- 23 Ağustos 2010
- 1.661
- 276
- 198
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #73.341
2 ekımde ama ondan once 2 temmuzda nısanım var.senın ne zmn dugun
aaa ne guzel o zmn allah mutlulugunu daım etsın ınsallah.ben kocaelıdenım calısıyorum 24 yasındayım sızler neredensınız
bende şimdi netten bakıyorum,gelin damat biblosunu gördüm dediğin gibi hem şık,hem ucuz....ama teslim süresine 1 haftayla 10 gün diyorlarnişanlım şimdi tekrar konuşuyor ,bir kaç günde çıkarırlarsa bişiler beğenicem artık
kızlar yardımınıza ıhtıyacım var nısanda bırsey dagıtılıyor mu sus olarak.ben evın karsı bınasının altı dukkan bos buyukte orada nısanımı yapmayı dusunuyorum davetıye gıbı bır sey sızce gereklı mı
evet unıversıtemız cok guseldır..ısım neydı
Kızlaar Ayşe burada, beni ziyarete gelmiş...
ayşem kaynanayı yanlız bırkıp nerlere gittin bacımm
Yok Buket'cim yaa bu shewall ayşe...
Gitti biraz önce, çok tatlı birisi hepinizin tanışmasını isterim şahsen, iyi moral verdi :))
hayatımda gördüğüm en vefalı merhametli bi kız..çok sevdim ayşeyi ben başından beri
nişanda hediye dağıtmak aklıma gelmemişti kimsedede görmedim davetiyeye geline benimde nişanım var 2 hafta sonra biz davetiye bastırmayacağız telefon edeceğiz çünkü akrabalarımın hepsi şehir dıında onlara gidip davetiye verme şansım yok e onlara vermeyince geriye pek kimse kalmıyor zaten
Kızlar herkese günaydın..
Öncelikle dün kimsecikler yoktu topicte 3-4 kişi vardık..sizsiz tadı olmuyo..
sadece bayanlar dağıtman yeterli olur canım öyle yapıyorlar zaten hangi adresten buldun bibloyu bende bakayım
melekcim benim ismim ayşe.
kızlar cuma kayınvalidemi sabahtan anneme bırakmıştık, bende işten izin aldım ablacığımı göreyim diye erken çıktım. minibüs esranın oraya dönünce aklıma düştü esra
hemen aradım bacım müsait misin dedim. müsaitmiş sağolsun.
görüştük hasret giderdik.
esracım, edacım çok teşekkürler hakkımda güzel düşünceleriniz için..
seviyom sizi.
bu arada kayınvalidem seçime kadar buradaymış..
kaynanan nasıl biriymiş ayşecim..iyi birisi sanıyorumki ses etmedin..bi geldi tam geldi oda ayol
ayşecim habeirn yok.. bende kayınvalidemle aynı mahallede oturucam ev tutuldu bacımm..bana akıl ver ... kafam çok karısık :97:
Kızlar herkese günaydın..
Öncelikle dün kimsecikler yoktu topicte 3-4 kişi vardık..sizsiz tadı olmuyo..
Nilgüncüm bak canım benimde dans müziğim ve slayt müziğm hazır..
ben girişte brayn adams-everything I do parçasıyla çıkmayı düşünüyorum..
ama dans müziğim bizim şarkımız olan Sezen aksu -Hasret..olucak..
nikah kıyılırken müzik olmucak..tam imzalar atılırken..ajda pekkan nikahın imamınıda kıyarım hükümetinide çalıcak
pasta kesilirken canlı bişiler olsun..nişanda demet akalın evli mutluyu çalmışlardı.o olabilir mesela güzel gider düğün için..
kaynanan nasıl biriymiş ayşecim..iyi birisi sanıyorumki ses etmedin..bi geldi tam geldi oda ayol
ayşecim habeirn yok.. bende kayınvalidemle aynı mahallede oturucam ev tutuldu bacımm..bana akıl ver ... kafam çok karısık :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?