- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #72.781
denizcim tek sorun sultangaziden benim işe gelişim..20 dk yürüme yolu ve 2 minübüs..onun açısından değişen hiçbişi olmucaktı..kira 400.. - 500 depozit istemiş..sırf benden dolayı kaldı orası..
dün önceden baktıgımız eve bakalım dedik..gittik..kadının kirasını geciktirmiceksin..bina girişinde ayakkabını çıkarıcaksın..eve girdikten sonra bana karısıcagınıda biliyodum..öyle bi kadın çünkü..ama artık mecbur o evi tutalım dedim..zaman azaldı..kadın 550 lira istiyor + 1000 tl depozit..biz haziran başında başlatın kirayı dedik..şimdi tutuyosanız şimdi başlıcaksınız kira vermeye dedi..nuh dedi peygamber demedi..ki duyumlarımıza göre ev 1 yıldır boş..öyle gelene geçene vermemiş evi..neyse ben sinirlendim..ki bunlar dindar insanlar hepsi hacı hoca..biz dedim yeni evleniyoruz mayısın sonuna kadar kira alma dedik..yok dedi..eyvallah dedik çıktık..
eve dönüyoruz kayınvalidemin mahallesinde kiralık daire bulduk..ev sahibi gelin bakın dedi..aynı binada oturuyormuş ev sahibi..gittik denizim 1+1 ama ev büyük..çokda küçük değil..sadece mutfak dolaplarının değişmesini istedik..birde badanası var..450 tl kira + 500 depozit..4 kat.2 balkonu var..yerleri ve petekleri yeni takılmıs..şimdi ikimizinde aklı yattı bu eve düşünceniz ne kızlar..biraz daha bakın diyomusunuz?? yoksa burası tutulsunmu artık??:95:
denizcim tek sorun sultangaziden benim işe gelişim..20 dk yürüme yolu ve 2 minübüs..onun açısından değişen hiçbişi olmucaktı..kira 400.. - 500 depozit istemiş..sırf benden dolayı kaldı orası..
dün önceden baktıgımız eve bakalım dedik..gittik..kadının kirasını geciktirmiceksin..bina girişinde ayakkabını çıkarıcaksın..eve girdikten sonra bana karısıcagınıda biliyodum..öyle bi kadın çünkü..ama artık mecbur o evi tutalım dedim..zaman azaldı..kadın 550 lira istiyor + 1000 tl depozit..biz haziran başında başlatın kirayı dedik..şimdi tutuyosanız şimdi başlıcaksınız kira vermeye dedi..nuh dedi peygamber demedi..ki duyumlarımıza göre ev 1 yıldır boş..öyle gelene geçene vermemiş evi..neyse ben sinirlendim..ki bunlar dindar insanlar hepsi hacı hoca..biz dedim yeni evleniyoruz mayısın sonuna kadar kira alma dedik..yok dedi..eyvallah dedik çıktık..
eve dönüyoruz kayınvalidemin mahallesinde kiralık daire bulduk..ev sahibi gelin bakın dedi..aynı binada oturuyormuş ev sahibi..gittik denizim 1+1 ama ev büyük..çokda küçük değil..sadece mutfak dolaplarının değişmesini istedik..birde badanası var..450 tl kira + 500 depozit..4 kat.2 balkonu var..yerleri ve petekleri yeni takılmıs..şimdi ikimizinde aklı yattı bu eve düşünceniz ne kızlar..biraz daha bakın diyomusunuz?? yoksa burası tutulsunmu artık??:95:
günaydın kızlar perşembe resmi tatil dimi..
deniz izne perşembemi çıkıyrsun bende yarın çıkmayı düşünüyrm konuşmadım daha.
5 gün izin yapıcam çarşamba cuma p.tesi salı çarşamba sanıyrm.
eşim hemen işe başlıcak ama 1 ay sonra patronu eneze göndericekmiş
ne yapalım bende sıkılırım evde biran önce başlarım işe
kübra eda bakıyor evi ben değil :=)))
ben normalde haziranın 6 başlayacaktım 15 gün yıllık iznim var sonra ileride klazım olur fela diyerek vaz geçtim 3 gün düğün iznim + 1 hafta yıllık iznim var haziranın 2 başlıyor oluyorum bir yanlışlık olmazsa
canım ne kadar sonra çocuk düşünüyorsunuz. çocuk olunca zor olur 1+1.çocuk için daha var diyorsan bence yeni evli bir çift için çok ideal. daha sonra daha büyük bir eve geçtiğinde hem yeni bir oda sahibi olup orayı rahat rahat döşeyebilirsin.
temiz daire bulmak çok zor. en önemli yerimutfak ve banyo çünkü odalar senin mobilyanla bir hava kazanacak. eğer oralar temizse vakit azaltı bir düşün derim.
birde hangi semtlerde bakıyorsun evi eda
iyiyim ayşee çok teşekkürler.. hamdolsun 1 ayımızı tamamladıkve daha güzel oturmaya başladı evliliğimiz hissedebiliyorum. ilk zamanki şaşkınlıklar geçti. evim biraz dağınık kalıyor ona üzülüyorum ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
sen nasılsın yoksun birkaç gündür
kızlar buyrun kına lokumumdan da ikram edeyim
http://www.kadinlarkulubu.com/kina-gecesi/427823-kina-hazirligimi-tamamladim-fotolara-buyrun-8.html
günaydın kızlarrrrr sohbet koyulmuş kız kübra ne çabuk 1 ay oldu ya daha dün uğuramadık mı seni zaman ne çabuk geçiyor inanamıyorum
buketim betusum gunaydin
sen bi de evlenince gor zaman nasil geciyo buketim
gnaydın kızlar sabah sabah sohbet başlamş.. edacım hemen ev almayı düşünüyosanz o ewdien tadilata sokarlarsa düşüneblrsn bnce o ewi.. ama istersen daha çk içime snsn diosan haftasonuna kadar bekle belki başka byerdr kısmetn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?