2011 gelin adayları buyrun sohbete

uyanınca oda seninle oynamak isterse geç kalabilirsiniz betüş dikkatli olmak lazım ayşem öyle yapıyorsa vardır bir bildiği

kızlar dün sözlümün dedesi banyoda düşüp kalça kemiğini kırmış hastanede yatıyor şimdi perşembe ameliyat olacakmış bizim nişan yatacak gibi

uyanınca oda seninle oynamak isterse geç kalabilirsiniz betüş dikkatli olmak lazım ayşem öyle yapıyorsa vardır bir bildiği
bende haftasonları yaparım yada tam o istediğinde bırakırım akşama kadar beklesn
kızlar dün sözlümün dedesi banyoda düşüp kalça kemiğini kırmış hastanede yatıyor şimdi perşembe ameliyat olacakmış bizim nişan yatacak gibi

ahh buket yaa çok geçmş olsun allah acil şifalar versn.. hayırlsını isteyelim canım

bende haftasonları yaparım yada tam o istediğinde bırakırım akşama kadar beklesn

ahh buket yaa çok geçmş olsun allah acil şifalar versn.. hayırlsını isteyelim canım

caani öyle canım hayırlısı olsun artık her işim rast giderdi balkonda karınca katliami yaptım ters gitmeye başladı işlerim Allah'ım affetsin

Allah şifa versin..belki nişan yatmaz canım..sonuçta ayarlandı herşey..olmazsada üzülme vardır bi hayır..

kısmet canım zaten öyle birşey konuşulmadı daha olay çok yeni ama ileride gündeme gelebilir dedemi nasıl yanlız bırakacaklar o gün nasıl gülüp oynayacak insanlar moralleri bozukken ben nişan hakkında onlar birşey diyene kadar konuşmamayı planlıyorum

Kimi bırakacaklar ki canım kime sen nişana gelme bekle denir:S Hiç bilmiyorum dediğim gibi konuşulmadı sadece ben tahmin ediyorum canım hayırlısı ne ise o olsun

Tabi hayırlısı olsun, vardır bunda da bir hayır demek lazım.
Ne bileyim kızım komşu kızına falan bırakırlar belki diye düşündüm :))

Günaydın kızlar nasılsınız. Artık son günler bu güne kadar evlenenler hep bugünlerin tadını çıkarın rahat olun sıkıntı yapmayın falan dediler öyle de olmalı bunun bilincindeyim ama bu imkansız sürekli proble çıkıyo ve herşey sanki üstüme geliyo kızlar çok bunaldım o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi yani anlatsam anlatamıyorum boşversem veremiyorum. Maddi olarak hiçbişeyi takmıyorum gerçekten şuyum eksik kaldı yada şuyum olmadı diye inanın hiç üzülmüyorum. Ama işte yaptıklarının kimse tarafından takdir edilmemesi yani takdiride geçtim farkedilip göze görünmemesi üstüne nankörlük edilmesi asıl beni kıran. Sanırım bu dönemi huzurlu geçiren kimse olamıyo maalesef. Hepimiz burda aşağı yukarı aynı şeyleri yaşadığımız için yazıyorum kızlar. Ben herkese anlayış gösteriyorum ama kimseden ben anlayış göremiyorum maalesef.

Eki Görüntüle 198165

nasıl bu çiçek kızlar gelin el çiçeği olarak düşünüyorum yapay ama gerçek gibi dimi
merhaba kızlar benim gelin çiçeğimde buna çok benziyordu benimkinde aralrdaki küçük güller yoktu gerçek gibi duruyor canım ortasındaki inciler fotograflarda cok hoş çıkıyor:)

Son düzenleme:
allah yardımcın olsun bacım ne olsun bizde ev iş işte yuvarlanıp gidiyoruz canım benim telaşlar arttı valla

nurgülüm çok güzel telaşlar.
çok kolay gelsin.

aylinim ilk zamanlar ben eve gel, yemek hazırla yiyin, çay hazırla. uyuyakalırdım eşimin yanında yorgunluktan az gülmüyordu bana.
topuklarım ağırıyordu çok fenaydı. ama şükür geçti hepsi.
insan hem hızlanıyor hem işler oturuyor.
sıkıntı olmuyor..

ben eşime her sabah uyanıp sandviç hazırlıyorum.
çok tatlı oluyor hazırlaması.

kızlar benim çevremdeki mutsuz evliliklerde gördüğüm kadının erkeğe olan bu ilk zamanlarki özeninin azalması. dikkat edelim bu yüzden.

Ayşe'cim ne güzel anlattınya, çok yoğun oluyor demişsin ama ben kendimden korkuyorum boş vakitlerde ne yapıcam diye düşünüyorum. Nişanlım işe gidince evde yalnız kalıcam (

çok teşekkürler kızlar

daha güzellerini siz yaşayın inşallah
Allah hepimize huzur versin, bizimkini de daim etsin.

:):)
evet hepsi tecrübeyle sabittir.

buketim çok geçmiş olsun.
nişan tarihi içinde nasıl hayırlı ise öyle olsun..

esracım hepimiz geçtik, geçiyoruz o zamanlarda canını sıkma. o gün cimcime esraya da ziyarete gittim aynı şeyleri konuştuk. herşey bitiyo geriyo o zamanlarda olan huzursuzluklar akılda kalıyor.
sen yapıcı ol, boşver.
Allah yardımcın olsun işlerinde

kızlar eşim buraya bir proje için ziyarete geldi.
eskiden de burda çalıştığı için, herkes tanıyor. herkes ne kadar iyi göründüğünden bahsetti.
evlilik yaramış falan dedi.
gurur duydum eşimle

şimdi toplantıdalar

oy severim ben onu

Esra'cım seni çok iyi anlıyorum, daha yeni annemden zılgıt yemiş biri olarak.
Davetiyelerimiz bastırıldı anca anne-baba isimleri yazılmamış, sadece soyisimler yazılmış, oysaki bunu anneme sormuştum bana mail attıklarında, sizin isminiz gerekiyormu diye annem duymamış o zaman. Şimdide bana bir dolu laf söyledi, herşeyimiz sorunluymuş, hep kafamıza göre hareket ediyormuşuz (herşeyde onun fikrini aldığım halde bunu duymak çok üzdü beni) bunun gibi bir dolu laf. Ben suçsuz olduğum halde düzelticem diyorum anlamıyor, şimdide küsmüş benimle konuşmuyor bile. Takmayayım diyorum ama herşeyi idare etmek zorunda kalıyorum. Biride yapıcı olmuyor, kendileride konuşmuyorlar arada bizi harcıyorlar (

eşinle değil kendinle gurur duy kız iyi görünüyorsa senin eserin:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…