2011 gelin adayları buyrun sohbete

kübracım herşeyin çok zevkli döşenmiş çok beğendim İyi günlerde oturun yuvanızda inşallah zaten kendi eviniz di değil mi tv üniteni göremedim var mıdı

teşekkür ederim canımm. kendi evimiz biraz tadilat yaptık tv ünitemiz ve salon halımız aynamız henıüz yok. tv gri koltuklu odada yerde duruyorr şuan

kübraaaaaaaaa sen kadar zayıfsn öyle kaç kiloyla evlendn kızz
bu arada az resm çekmşsn hani mutfağınn net fotoğrafı :) banyo dolabnı perdelerini evini beğendm güle güle mutlulkla otur inşallah hayatım

teşekkür ederim canımm. kendi evimiz biraz tadilat yaptık tv ünitemiz ve salon halımız aynamız henıüz yok. tv gri koltuklu odada yerde duruyorr şuan

Künroşum mutfagının resmi yok muydu?Daha önce görmüş müydük ay hatırlıyamadım.
Ama evinin eşyalarına bayıldım bende böyle sade ve şık istiyorum.Zaten ev sizin olduğu için zamanla her eksiğinizi tamamlarsınız inşallah.

Sıfır beden bence kübroş Dümdüz yahuu ahh ahh bende kilo verme derdindeyim tembel olmasamda spor yapsam süper olcek ama daha 5 aydan fazla var veririm heral

günaydın kızlar. canım albümü göremedim. linki atar mısın?

canım snei arkadaşolarak ekleyeyim ben

mutfağı unuttum canım ya o zaman gösterdim ya aklım ona gitti . inşallah onu ayrıntılarıyla çekip ekleyeceğim.bu arada 57 kilo ile evlendim

kızlar sağolun ya valla atlatamadım hala..
kübra güzel evinde bekereketli sağlıklı mutlu günler de eşinle birlkite huzurla otur canımcm

oyy hemde nasıl heycanlıyım
bir yandanda korkuyrm ya gelinlik yakışmazsaa

Yakışır zeynebime gelinlik..
Önemli olan senin kendininasıl hissettiğin.
Sevdiğin insanla bir ömür birlikde olmaya aynı yastığa baş koymaya adım atıyorsun ogün.
Kalbinin güzelliği yüzüne yansır ve herşey çok ama çok güzel olur.
Ben buna tüm kalbimle inanıyorum.

canım snei arkadaşolarak ekleyeyim ben

mutfağı unuttum canım ya o zaman gösterdim ya aklım ona gitti . inşallah onu ayrıntılarıyla çekip ekleyeceğim.bu arada 57 kilo ile evlendim

walla inceck duruyosn kübra maşallah.. boyun uzundu senn dmi :) bnde 1 ay snra kızlar 50-55 kilo oldm desem keşke

Sıfır beden bence kübroş Dümdüz yahuu ahh ahh bende kilo verme derdindeyim tembel olmasamda spor yapsam süper olcek ama daha 5 aydan fazla var veririm heral

walla inceck duruyosn kübra maşallah.. boyun uzundu senn dmi :) bnde 1 ay snra kızlar 50-55 kilo oldm desem keşke

168 canım boyum 57 kiloyum

birde salak kuaförüm kahve bakıra boyadım saçlarımı kendi saçımdan hiçbirşey olacmayacağını söyledi o kadar uzattım ireşye yara diye postij ile desdeklencek ay varya herşeyin kararı ne güxel göğüs yok saç yok boy yok yok yok valla aaaaaa

cnm öylede insan güzel görünmek istiyorr.
o gece herkes geline bakıo yorum yapıo ay ne bilim
deniz ve eda üzerinize bişiy almayı unutmayın kızlar boncuk ve dua gibi

kübracım evin misss gibi ohh insanın kendi evi olunca ne atarsan yakışır eve eksiklerde zamanla tamamlanır.
denizcimm heycan sardı sizide iyicee ayaklarınız yere basmıyordur şimdi

Denizcim neden kendi saçından hiç bir şey olmuyormuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…