.
dicem çorbada yapsın düğün günü ne yerim benn
heycandan yiyemim bişiy nikahta da öle oldu
kızlar akşam 17 kişilik misafirim var annemler halamlar babannem hepsi çaya gelecek. inşallah yetiştirebilirim. akşamdan böreğimi yaptım dolaba koydum gider gitmez fırına vereceğim kek yapacağım birde makarna salatası. annemde bana gelirken açma ve kurabiye yapıp getirecekmiş. eve gider gitmez evi süpürmem gerekiyor. banyomu yıkayacağım birde inşallah yetiştirirm.
hiç üzülmem biliyormusun canım cana geleceğine mala gelsin
kübra 1ay olmuş seni evlendireli..ya kızlar çok çabuk geçiyo zaman
bukoooooo afacanın biri gelsee evine senin ooo beyazzz şık LED tv ne bi çizik atsaaa:86: sonunu sen getir bebişimmmmm
ama sende damardan girdin bebişim biliyormusun yazarken de gözümün önüne tvim geldi tvim hariç yazacaktım zaten sonra vazgeçtim içine mi doğdu ne
aynen benimde midem kitlenir birşeycik yiyemem çorba en güzeli onu yutabilirim
bukoooooo afacanın biri gelsee evine senin ooo beyazzz şık LED tv ne bi çizik atsaaa:86: sonunu sen getir bebişimmmmm
seni tanıdığım için aklımdan geçti hemen bukooo buna dayanamaz dedimmm
işte tamda böyle bişeyi kasdetmştm
bizdede annem ne derse o olur annem uğraşamam derse olay bitmiştir ki öyle diyorZaten benim kınam olmayacağı için yatılı misafirimiz olmayacak
tamam tamam bu damar baskıya dayanamıyorum sözümü geri aldım üzülürüm evet çok üzülürüm biri o veleti alsın gözümün önünden
tanımışsın vallahi kuşum tebrik ediyorum seni misafir gelince beyaz tvim üzerine örtü örteyim bari
kızlar gelinlikçimin annesi vefat etmiş...vee gelinliğimin altı yooook...iki hafta kaldı ne yapıcam nasıl olucak şaşırdım...sözde yardımcısı halledecekmiş ama güvenmiyorumm :/ çok canım sıkıldıııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?