2011 gelin adayları buyrun sohbete

eda bence bir kaç hafta daha bakın diyorum ben.
İmkanın varsa çok yakın olmasın ailelerle.

canım ne kadar sonra çocuk düşünüyorsunuz. çocuk olunca zor olur 1+1.çocuk için daha var diyorsan bence yeni evli bir çift için çok ideal. daha sonra daha büyük bir eve geçtiğinde hem yeni bir oda sahibi olup orayı rahat rahat döşeyebilirsin.

temiz daire bulmak çok zor. en önemli yerimutfak ve banyo çünkü odalar senin mobilyanla bir hava kazanacak. eğer oralar temizse vakit azaltı bir düşün derim.

birde hangi semtlerde bakıyorsun evi eda

Son düzenleme:

ben normalde haziranın 6 başlayacaktım 15 gün yıllık iznim var sonra ileride klazım olur fela diyerek vaz geçtim 3 gün düğün iznim + 1 hafta yıllık iznim var haziranın 2 başlıyor oluyorum bir yanlışlık olmazsa

bugün sabah babam bindiriyor arabaya çok kötü oldum.
izin için grdim içeri ağlamaya başladım geri çıktım sonra gelcem dedim.
herkesinde gözleri dolu onlara ne oluosa

kübracım biz biraz birikim yapıp hemen ev almak istiyoruz zaten..çocuk olana kadar..diyoruz çok masraf yapılmaz eşya alınmaz..kirası az..düşünceler bunlar..esenlerde bakıyorum canım..en yakın arkadaşımada yakın..işimede yakın..banyosu da sorunluda o kadar takmıyorum..duşa kabin yaptırılsın dedim..bide mutfak dolabı..bu akşam konuşmaya gidicek işte..bilmiyorum..eğer bu şartlar adama uyarsa..çok da uyucak gibi durmuyodu gerçi..offffffffff

günaydın kızlarrrrr sohbet koyulmuş kız kübra ne çabuk 1 ay oldu ya daha dün uğuramadık mı seni zaman ne çabuk geçiyor inanamıyorum

kubracim daha da alisacaksin bakta gor
dedigim gibi tadini cikar cok guzel zamanlar

ben iyiyim yogunum baya
esimin annesi bizde
on gundur

bi sikinti yok Allaha sukur
dun ilk kez balkonda cay ictik esimle
cok lezzetliydi

gecen sene bugunlerde karar verdik evlenmeye
dedim neler basardik

gnaydın kızlar sabah sabah sohbet başlamş.. edacım hemen ev almayı düşünüyosanz o ewdien tadilata sokarlarsa düşüneblrsn bnce o ewi.. ama istersen daha çk içime snsn diosan haftasonuna kadar bekle belki başka byerdr kısmetn

güzel düşünüp güzel olsun herşey

keşke atletizime felan bir kaç ay gitseymişim
ben kireçlemşim resmen bacağımı kaldırıp bir yerden bire koyamıyorum
kütük gibiyim resmen
o kadarda çarşı pazar koşturuyorum

eda valla bakkala manava söyle annenlee kayınvalidenler dört bir yandan baksınlar bir ay bir haftan var son bir haftayı sil tam bir ay bu hafta sonuna kadar da bak olmadı mecbur tut orayı yoksa stresten patlarsın bulamdım edmedim yetişmeyecek diye planlı davranmlısın şu süreçte en azından evdeki eşyalrın hazırmı kolilimi ev tuttun temizlik 2 gün perdeci şimdi sezonu 1 hafta de moblya felan sürekli koşturmaca olackasın ev tutulun kadar diğer işlerini toparlamaya çalış

hemen ev alamayız betüşüm..1 sene falan biz burada oturucaz..zaten burası nasip değilse bize bi şekilde anlaşılmayacak..bilmiyorum betüşüm çok arada kaldım..bunaldım dün resmen ev aramaktn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…