- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #73.141
Herkese slm kızlaar.
Kübra'cım evin çok güzel Rabbim nazarlardan saklasın ama senin güzelliğini göremedim(
Kızlaar nişanlım beğendiğim köşe takımını almışBuzdolabımızda siemens oldu
Yalnız kayınvalidem çeyiz çıkarmaya gelmiyormuş, çok üzüldüm biz kendi kendimize göndericez işte, çok ilgisiz kayınvalidem çook...
İnşaAllah nişanlım onun yerini aratmaz(
allah utandırmasın hayırlı olsun buketcikk:))Canımm hoşgeldin özledik tabi seni senin sohbetinin tadı bambaşkaydı. Sözlendim bende 2 hafta nişanlanıyorm kısmetse
ben demiştim mervoşta duymuş sesime gelmiş hoşgelmiş
esroşş canımmm üzülme herşey gönlünce olsunnn.onlar gelir gecer sıkma canını keyfini çıkar.aldıklarınıda gülegüle kullan canıHerkese slm kızlaar.
Kübra'cım evin çok güzel Rabbim nazarlardan saklasın ama senin güzelliğini göremedim(
Yalnız kayınvalidem çeyiz çıkarmaya gelmiyormuş, çok üzüldüm biz kendi kendimize göndericez işte, çok ilgisiz kayınvalidem çook...
Herkese slm kızlaar.
şimdi tekrar ekliyorum canım albüme bakabilirsin ordan. güle güle kullan canım. hiç kafana takma ilerde sallamayacaksın bile böyle şeyleri. sen nişanlınla huzurnu kaçırma böyle şeyler için.
canım benim çok teşekkürler
allah utandırmasın hayırlı olsun buketcikk:))
esroşş canımmm üzülme herşey gönlünce olsunnn.onlar gelir gecer sıkma canını keyfini çıkar.aldıklarınıda gülegüle kullan canı
Hoş geldin esracım.Eminim ki aratmıcakdır aynı dertten müzdaribim.Hatta bu sabah dedim annenle senin arana girmiş gibi hissediyorum kendimi diye.Fıstığım biz bir hayat kuruyoruz senden başkası yalan dedi.Bilemiyorum dedim.Bazen canım çok sıkılıyor çünkü davranış biçini hiç hak etmiyorum ama kısmet işde herşey dört dörtlük olmuyor.
Canım işin garip tarafı çeyizden bi kaç gün sonra gelecek olması, çalışsa falan anlarım ama emekli kadın ha 3 gün önce gelmiş ha sonra farkeden hiçbişey yok. Nişanlımda kayınvalidelik yaptığını sanıyor diyor. Davetiyede de öyle yaptı, ama konuştuğuyla kalıyor o ayrı konu
bak nişanlın bazı şeylerin farkında bırak o farketsin. sen ses ççıkarıp kötü olma.
Haklısın bazen nişanlım iyi olsun yeter diyorum ama bir tarafta üzülüyor işte. Böyle hayal etmemiştim çünkü...
Dün üzdüm galiba onu, yadırgıyorum böyle davranışları dedim.
Takma kafana dedi ama bozuldu, oda mahcup oluyor çünkü...
Benim aile herşeyde koşuyor onlardan kimse yok...
Dün üzdüm galiba onu, yadırgıyorum böyle davranışları dedim.
Takma kafana dedi ama bozuldu, oda mahcup oluyor çünkü...
Benim aile herşeyde koşuyor onlardan kimse yok...
Önemli olan aynı evin içinde bir ömür yaşıyacağın aynı yastığa baş koyucağın kişinin sana değer vermesi canım.Ailede tabiyki önemli ne yalan söyliyim insan üzülüyor ama yapacak bir şey yok.Şükredelim ki eşlerimiz anlayışlı ve bizim yanımızda.
tuhaf bir kadınmış esroşş benim kaynaanoş mardinden gelecem diye paralayıp gider kendinibu kadının bahanesi nedir acep esroşşşşş
erkeklerin yapısı böyle annesi sonuçtaa bişey de diyemiyorlar ama mahçup olur tabi. sen üzme sevdiceğini. dediğim gibi bunlar gelip geçici
Bizimkini bişeye karıştırdıkmı herşey kendi istediği gibi olsun istiyor o nedenle çok fazla sormuyor nişanlım. O yüzden kızıyor heralde, anneme toruna bakıcam demiş, oysaki görümcem yıllardır çalışıyor, bahaneye bak :))
.
kızlar kına için cd hazırlıyorum..müzikleri nereden indireyim
aresten indirmiştim ben.
aklında varmı bikaç şarkı
Ay işle ilgili bir hata yapdım ancak düzelttim şükür ki.
Her yere koşturuyorum daraldım iyice
senin yazdıgın şarkıların birazı aklımda zeynepcim..
ama bende ares programı falan yok..
ttnetten indirsem olurmu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?