- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #73.101
kübracım herşeyin çok zevkli döşenmiş çok beğendim İyi günlerde oturun yuvanızda inşallah zaten kendi eviniz di değil mi tv üniteni göremedim var mıdı
evet kızlar albüm tamam
aylin gelsede buna cevap verse
teşekkür ederim canımm. kendi evimiz biraz tadilat yaptık tv ünitemiz ve salon halımız aynamız henıüz yok. tv gri koltuklu odada yerde duruyorr şuan
Aylin artık evli hatun kız.Heyecan yapmaz atlattı gitti.Sıra denizde zeynepde edada bu şarkı onlara gitsinHeyecan var mı kızlar
kübraaaaaaaaa sen kadar zayıfsn öyle kaç kiloyla evlendn kızz
bu arada az resm çekmşsn hani mutfağınn net fotoğrafı :) banyo dolabnı perdelerini evini beğendm güle güle mutlulkla otur inşallah hayatım
günaydın kızlar. canım albümü göremedim. linki atar mısın?
kübraaaaaaaaa sen kadar zayıfsn öyle kaç kiloyla evlendn kızz
bu arada az resm çekmşsn hani mutfağınn net fotoğrafı :) banyo dolabnı perdelerini evini beğendm güle güle mutlulkla otur inşallah hayatım
oyy hemde nasıl heycanlıyım
bir yandanda korkuyrm ya gelinlik yakışmazsaa
canım snei arkadaşolarak ekleyeyim ben
mutfağı unuttum canım ya o zaman gösterdim ya aklım ona gitti . inşallah onu ayrıntılarıyla çekip ekleyeceğim.bu arada 57 kilo ile evlendim
Sıfır beden bence kübroşDümdüz yahuu ahh ahh bende kilo verme derdindeyim tembel olmasamda spor yapsam süper olcek ama daha 5 aydan fazla var veririm heral
walla inceck duruyosn kübra maşallah.. boyun uzundu senn dmi :) bnde 1 ay snra kızlar 50-55 kilo oldm desem keşke
Yakışır zeynebime gelinlik..
Önemli olan senin kendininasıl hissettiğin.
Sevdiğin insanla bir ömür birlikde olmaya aynı yastığa baş koymaya adım atıyorsun ogün.
Kalbinin güzelliği yüzüne yansır ve herşey çok ama çok güzel olur.
Ben buna tüm kalbimle inanıyorum.
birde salak kuaförüm kahve bakıra boyadım saçlarımı kendi saçımdan hiçbirşey olacmayacağını söyledi o kadar uzattım ireşye yara diye postij ile desdeklencek ay varya herşeyin kararı ne güxel göğüs yok saç yok boy yok yok yok valla aaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?