- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #73.601
Eki Görüntüle 198165
nasıl bu çiçek kızlar gelin el çiçeği olarak düşünüyorum yapay ama gerçek gibi dimi
bence çok güzel canım,çooook beğendim ...
siz peki saçınıza aksesuar olarak taç mı ,çiçek mi kullanacaksınız ?
Gelinlikçim istediğim gibi taç yapamadı,kuaförümde tacın modası geçti diyor kararsızımmm
benim hayalim hep çiçekti
çiçek taktırdım herkeste çok beğendi
resimlerime baktıysan görmüşsündür
fikir olur yani
bende taşlı taçlardan takıp prenses gibi olmak istiyorum
benim gelinliğim çok sade canım ,hiç taş yok ... o yüzden öyle bi taç abartı olur
nillgün sen çalışıyormusun...nereye gelin gidiceksin
ne yaptınız hafta sonu kızlar nasıl geçti tatiliniz koşuşturmanız
ayşem canım hoşgeldin nasılsın
günaydn kızlarr. yorgun bir evli olarak sesleniyorum fosur fosur uyku nerdeeeeee
selam kızlar
Nurgülüm iyiyim canım benim. bende anlatayım haftasonumu.
biliyorsunuz kayınvalidem bizde.
cumartesi uyandık kahvaltıdan sonra eşimin annesine annem bişiler almıştı onlar olmamış değiştirmeye gittik. annesini hastaneye götürdüm.
sonra ben kuaföre gittim kaş için. sonra ablam hakkariden gelmişti. onla buluştuk alışveriş ettik. annemlere geçtik.
akşam ben eve döndüm.
dünde eşimle aniden ev bakarken rotamızı arabaya çevirdik. ev için biraz daha peşin biriktirmeden olmayacak. hadi araba alalım aradan çıksın hiç değilse diye model bakmaya başladık. dün bütün gün araba araştırdık.
akşamüstü kayınvalidemi küçük çamlıcaya götürdük. 1-2 saat yürüyüş yapıp döndük.
Pazartesileri kocişten ayrılmak çok zor oluyor kızlar çok.
kübra ve aylin haklı, evlenince sorumluluklar artıyor. ama güzel sorumluluklar beni zaten sabahları uyku tutmuyor evlendim evleneli. kocama sarılayım öpeyim derken onu da uyandırmak istemiyorum
rahat durmuyorum çünkü
ondan kalkıyorum
işlerimi toparlıyorum bazen kitap okuyorum vs.
kahvaltı hazırlıyorum güzel güzel
aylin kübra şimdi siz en çok yorulcağınız dönemlerdesiniz. 2-3 aya kalmaz geçer.
sonra daha zevkli oluyor
zeynebimize, edamıza, denizimize ömür boyu mutluluklar dilerim...
biz elçinle baya eskidik kızlarr
siz nasılsınız kızlar, iyisiniz dimi?
selam kızlar
Nurgülüm iyiyim canım benim. bende anlatayım haftasonumu.
biliyorsunuz kayınvalidem bizde.
cumartesi uyandık kahvaltıdan sonra eşimin annesine annem bişiler almıştı onlar olmamış değiştirmeye gittik. annesini hastaneye götürdüm.
sonra ben kuaföre gittim kaş için. sonra ablam hakkariden gelmişti. onla buluştuk alışveriş ettik. annemlere geçtik.
akşam ben eve döndüm.
dünde eşimle aniden ev bakarken rotamızı arabaya çevirdik. ev için biraz daha peşin biriktirmeden olmayacak. hadi araba alalım aradan çıksın hiç değilse diye model bakmaya başladık. dün bütün gün araba araştırdık.
akşamüstü kayınvalidemi küçük çamlıcaya götürdük. 1-2 saat yürüyüş yapıp döndük.
Pazartesileri kocişten ayrılmak çok zor oluyor kızlar çok.
kübra ve aylin haklı, evlenince sorumluluklar artıyor. ama güzel sorumluluklar beni zaten sabahları uyku tutmuyor evlendim evleneli. kocama sarılayım öpeyim derken onu da uyandırmak istemiyorum
rahat durmuyorum çünkü
ondan kalkıyorum
işlerimi toparlıyorum bazen kitap okuyorum vs.
kahvaltı hazırlıyorum güzel güzel
aylin kübra şimdi siz en çok yorulcağınız dönemlerdesiniz. 2-3 aya kalmaz geçer.
sonra daha zevkli oluyor
zeynebimize, edamıza, denizimize ömür boyu mutluluklar dilerim...
biz elçinle baya eskidik kızlarr
gereksizce canım Allah işini rast getirsin çok az kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?