2011 gelin adayları buyrun sohbete

cnm öylede insan güzel görünmek istiyorr.
o gece herkes geline bakıo yorum yapıo ay ne bilim
deniz ve eda üzerinize bişiy almayı unutmayın kızlar boncuk ve dua gibi

Tüm gözler sende olucak tabi canım.
Ama bak şu var gelen yorumlar seninle ilgili değil yorum yapan insanların kalbiyle vicdanıyla ilgili.
Sen dört dörtlük bile olsan içi fesat olan yine olumsuz bir şey çıkarır ve yorum getirir.
O yüzden çevreni hiç umursama iyiyide kötüyüde.Gün senin günün ve bir daha asla geri gelmeyecek bir gün.Hep gülümse ve tadını çıkar.

Bende çok pipirikliydim...Ay gelinliğim şöyle olsun,ay saçım böyle olsun...Ay şuda olsun buda olsun diye ...
Şimdide diyorum ki ,millet beğensede beğenmese de o gecenin en güzeli sen olacaksın.Önemli olan o beyaz gelinliği anlamına yaraşır bi şekilde taşımak.
O yüzden denizcim ve zeynepcim emin olun çok güzel olacaksınız.O gün sizin gününüz ve bunu hayatımızda bir defa yaşayacağız tadını çıkarın...

Kesinlikle aynen katılıyorum.Allaha şükürler olsun ki hiç birimiz ailemizin başını yere eğmedik.O beyaz gelinliğe yarayış şekilde baba evinden telli duvaklı gelin olarak çıkacağız.Bundan daha büyük bir mutluluk yok bence.Allahım kimseyi yanlışa sürüklemesin.Okuyoruz duyuyoruz neler var kızlar.O yüzden hep diyorum içi fesat olan yine olumsuzluk çıkarıcakdır ben şahsen hiç umursamıyorum.Gün bizim günümüz sevdiklerimize kavuşacağımız hayatımızdaki en özel günlerden biri.En güzeli dolu dolu tadını çıkarmak.Allahım hepimize mutlu,huzurlu,sağlıklı,hayırlı bir yuva nasip eylesin inşallah.

günaydınnnn kızlar.duyduguma göre beni özleyenler varmışş dayanamadım geldimm :)))

hepinizin düğün tarihleri yaklaşmışş.allah gönlünüze göre versin.evlenenler olmuşş..hayırlı ugurlu olsunnn.

Sağol canım. Tabiki özleriz seni unutmadık :)
Sende bu topiğin sahiplerindensin bacım.
İnşallah herşey seninde gönlüne göre olur.
Kocaman kocaman mutluluklar seni bulur inşallah.

Sağol canım. Tabiki özleriz seni unutmadık :)
Sende bu topiğin sahiplerindensin bacım.
İnşallah herşey seninde gönlüne göre olur.
Kocaman kocaman mutluluklar seni bulur inşallah.
sağol aslışımm amin cümlemizin.. hazırlıklar nasıl gidiyor

yokk mervoşşş özlemedikk senii kim demiş onuu
ya demek öyle sen kimdin pardon ama çıkaramadım

Aminnnn allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

sagol canımm amin

ooooo kmler teşrf etmiş kmler.. mervecm hoşgeldn canım benim özledk tabi özletme gel uğra

Canımm hoşgeldin özledik tabi seni senin sohbetinin tadı bambaşkaydı. Sözlendim bende 2 hafta nişanlanıyorm kısmetse

yokk mervoşşş özlemedikk senii kim demiş onuu

ben demiştim mervoşta duymuş sesime gelmiş hoşgelmiş

Herkese slm kızlaar.
Kübra'cım evin çok güzel Rabbim nazarlardan saklasın ama senin güzelliğini göremedim (

Kızlaar nişanlım beğendiğim köşe takımını almış Buzdolabımızda siemens oldu
Yalnız kayınvalidem çeyiz çıkarmaya gelmiyormuş, çok üzüldüm biz kendi kendimize göndericez işte, çok ilgisiz kayınvalidem çook...
İnşaAllah nişanlım onun yerini aratmaz (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…