2011 gelin adayları buyrun sohbete

geldim balımm..çalışıyoruz bugun malesef ikimizde..iyiyim kuzu..kızlarrrr dün evimiz tutuldu..kına yeri ayarlandı.. kuzum un düğününde benim kınam olcek.. ama bi tuhafım yaaa
sen naıslsın naptın anlat??

kankaaaaa dün işyerinde bütün gün kına cd si ayarladım..manyak bişi oldu 65 şarkı indirdim toplammm..eve götürdüm anneme dinletiyim dedim pcdeyken bi kafamı çevirdim..annem oynuyo

hadi bakalım hayırlı olsun bende çalışıyorum kuzum bugün işteyim çalışıyorum dün yoktum o evi tuttunuz dimi mutfak dolaplarını ne yapacaksınız düşecekmi kiradan kuzu bizde ne yapalım dün tülleri yaptırmaya verdik kız yatak örtüsünü aldım gelin ve kına ayakkabılarımı aldım banyo kirli sepeti kovası fırçası deterjan kutuları tuvalet kovası fırçası kaşıklık bıçak takımını aldık kuzum öyle işte valla balım sende havadisler sen anlat

ayakkabımın altına hemen buketi ve zuhali yazacağım tam orta yerine ki hemencik silinsin bide niloş var tabii dimi tarihler öne alınsın diye hemen yazacağım onları

Son düzenleme:
Edacım hayırlı olsun eviniz çok sevindim en önemli mevzuyu halletmişsin. Sen artık yavaş yavaş perde mobilya işine girersin daha alınmamıştı dimi canım

Edacım hayırlı olsun eviniz çok sevindim en önemli mevzuyu halletmişsin. Sen artık yavaş yavaş perde mobilya işine girersin daha alınmamıştı dimi canım
ayy sağol buketcim yaa..üstümden yük kalktı..mutfak dolabı çok eskiydi..değiştirmek istiyorum..nişanlımın dayısına yaptırıcaz..ama acı kahve kremmi olsun dolapların renkleri bilemedim..beyaz eşylar alındı bebişim..sadece koltuk tkmı perde halı işleri var..

hayırlı olsun edaaaa eviniz ...Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...

sağol nilgüncüm..Allah razı olsun..Hepimiz aız tadıyla oturalım inşallah..bugun adaşımın kınası var

Son düzenleme:

onlarda hayırlısıyla bitirsinler düğünleri,evli birer bayan olarak geri dönsünler sırada daben varım,ayyy çok heyecanlı

neyse edacım fazla bir işin kalmamış zaten,ev olduktan sonra gerisi çok kolay .1-2 hafta içinde yerleştirirsin sende evini hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…