2011 gelin adayları buyrun sohbete

şimdi tekrar ekliyorum canım albüme bakabilirsin ordan. güle güle kullan canım. hiç kafana takma ilerde sallamayacaksın bile böyle şeyleri. sen nişanlınla huzurnu kaçırma böyle şeyler için.

Canımm hoşgeldin özledik tabi seni senin sohbetinin tadı bambaşkaydı. Sözlendim bende 2 hafta nişanlanıyorm kısmetse

ben demiştim mervoşta duymuş sesime gelmiş hoşgelmiş
allah utandırmasın hayırlı olsun buketcikk:))

esroşş canımmm üzülme herşey gönlünce olsunnn.onlar gelir gecer sıkma canını keyfini çıkar.aldıklarınıda gülegüle kullan canı

Son düzenleme:

Hoş geldin esracım.Eminim ki aratmıcakdır aynı dertten müzdaribim.Hatta bu sabah dedim annenle senin arana girmiş gibi hissediyorum kendimi diye.Fıstığım biz bir hayat kuruyoruz senden başkası yalan dedi.Bilemiyorum dedim.Bazen canım çok sıkılıyor çünkü davranış biçini hiç hak etmiyorum ama kısmet işde herşey dört dörtlük olmuyor.

şimdi tekrar ekliyorum canım albüme bakabilirsin ordan. güle güle kullan canım. hiç kafana takma ilerde sallamayacaksın bile böyle şeyleri. sen nişanlınla huzurnu kaçırma böyle şeyler için.

Canım işin garip tarafı çeyizden bi kaç gün sonra gelecek olması, çalışsa falan anlarım ama emekli kadın ha 3 gün önce gelmiş ha sonra farkeden hiçbişey yok. Nişanlımda kayınvalidelik yaptığını sanıyor diyor. Davetiyede de öyle yaptı, ama konuştuğuyla kalıyor o ayrı konu

allah utandırmasın hayırlı olsun buketcikk:))

esroşş canımmm üzülme herşey gönlünce olsunnn.onlar gelir gecer sıkma canını keyfini çıkar.aldıklarınıda gülegüle kullan canı

Anamm Merve'cim gelmiş, canım yaa özletme kendini...

Haklısın bazen nişanlım iyi olsun yeter diyorum ama bir tarafta üzülüyor işte. Böyle hayal etmemiştim çünkü...

bak nişanlın bazı şeylerin farkında bırak o farketsin. sen ses ççıkarıp kötü olma.

Haklısın bazen nişanlım iyi olsun yeter diyorum ama bir tarafta üzülüyor işte. Böyle hayal etmemiştim çünkü...

Önemli olan aynı evin içinde bir ömür yaşıyacağın aynı yastığa baş koyucağın kişinin sana değer vermesi canım.Ailede tabiyki önemli ne yalan söyliyim insan üzülüyor ama yapacak bir şey yok.Şükredelim ki eşlerimiz anlayışlı ve bizim yanımızda.

Dün üzdüm galiba onu, yadırgıyorum böyle davranışları dedim.
Takma kafana dedi ama bozuldu, oda mahcup oluyor çünkü...
Benim aile herşeyde koşuyor onlardan kimse yok...

tuhaf bir kadınmış esroşş benim kaynaanoş mardinden gelecem diye paralayıp gider kendini bu kadının bahanesi nedir acep esroşşşşş

Dün üzdüm galiba onu, yadırgıyorum böyle davranışları dedim.
Takma kafana dedi ama bozuldu, oda mahcup oluyor çünkü...
Benim aile herşeyde koşuyor onlardan kimse yok...

erkeklerin yapısı böyle annesi sonuçtaa bişey de diyemiyorlar ama mahçup olur tabi. sen üzme sevdiceğini. dediğim gibi bunlar gelip geçici

Evet aslında bir bakıma karışmaması iyi herşeyimi kendi isteğime göre yapıyorum...

tuhaf bir kadınmış esroşş benim kaynaanoş mardinden gelecem diye paralayıp gider kendini bu kadının bahanesi nedir acep esroşşşşş

Bizimkini bişeye karıştırdıkmı herşey kendi istediği gibi olsun istiyor o nedenle çok fazla sormuyor nişanlım. O yüzden kızıyor heralde, anneme toruna bakıcam demiş, oysaki görümcem yıllardır çalışıyor, bahaneye bak :))

erkeklerin yapısı böyle annesi sonuçtaa bişey de diyemiyorlar ama mahçup olur tabi. sen üzme sevdiceğini. dediğim gibi bunlar gelip geçici

Evet üzmemeliyim haklısın canım...

insan daha alangirli bir bahane bulur ayolll neyse boşver bebişimm gelmezse gelemsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…