2011 gelin adayları buyrun sohbete

bizede abimin nişanında illallah dedirtmişti terzi. bulabilirsem hazır almayı düşünüyorum 1 kez daha terzi kaprisi çekmek istemiyorum elimde kalabilir kadın

Son düzenleme:
bence de en mantıklısı hazır almak.
terzi işine girmek büyük risk.
cnm sık sık kontrol et.
devamlı git her detayını incele beğenmediğin yeri söyle.
sıkı tut kadını yetiştirsin.

Son düzenleme:
umarım bizde bu günleri görürüz denizcimmmm yaa

zaman su gibi akıp gdiyor canımcım önemli olan bu zamanı sıkıntısız geçirmek anlayış çerçevesinde benimde orada 5 ay 5gün yazdığını biliyorum şuan haftaya bugün kınam var ve belki bu saatte kuafördeyim belki arkdaşlarım adresiçin arıyor oluyorlardır

seninde birşey yok ki canım az kaldı

ben çerezden bir haberim.
almışlardır herhalde.
diğer herşeyim hazırda kızlara kına gülü ile şifon tül bakıcam yarın.

şuan üzerinde 5tl ile gidp geliyordum nişanlım dün harçlık verdi ne olur ne olmaz diye elimden bu kadar geliyor kimsede parasal destek olmuyor tıkandım yani acil taksiye binsem param yok bir sonraki ayın avans alıyorum bu sefer daha sıkışacağım çektim elmimi ayağmıı zeynepcim o kadarla yetinsinler artık ben kimseden birey görmedim o kadar kınaya gittim tşk ederler herhalde :))))

evet deniz dinledim ben biliomuşum onu zati nişanlım yollamıştı bunu dinle çok güzel die.
bizde pazar günü oturup detaylı karar vericez dans müziği çıkış müziği fln
asil bir müzik bu olabilir ama birde greek var ya onuda beğeniyrm.
alkışlar fln oluo millette alkışlarsa süper güzel olur.
gerçi eltiminde nikah bittikten sonra çaldıkları şarkıydı ama o seçmemiştir onu salonndu galiba o kimse farketmedi bile ben bildiğim için duymuştum :)
ya da esin enginden bana ellerini ver var onuda seçebiliriz hem giriş hem ilk dans bizim yürüme mesafeiz kısa olucağı için uzun bişiy olmayabilir
diğer bir şarkıda historia de un amor. bunuda nişanlım seçmişti pazar günü dans provasıda yapıcaz

kına müziklerini hala ayarlayamadım bu arada

cnm öyle tabii
kınada pek bişiy verilmior biz kendimizi paraladık
cnm şifonu herkese almıcam 2 tane alcam oynarken lazım olur bağlamaya fln belki
birde görüntü olsun tanesi 1 tl gibi bişiymiş galiba
kına gülünden emin değilim bana özelde olabilir

bu arada bende de paralar suyunu tam çekecekken maaşımı aldım :)
250 tl ayırdım kiramız için üstünü kociş tamamlıcak.
diğeri bana kaldı nikahta saçıma 100 tl bayıdlım ama helal olsun çok beğendi herkes makyajım saçım çok güzel oldu
bugünde saçımı boyatıcam bakalım ona ne dicek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…