- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #72.441
buketcim mp3 trim indirdim ama çözemedim bişi..hangisi kolaysa onu indiriyim diyorum
kızlar biraz yoğunum
bi reklam çalışmamız var onu bitirmeye çalışıyoruz ben gitmeden yönetime sunmamı istiyorlar ama işim bitmeyecek gibi
biz kına icin yarın çerezleri alacağız paketleyeceğiz, müzikleri indiyoruz akşamları bazen kardeşim bazen nişanlım
daha bindallım hazır değil terzim yarın bana birkaç seçenek sunacak mış
artık üzerime en cok yakışanı alacağım mecbur
kına elbisemi aldım ben kızlar, beyaz ipek üzeri işlemeli dizlerimin altına kadar çan geliyor
hem balayında da giyerim diye düşündüm:)
aynı zamanda hafta sonu balayı icin bişeyler alacağım, terlik, sandalet ve bir iki takım iç çamaşır daha
sanırım heyecandan ama kronik bir şekilde midem ağrıyo
mp3cut ı indir canım onu biliyorum yardımcı olurum
walla buketcm bu brazda sana senn istedklerine bağlı sen her adeti uygulamıosn malum
ama bn bana alınanları yazym
krem deri taşlı sandık içinde yawrsyla brlkte
ayna takımı
tüylü terlik
makyaj kutusu içini nşanlma yaptığımz gbi kozmetk mağazasnda ben doldrdm
parfüm
6 lı gecelik takımı
atlet şort takım
incili sütyen külot takım
boncuklu bohça
hatrladığım bnlar şimdlk bnlar brlkte aldklarımz
nişanda bhçann içinde kayınvalidemn koydkları vardı bde
kızlar biraz yoğunum
bi reklam çalışmamız var onu bitirmeye çalışıyoruz ben gitmeden yönetime sunmamı istiyorlar ama işim bitmeyecek gibi
biz kına icin yarın çerezleri alacağız paketleyeceğiz, müzikleri indiyoruz akşamları bazen kardeşim bazen nişanlım
daha bindallım hazır değil terzim yarın bana birkaç seçenek sunacak mış
artık üzerime en cok yakışanı alacağım mecbur
kına elbisemi aldım ben kızlar, beyaz ipek üzeri işlemeli dizlerimin altına kadar çan geliyor
hem balayında da giyerim diye düşündüm:)
aynı zamanda hafta sonu balayı icin bişeyler alacağım, terlik, sandalet ve bir iki takım iç çamaşır daha
sanırım heyecandan ama kronik bir şekilde midem ağrıyo
linkini atsana bukocummmm
siz söyleyin de ben içinden işime gelenleri seçerim canım6 lı gecelik takımı nasıl oluyor ki uyku gözlüğü felanda mı var birde ayna takımı yerine normal fırça tarak aldırsam olur dimi o süsülü şeylere kıyıp kullanamam ki ben
siz söyleyin de ben içinden işime gelenleri seçerim canım6 lı gecelik takımı nasıl oluyor ki uyku gözlüğü felanda mı var birde ayna takımı yerine normal fırça tarak aldırsam olur dimi o süsülü şeylere kıyıp kullanamam ki ben
hafta sonuda biz gidiyoruz erkeğinkini yapmamıstım ben 300 liram var umarım yeter
yk balım uyku bandı filan diilbu Eki Görüntüle 194395
ayrıca diormya sen neyi nasl kullanablceğini düşünüosan öyle aldır tarak fırça istiosan o olur
balım şortlu tkmı uzun pijamalı takımı falan işte 6*lı oluyo..ayna takımını ben aldırmadım çok gereksiz geldi bana..yengemin vardı kullanmıyodu bile..kendime gri ayna aldım 3,5 tl birde normal fırça tarak aldırmıstım..
yaaaaaaaaa
offfffffffff
başlıcam şu ariston reklamına koca koca çıkıyo gözüme sokucak sanki..
Merhabalar kızlarr nasılsınız?bii ugrayımm kahvenizi içiyim dedim
aa hala var mı o bende çıkmıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?