- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #73.121
cnm öylede insan güzel görünmek istiyorr.
o gece herkes geline bakıo yorum yapıo ay ne bilim
deniz ve eda üzerinize bişiy almayı unutmayın kızlar boncuk ve dua gibi
günaydın güzelliklerrrrrr :80:
Yarın kimlere tatil var
Yarın kimlere tatil var
Yarın kimlere tatil var
güle güle ağız tadıyla otur canım evinde sende cok güzelsiniz:)
Bende çok pipirikliydim...Ay gelinliğim şöyle olsun,ay saçım böyle olsun...Ay şuda olsun buda olsun diye ...
Şimdide diyorum ki ,millet beğensede beğenmese de o gecenin en güzeli sen olacaksın.Önemli olan o beyaz gelinliği anlamına yaraşır bi şekilde taşımak.
O yüzden denizcim ve zeynepcim emin olun çok güzel olacaksınız.O gün sizin gününüz ve bunu hayatımızda bir defa yaşayacağız tadını çıkarın...
günaydınnnn kızlar.duyduguma göre beni özleyenler varmışş dayanamadım geldimm :)))
hepinizin düğün tarihleri yaklaşmışş.allah gönlünüze göre versin.evlenenler olmuşş..hayırlı ugurlu olsunnn.
günaydınnnn kızlar.duyduguma göre beni özleyenler varmışş dayanamadım geldimm :)))
hepinizin düğün tarihleri yaklaşmışş.allah gönlünüze göre versin.evlenenler olmuşş..hayırlı ugurlu olsunnn.
sağol aslışımm amin cümlemizin.. hazırlıklar nasıl gidiyorSağol canım. Tabiki özleriz seni unutmadık :)
Sende bu topiğin sahiplerindensin bacım.
İnşallah herşey seninde gönlüne göre olur.
Kocaman kocaman mutluluklar seni bulur inşallah.
ya demek öyle sen kimdin pardon ama çıkaramadımyokk mervoşşş özlemedikk senii kim demiş onuu
Aminnnn allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
ooooo kmler teşrf etmiş kmler.. mervecm hoşgeldn canım benim özledk tabi özletme gel uğra
ya demek öyle sen kimdin pardon ama çıkaramadım
kızlar ben geldim..selamlar herkese :79:
yokk mervoşşş özlemedikk senii kim demiş onuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?