- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #73.321
çok gezdiğim söylenemez.ctesi akşam ankamalldeydik işte.7de döndük otele çok yorulduk.canımm benimm ben yanlış anladım o zaman ya bilseydim bir kahve içerdik ne güzel de olurdu gezdinmi?
iyi akşamlar kızlar
ayakkabımın altına hemen buketi ve zuhali yazacağım tam orta yerine ki hemencik silinsin bide niloş var tabii dimi tarihler öne alınsın diye hemen yazacağım onları
bizim şirkette yine bütün siteleri engellemişler ,hiçbi yere giremiyorum :2: :2:
ayni bizim şirkett yaa nilgüncüm hiçbir yer açılmıyor
çok siniz bozucu bişey .....
günaydın kızlar...bugün bilgi ve deneyimlerinize acil ihtiyacım var ...dün akşam düğün salonuyla son kez görüşmeye gittik.Ben slayt ve dans müziği seçmiştim.Ama giriş ve pasta içinde bişeyler seçmem lazımmış aklıma bişey gelmiyor ...
bir diğeride nikahımız salonda olacağı için nikah şekeri çok pahalıya gelir diye vazgeçmiştik.ama şimdi evde kendimiz yapalım diyoruz nasıl olur sizce ?
çok siniz bozucu bişey .....
günaydın kızlar...bugün bilgi ve deneyimlerinize acil ihtiyacım var ...dün akşam düğün salonuyla son kez görüşmeye gittik.Ben slayt ve dans müziği seçmiştim.Ama giriş ve pasta içinde bişeyler seçmem lazımmış aklıma bişey gelmiyor ...
bir diğeride nikahımız salonda olacağı için nikah şekeri çok pahalıya gelir diye vazgeçmiştik.ama şimdi evde kendimiz yapalım diyoruz nasıl olur sizce ?
Günaydın güzel gelinlerrrrr
selam arkadaslar nasılsınız.daha yenı uye oldum sayılır sıteye.bende 2011 gelın adayıyım:)
Günaydın güzel gelinlerrrrr
Eğer düğün olacaksa bence şekere gerek yok salon düğünlerinde lavanta yada şeker değilde illa birşey dağıtmak istiyorlarsa bayanlara hediyelik birşey dağıtıyorlar arrkadaşımın düğününde gelin damat biblosu dağıtmışlardı bir düğündede yapay bir güle çengelli iğne yapıştırılmış broş gibi olmuş onu dağıtmışlardı hem ekonomik hem hatıralık
ben dans müziklerine sinan özen seni çok ama çok seviyorum parçası ve sibel pamuktan sen ve ben parçasını çaldıracam canım ikiside harikadinle derimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?