- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #73.281
günaydın kızlar nasılsınız
ya ne güzel kimse çalışmıyor herhaldebizse burdayızzzzz
günaydın nurgülcüm işte misin?
geldim balımm..çalışıyoruz bugun malesef ikimizde..iyiyim kuzu..kızlarrrr dün evimiz tutuldu..kına yeri ayarlandı.. kuzum un düğününde benim kınam olcek..ama bi tuhafım yaaa
sen naıslsın naptın anlat??
kankaaaaa dün işyerinde bütün gün kına cd si ayarladım..manyak bişi oldu 65 şarkı indirdim toplammm..eve götürdüm anneme dinletiyim dedim pcdeyken bi kafamı çevirdim..annem oynuyo
ohhh valla kızlar izinde ne güzel biz varız topic bize kaldı hehehe kızlarrrr gelin yawwwww
ayy sağol buketcim yaa..üstümden yük kalktı..mutfak dolabı çok eskiydi..değiştirmek istiyorum..nişanlımın dayısına yaptırıcaz..ama acı kahve kremmi olsun dolapların renkleri bilemedim..beyaz eşylar alındı bebişim..sadece koltuk tkmı perde halı işleri var..Edacım hayırlı olsun eviniz çok sevindim en önemli mevzuyu halletmişsin. Sen artık yavaş yavaş perde mobilya işine girersin daha alınmamıştı dimi canım
hayırlı olsun edaaaa eviniz ...Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...
ayy sağol buketcim yaa..üstümden yük kalktı..mutfak dolabı çok eskiydi..değiştirmek istiyorum..nişanlımın dayısına yaptırıcaz..ama acı kahve kremmi olsun dolapların renkleri bilemedim..beyaz eşylar alındı bebişim..sadece koltuk tkmı perde halı işleri var..
sağol nilgüncüm..Allah razı olsun..Hepimiz aız tadıyla oturalım inşallah..bugun adaşımın kınası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?