2011 gelin adayları buyrun sohbete

selam kızlar ben koltuk takımı beğenemiyorum aldığınız koltuk takımı markalarını yazar mısınız istikbal hobby delüx takımı çok hoşuma gitti ama başlık yok :26:

kızlar yardımınıza ıhtıyacım var nısanda bırsey dagıtılıyor mu sus olarak.ben evın karsı bınasının altı dukkan bos buyukte orada nısanımı yapmayı dusunuyorum davetıye gıbı bır sey sızce gereklı mı

sadece bayanlar dağıtman yeterli olur canım öyle yapıyorlar zaten hangi adresten buldun bibloyu bende bakayım

nişanda hediye dağıtmak aklıma gelmemişti kimsedede görmedim davetiyeye geline benimde nişanım var 2 hafta sonra biz davetiye bastırmayacağız telefon edeceğiz çünkü akrabalarımın hepsi şehir dıında onlara gidip davetiye verme şansım yok e onlara vermeyince geriye pek kimse kalmıyor zaten

Kızlar herkese günaydın..
Öncelikle dün kimsecikler yoktu topicte 3-4 kişi vardık..sizsiz tadı olmuyo ..

Nilgüncüm bak canım benimde dans müziğim ve slayt müziğm hazır..
ben girişte brayn adams-everything I do parçasıyla çıkmayı düşünüyorum..
ama dans müziğim bizim şarkımız olan Sezen aksu -Hasret..olucak..
nikah kıyılırken müzik olmucak..tam imzalar atılırken..ajda pekkan nikahın imamınıda kıyarım hükümetinide çalıcak
pasta kesilirken canlı bişiler olsun..nişanda demet akalın evli mutluyu çalmışlardı.o olabilir mesela güzel gider düğün için..

evet unıversıtemız cok guseldır..ısım neydı

melekcim benim ismim ayşe.

Kızlaar Ayşe burada, beni ziyarete gelmiş...

ayşem kaynanayı yanlız bırkıp nerlere gittin bacımm

Yok Buket'cim yaa bu shewall ayşe...
Gitti biraz önce, çok tatlı birisi hepinizin tanışmasını isterim şahsen, iyi moral verdi :))

hayatımda gördüğüm en vefalı merhametli bi kız..çok sevdim ayşeyi ben başından beri

kızlar cuma kayınvalidemi sabahtan anneme bırakmıştık, bende işten izin aldım ablacığımı göreyim diye erken çıktım. minibüs esranın oraya dönünce aklıma düştü esra
hemen aradım bacım müsait misin dedim. müsaitmiş sağolsun.
görüştük hasret giderdik.

esracım, edacım çok teşekkürler hakkımda güzel düşünceleriniz için..
seviyom sizi.

bu arada kayınvalidem seçime kadar buradaymış..

tesekkur ederı bende gereksız gormustum ama acabamı da kalmıstım ıyı oldu.:)

kaynanan nasıl biriymiş ayşecim..iyi birisi sanıyorumki ses etmedin..bi geldi tam geldi oda ayol

ayşecim habeirn yok.. bende kayınvalidemle aynı mahallede oturucam ev tutuldu bacımm..bana akıl ver ... kafam çok karısık :97:

edacım o dediğin 1+ 1 i mi tuttunuz hayırlı olsun bacım
Allah herşeyi gönlüne göre versin..

annemle yengem yıllardır altlı üstlü oturur. hiç sıkıntı olmadı aralarında ama annem her zaman bizden üstün tuttu yengemi.

yani büyüklerin tavrı çok önemli.

benim kayınvalidem 72 yaşında. sözlü sohbetli biri, çok öyle yaşlılar gibi sessiz bilinçsiz değil.
baya gözaçık.
ama çok şükür daha aramızda bi tatsızlık olmadı
bide ona hizmet edince eşim çok memnun kalıyor.
bunu hissettikçe yapasım geliyor..
bazı arkadaşlarım siz yeni evlisiniz gelinir mi bu kadar kalınır mı diyolar ama aldırmamaya böyle düşünmemeye çalışıyorum..

Allah herşeyin hayırlısını versin..

edacım ajda tam senden beklenen bir parça evet pasta için capcanlı bir müzik arıyorum...elim ayağıma dolaştı ya.halbuki dün ne kadar sakindim :)

eda hayırlı olsun canım. hangi evi tuttunuz. bu arada hiçç sıkıntı yapma benim kayınvalidem hemen karşı binamda oturuyor. kötü olan inan kilometrelerce ötedende karışır huzursuz eden. iyi olanda aynı evde bile sorun çıkarmaz. sen içini ferah tut. ve sakın kötüü düşünme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…