2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben gidecektim canım geçen haftasonu gittim geldim.ama gelince bozuştuk telde 6 gün görüşmedik
pazar da ona eğitim çıktı.pazar ve ptesi yok maalesef

ayni bizim şirkett yaa nilgüncüm hiçbir yer açılmıyor

çok siniz bozucu bişey .....

günaydın kızlar...bugün bilgi ve deneyimlerinize acil ihtiyacım var ...dün akşam düğün salonuyla son kez görüşmeye gittik.Ben slayt ve dans müziği seçmiştim.Ama giriş ve pasta içinde bişeyler seçmem lazımmış aklıma bişey gelmiyor ...

bir diğeride nikahımız salonda olacağı için nikah şekeri çok pahalıya gelir diye vazgeçmiştik.ama şimdi evde kendimiz yapalım diyoruz nasıl olur sizce ?

Günaydın güzel gelinlerrrrr

Eğer düğün olacaksa bence şekere gerek yok salon düğünlerinde lavanta yada şeker değilde illa birşey dağıtmak istiyorlarsa bayanlara hediyelik birşey dağıtıyorlar arrkadaşımın düğününde gelin damat biblosu dağıtmışlardı bir düğündede yapay bir güle çengelli iğne yapıştırılmış broş gibi olmuş onu dağıtmışlardı hem ekonomik hem hatıralık

ben dans müziklerine sinan özen seni çok ama çok seviyorum parçası ve sibel pamuktan sen ve ben parçasını çaldıracam canım ikiside harika dinle derimm

bende şimdi netten bakıyorum,gelin damat biblosunu gördüm dediğin gibi hem şık,hem ucuz....ama teslim süresine 1 haftayla 10 gün diyorlar nişanlım şimdi tekrar konuşuyor ,bir kaç günde çıkarırlarsa bişiler beğenicem artık

ben dans müziklerine sinan özen seni çok ama çok seviyorum parçası ve sibel pamuktan sen ve ben parçasını çaldıracam canım ikiside harika dinle derimm

sinan özeni biliyorum,ama sibeli dinlemedim hiç,biliyorsun burdada dinleyemem varsa bana yollar mısın zuhalcim...

bende slayt gösterisine oya bora sevmek zamanı dedim aynı zamanda onunla da içerigireriz dedim ama adam biraz daha ağır yavaş bir müzik olsun ki rahat rahat girebilesin içeri dedi..
yani slayt gösterisi bitecek slow bi müzik olacak,sözsüz olabilir diyorum,ardından nikaha geçilecek.sonra da dans şarkısı oya öztoprak seni seviyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…