- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #73.621
ne gzel anlatmşsn ayşe bayılıyorum sen böle anlatınca.. araba içinde hakkınzda hayırlsıı olsn canm.. bu arada sen eşini uyandrmamak için kalkıomşsn ben olsam hiiiç düşünmem oynarım banane uyansn
bende haftasonları yaparım yada tam o istediğinde bırakırım akşama kadar beklesnuyanınca oda seninle oynamak isterse geç kalabilirsiniz betüş dikkatli olmak lazım ayşem öyle yapıyorsa vardır bir bildiği
kızlar dün sözlümün dedesi banyoda düşüp kalça kemiğini kırmış hastanede yatıyor şimdi perşembe ameliyat olacakmış bizim nişan yatacak gibi
kızlar dün sözlümün dedesi banyoda düşüp kalça kemiğini kırmış hastanede yatıyor şimdi perşembe ameliyat olacakmış bizim nişan yatacak gibi
bende haftasonları yaparım yada tam o istediğinde bırakırım akşama kadar beklesn
ahh buket yaa çok geçmş olsun allah acil şifalar versn.. hayırlsını isteyelim canım
Allah şifa versin..belki nişan yatmaz canım..sonuçta ayarlandı herşey..olmazsada üzülme vardır bi hayır..
Geçmiş olsun Buket'im yaa böyle aksilikler olabiliyor işte, belkide yanına güvenilir birini bırakıp yaparlar nişanı...
Kimi bırakacaklar ki canım kime sen nişana gelme bekle denir:S Hiç bilmiyorum dediğim gibi konuşulmadı sadece ben tahmin ediyorum canım hayırlısı ne ise o olsun
merhaba kızlar benim gelin çiçeğimde buna çok benziyordu benimkinde aralrdaki küçük güller yoktu gerçek gibi duruyor canım ortasındaki inciler fotograflarda cok hoş çıkıyor:)Eki Görüntüle 198165
nasıl bu çiçek kızlar gelin el çiçeği olarak düşünüyorum yapay ama gerçek gibi dimi
allah yardımcın olsun bacım ne olsun bizde ev iş işte yuvarlanıp gidiyoruz canım benim telaşlar arttı valla
ayşecim evet dediğin gibi güzel ama yorucu gerçekten
sanırım alışana kadar biraz zaman geçicek
önceden ben kahvaltı etmezdim
kalkıp direk işe gelirdim
daha çok uyurdum yani
ama şimdi erken kalkmak zorunda kaldığım için ve eve gidince de dinlenemediğim için çok yoruluyorum
uykusuzluk ve yorgunluk beni kötü yapıyo sanki
ama alışınca geçer sanırım
alışmay sabırsızlıkla bekliyorum
ama dediğin gibi kocişten ayrılmak çok zor geliyo
akşamın olmasını iple çekiyorum
bizde araba almayı planlıyoruz ayşecim
çok iyi bişey alamıycaz şimdilik ama ayağımızı yerden kessin yeter diyoruz
ne gzel anlatmşsn ayşe bayılıyorum sen böle anlatınca.. araba içinde hakkınzda hayırlsıı olsn canm.. bu arada sen eşini uyandrmamak için kalkıomşsn ben olsam hiiiç düşünmem oynarım banane uyansn
Ayşe'cim ne güzel anlattınya, çok yoğun oluyor demişsin ama ben kendimden korkuyorum boş vakitlerde ne yapıcam diye düşünüyorum. Nişanlım işe gidince evde yalnız kalıcam(
uyanınca oda seninle oynamak isterse geç kalabilirsiniz betüş dikkatli olmak lazım ayşem öyle yapıyorsa vardır bir bildiği
Günaydın kızlar nasılsınız. Artık son günler bu güne kadar evlenenler hep bugünlerin tadını çıkarın rahat olun sıkıntı yapmayın falan dediler öyle de olmalı bunun bilincindeyim ama bu imkansız sürekli proble çıkıyo ve herşey sanki üstüme geliyo kızlar çok bunaldım o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi yani anlatsam anlatamıyorum boşversem veremiyorum. Maddi olarak hiçbişeyi takmıyorum gerçekten şuyum eksik kaldı yada şuyum olmadı diye inanın hiç üzülmüyorum. Ama işte yaptıklarının kimse tarafından takdir edilmemesi yani takdiride geçtim farkedilip göze görünmemesi üstüne nankörlük edilmesi asıl beni kıran. Sanırım bu dönemi huzurlu geçiren kimse olamıyo maalesef. Hepimiz burda aşağı yukarı aynı şeyleri yaşadığımız için yazıyorum kızlar. Ben herkese anlayış gösteriyorum ama kimseden ben anlayış göremiyorum maalesef.
he bi de ablamın tayinini bekliyorduk, amasyaya çıkmış çok sevinçliyiz..
kızlar eşim buraya bir proje için ziyarete geldi.
eskiden de burda çalıştığı için, herkes tanıyor. herkes ne kadar iyi göründüğünden bahsetti.
evlilik yaramış falan dedi.
gurur duydum eşimle
şimdi toplantıdalar
oy severim ben onu
Ayy canım çok mutlu oldum, yazma sırası sende faceye
eşinle değil kendinle gurur duy kız iyi görünüyorsa senin eserin:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?