2011 gelin adayları buyrun sohbete

Eki Görüntüle 198165

nasıl bu çiçek kızlar gelin el çiçeği olarak düşünüyorum yapay ama gerçek gibi dimi

bence çok güzel canım,çooook beğendim ...

siz peki saçınıza aksesuar olarak taç mı ,çiçek mi kullanacaksınız ?
Gelinlikçim istediğim gibi taç yapamadı,kuaförümde tacın modası geçti diyor kararsızımmm

benim hayalim hep çiçekti
çiçek taktırdım herkeste çok beğendi
resimlerime baktıysan görmüşsündür
fikir olur yani

benim hayalim hep çiçekti
çiçek taktırdım herkeste çok beğendi
resimlerime baktıysan görmüşsündür
fikir olur yani

evet canım gördüm çok güzel olmuş ,ama ben iki düğün yapacağım için birinde taç birinde çiçek takarım diye düşünmüştüm...ama gelinlikçim bi taç yapamadı.bu bildiğimiz klasik taşlı taçlar var ya onları da ben istemiyorumm napcamı bilemedimm :44:

teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için nilgüncüğüm ben tesettürlüyüm gelinliğimin duvağı yok pelerin olacak başımada taç aldım ama çok değişik birşey önlerinden birşey sallanıyor

selam kızlar

ne yaptınız hafta sonu kızlar nasıl geçti tatiliniz koşuşturmanız

ayşem canım hoşgeldin nasılsın

Nurgülüm iyiyim canım benim. bende anlatayım haftasonumu.
biliyorsunuz kayınvalidem bizde.
cumartesi uyandık kahvaltıdan sonra eşimin annesine annem bişiler almıştı onlar olmamış değiştirmeye gittik. annesini hastaneye götürdüm.
sonra ben kuaföre gittim kaş için. sonra ablam hakkariden gelmişti. onla buluştuk alışveriş ettik. annemlere geçtik.
akşam ben eve döndüm.

dünde eşimle aniden ev bakarken rotamızı arabaya çevirdik. ev için biraz daha peşin biriktirmeden olmayacak. hadi araba alalım aradan çıksın hiç değilse diye model bakmaya başladık. dün bütün gün araba araştırdık.

akşamüstü kayınvalidemi küçük çamlıcaya götürdük. 1-2 saat yürüyüş yapıp döndük.
Pazartesileri kocişten ayrılmak çok zor oluyor kızlar çok.

günaydn kızlarr. yorgun bir evli olarak sesleniyorum fosur fosur uyku nerdeeeeee

kübra ve aylin haklı, evlenince sorumluluklar artıyor. ama güzel sorumluluklar beni zaten sabahları uyku tutmuyor evlendim evleneli. kocama sarılayım öpeyim derken onu da uyandırmak istemiyorum
rahat durmuyorum çünkü
ondan kalkıyorum
işlerimi toparlıyorum bazen kitap okuyorum vs.

kahvaltı hazırlıyorum güzel güzel

aylin kübra şimdi siz en çok yorulcağınız dönemlerdesiniz. 2-3 aya kalmaz geçer.
sonra daha zevkli oluyor

zeynebimize, edamıza, denizimize ömür boyu mutluluklar dilerim...

biz elçinle baya eskidik kızlarr

allah yardımcın olsun bacım ne olsun bizde ev iş işte yuvarlanıp gidiyoruz canım benim telaşlar arttı valla

siz nasılsınız kızlar, iyisiniz dimi?

ayşecim evet dediğin gibi güzel ama yorucu gerçekten
sanırım alışana kadar biraz zaman geçicek
önceden ben kahvaltı etmezdim
kalkıp direk işe gelirdim
daha çok uyurdum yani
ama şimdi erken kalkmak zorunda kaldığım için ve eve gidince de dinlenemediğim için çok yoruluyorum
uykusuzluk ve yorgunluk beni kötü yapıyo sanki
ama alışınca geçer sanırım
alışmay sabırsızlıkla bekliyorum
ama dediğin gibi kocişten ayrılmak çok zor geliyo
akşamın olmasını iple çekiyorum
bizde araba almayı planlıyoruz ayşecim
çok iyi bişey alamıycaz şimdilik ama ayağımızı yerden kessin yeter diyoruz

ne gzel anlatmşsn ayşe bayılıyorum sen böle anlatınca.. araba içinde hakkınzda hayırlsıı olsn canm.. bu arada sen eşini uyandrmamak için kalkıomşsn ben olsam hiiiç düşünmem oynarım banane uyansn

Ayşe'cim ne güzel anlattınya, çok yoğun oluyor demişsin ama ben kendimden korkuyorum boş vakitlerde ne yapıcam diye düşünüyorum. Nişanlım işe gidince evde yalnız kalıcam (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…