- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #73.301
onlarda hayırlısıyla bitirsinler düğünleri,evli birer bayan olarak geri dönsünlersırada daben varım,ayyy çok heyecanlı
neyse edacım fazla bir işin kalmamış zaten,ev olduktan sonra gerisi çok kolay .1-2 hafta içinde yerleştirirsin sende evini hayırlısıyla
ayy sağol buketcim yaa..üstümden yük kalktı..mutfak dolabı çok eskiydi..değiştirmek istiyorum..nişanlımın dayısına yaptırıcaz..ama acı kahve kremmi olsun dolapların renkleri bilemedim..beyaz eşylar alındı bebişim..sadece koltuk tkmı perde halı işleri var..
sağol nilgüncüm..Allah razı olsun..Hepimiz aız tadıyla oturalım inşallah..bugun adaşımın kınası var
sen bilirsin canım nettende bak mutfak modellerine hangi rengi beğendiysen onu seç ben bambu seçmiştimyemek yatak odası felan da alınmış mıydı o zaman az işin kalmış halledersin tatlım
yemek odası aldırmıcam..hem evim küçük hemde baştan beri istemiyorum..sadece yemek masası ve tv ünitesi yapılacak..yatak odamı almıştım..resminide atmıştım buraya balım..
Evet canım ..dolap ve badana çıksın dahada rahatlıcam..Bakalım hayırlısı..
Senin düğünde yaklaştıı..gelinliğin nasıl oldu son provanı yaptınmı??
gelinlikte biraz problem yaşamıştım,yetişmicek sandım ama halloldu.şimdi mankenin üzerinde benim gidip almamı bekliyorçok kabarık ,kabarıklığı söner diye bi kaç gün kala gidip alıcam...
Ya herşeyin hayırlısı,sakın stres yapma kendine er ya da geç oluyor herşey...Bende hiç eksiğim olmasın.öyle oturucam evimde deyip duruyordum.Ama son dönemde yeter artık dedim.Maddi manevi çok yıpranıyorsun.Geriye kalan eksiklerimi de evlendikten sonra yavaş yavaş halledicem artık.O yüzden içini ferah tut,herşey olur :)
zaten nazar boncuğu niyetine birşeyler eksik olsun herşeyin tam olması iyi değil der büyükler
evet canım bana da öyle diyorlar...hem herşeyimiz tam desekte,mutlaka eksikler çıkıyor...en güzel örnekleri annelerimiz....bir evin eksiği asla bitmezzz....
doğru birde yeni yeni şeyler çıkıyor hergün özeniyor insan evlendikten sonra uğraş olur işte eksik olsun birşeyler sende tam gün mü çalışıyorsun bugün nilgün
malesef tam gün çalışıyorum.Boşu boşuna geldik buraya ya.Çok canım sıkıldı zaten
bir sürü iş halletmiştim bugün
yasal değil aslında şikayet eden olsa ceza yer kurum benimde aşkım annesi ile takı setimi almaya gitti ben burdayım:S Gerçi önceden beğenmiştim onu alacaklar
evet doğru yasal değil ama mecburuz gelmeye...benide kuyumcu aradı takı setimi hazırlamışlar çıkar çıkmaz onu almaya gidicem :) :)
sende şimdiden güle güle kullan setini canım...seninde az kaldı nişanına...benim memlekette düğünümden bir gün sonra olacak ..5haziran dimi
aa hayırlı olsun o zaman takı setlerimizBenimde kendi işim kapatamıyorum. Evet 5 haziran seninde çok az kaldı
işte yok çok can sıkıcı...
evet az kaldı ,ilk düğünüm haftaya c.tesi
bende bu cümleyi kurabilecek miyim acaba
bende bu cümleyi kurabilecek miyim acaba
zaman geçmiyor sanırdım..buket zmanın naısl geçtiğini hiç ama hiç anlamıyorum..o kdar yapacak şey var zaman kalmadı..1 ay kaldı bana ama stresi yetiyo :96:
sen geniş geniş yap balım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?