2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar nasılsınız aslış aldıklarını gördüm güle güle kullan canım benim bende hafta sonu mobilyalarımı aldım kız bu arada aldığın banyo sepeti olan takımını bende sordum deri kaplama dimi üstleri banada 115 tl olur dediler

çok aklıma getirmemeye çalışıyrm ama dün koçişle minibüste giderken birden ağlama tuttu yine.
ne bilim gelin olmak bu kadar zormuymuş ya
zeynep aldıkların çok güzel canım.
özellikle o altın gibi olan para sahtemi gerçekmi. bende fesimi süslemek için almak istiyom ama bulamadım.

sağol cnm saf altın değil altın suyuna batırılmış
gerçeğinle aynı gbi ama yakından bile hiç farkedilmiyor.
normal zamanda da takmayı düşünüyrm kremli kahveli elbiselerimle :)
gümüş satan bi yerden aldım cnm ben. bujiterilerde pek göremedim bu tarz bişiy

DENİZKOYDUMADIMI+ sunny66 gereksizce+ sonbahar14+ caffelatte+ kradese+ Pandomim+ lugruns akasya22+

SLM KIZLARRRRRRRRRRRRRRR
BEN GELDİMMMMMMMMM NASILSINIZZZZZZ

davetiye bastırıren kafanızdaki sayıdan bir 60 tane daha fazla bastırın arkadaşlar
biz ilk 500 tane bastırdık yetmedi tekrar 200 tane daha bastırdık topalm 700 ancak yetti
350 350 bölüştük :)))

herkese günaydın ve iyi haftalar kızlaar...
Haftasonum çok yoğun ve güzel geçti...
Cumartesi çeyiz serildi gittim bi baktım kabus gibi olmuş, o kadar kötü sermişlerki anlatamam size, dayanamadım ağladım zaten duygusallık var üzerimde. Onlar gittikten sonra tek başıma düzenledim, sonra annem ve halamla üzerinden geçtik ve çok güzel oldu, 2 odayı kapladı ve yer yok artık, herkes çok şaşırıyor ne yapacaksın bu kadar çeyizi diyorlar, 10 yıl bişey almazsın muhabbetleri geçiyor.
Amerikadan kuzenim geldi, birde onun mutluluğu var.
Dünde Kınalı ada turumuz vardı, harikaydı, dinlendiğimi hissettim resmen, yüzüm güneşten yanmış, herkes denize girdim sanıyo
r

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…