2011 gelin adayları buyrun sohbete

Evet canım ..dolap ve badana çıksın dahada rahatlıcam..Bakalım hayırlısı..
Senin düğünde yaklaştıı..gelinliğin nasıl oldu son provanı yaptınmı??

sen bilirsin canım nettende bak mutfak modellerine hangi rengi beğendiysen onu seç ben bambu seçmiştim yemek yatak odası felan da alınmış mıydı o zaman az işin kalmış halledersin tatlım

sen bilirsin canım nettende bak mutfak modellerine hangi rengi beğendiysen onu seç ben bambu seçmiştim yemek yatak odası felan da alınmış mıydı o zaman az işin kalmış halledersin tatlım

yemek odası aldırmıcam..hem evim küçük hemde baştan beri istemiyorum..sadece yemek masası ve tv ünitesi yapılacak..yatak odamı almıştım..resminide atmıştım buraya balım..

Son düzenleme:
yemek odası aldırmıcam..hem evim küçük hemde baştan beri istemiyorum..sadece yemek masası ve tv ünitesi yapılacak..yatak odamı almıştım..resminide atmıştım buraya balım..

hatırlamıyorum canım görünce hatırlarım ama hala pcinde kayıtlıysa tabi:) Yemek odasında zaten komple kimse aldırmıyor modası kalmadı bende seninkine ek olarak sadece konsol da istiyorum yemek masası konsol tv ünitesi olacak

Evet canım ..dolap ve badana çıksın dahada rahatlıcam..Bakalım hayırlısı..
Senin düğünde yaklaştıı..gelinliğin nasıl oldu son provanı yaptınmı??

gelinlikte biraz problem yaşamıştım,yetişmicek sandım ama halloldu.şimdi mankenin üzerinde benim gidip almamı bekliyor çok kabarık ,kabarıklığı söner diye bi kaç gün kala gidip alıcam...

Ya herşeyin hayırlısı,sakın stres yapma kendine er ya da geç oluyor herşey...Bende hiç eksiğim olmasın.öyle oturucam evimde deyip duruyordum.Ama son dönemde yeter artık dedim.Maddi manevi çok yıpranıyorsun.Geriye kalan eksiklerimi de evlendikten sonra yavaş yavaş halledicem artık.O yüzden içini ferah tut,herşey olur :)

zaten nazar boncuğu niyetine birşeyler eksik olsun herşeyin tam olması iyi değil der büyükler

evet canım bana da öyle diyorlar...hem herşeyimiz tam desekte,mutlaka eksikler çıkıyor...en güzel örnekleri annelerimiz....bir evin eksiği asla bitmezzz....

doğru birde yeni yeni şeyler çıkıyor hergün özeniyor insan evlendikten sonra uğraş olur işte eksik olsun birşeyler sende tam gün mü çalışıyorsun bugün nilgün

yasal değil aslında şikayet eden olsa ceza yer kurum benimde aşkım annesi ile takı setimi almaya gitti ben burdayım:S Gerçi önceden beğenmiştim onu alacaklar

evet doğru yasal değil ama mecburuz gelmeye...benide kuyumcu aradı takı setimi hazırlamışlar çıkar çıkmaz onu almaya gidicem :) :)
sende şimdiden güle güle kullan setini canım...seninde az kaldı nişanına...benim memlekette düğünümden bir gün sonra olacak ..5haziran dimi

aa hayırlı olsun o zaman takı setlerimiz Benimde kendi işim kapatamıyorum. Evet 5 haziran seninde çok az kaldı

zaman geçmiyor sanırdım..buket zmanın naısl geçtiğini hiç ama hiç anlamıyorum..o kdar yapacak şey var zaman kalmadı..1 ay kaldı bana ama stresi yetiyo :96:
sen geniş geniş yap balım..

benim daha sözüm olmadan çoğu şeyim hazırdı zaten:) Şimdi baklıyorum da ufak tefek ıvır zıvır şeylerim kalmış almadıklarımında modeli belli mobilyalara kadar belirledik hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…