2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar biraz yoğunum
bi reklam çalışmamız var onu bitirmeye çalışıyoruz ben gitmeden yönetime sunmamı istiyorlar ama işim bitmeyecek gibi

biz kına icin yarın çerezleri alacağız paketleyeceğiz, müzikleri indiyoruz akşamları bazen kardeşim bazen nişanlım
daha bindallım hazır değil terzim yarın bana birkaç seçenek sunacak mış
artık üzerime en cok yakışanı alacağım mecbur
kına elbisemi aldım ben kızlar, beyaz ipek üzeri işlemeli dizlerimin altına kadar çan geliyor
hem balayında da giyerim diye düşündüm:)
aynı zamanda hafta sonu balayı icin bişeyler alacağım, terlik, sandalet ve bir iki takım iç çamaşır daha

sanırım heyecandan ama kronik bir şekilde midem ağrıyo

kıyamam adaşıma..Allah yardımcın olsun iş için..miden içinde ayran tüket sürekli balım..

siz söyleyin de ben içinden işime gelenleri seçerim canım 6 lı gecelik takımı nasıl oluyor ki uyku gözlüğü felanda mı var birde ayna takımı yerine normal fırça tarak aldırsam olur dimi o süsülü şeylere kıyıp kullanamam ki ben

daha almamış kayınvaldem kuuyemişleri
sordum şimdi bayatlarmış.
son anda olcak herşey illa
benimde kalbim çıkcak yerinden

balım şortlu tkmı uzun pijamalı takımı falan işte 6*lı oluyo..ayna takımını ben aldırmadım çok gereksiz geldi bana..yengemin vardı kullanmıyodu bile..kendime gri ayna aldım 3,5 tl birde normal fırça tarak aldırmıstım..

yk balım uyku bandı filan diil bu

ayrıca diormya sen neyi nasl kullanablceğini düşünüosan öyle aldır tarak fırça istiosan o olur

bendede minik cep aynası var gene annemler yurtdışından getirmişti duruyor süslü birşeydi onu atarım ben kutunun içine o bana tarak ve fırça alsa yeter o zaman

aa hala var mı o bende çıkmıyor artık

bende bugun gördüm canım..senin yazdıgın yerin yanında gözüküyo şimdide..

canım bak bana ne aldılar..
gecelik tkm 6*lı
tüylü terlik
südiş tkm.
askılı iç çamaşır tkm.
makyaj tkm (parfüm-rimel far-oje-allık-göz kalemi-ceplik ayna.tırnak makası ve fırça tarak)
seccade -havlu tkm.tülbent-(lif ve şal kayınvalidem örmüştü)
yüz temizleme jeli ve tonik
krem-deodorant..
bana bunlar kondu fıstıgım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…