2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende annemi yer yüzünde eşi benzeri yok sanırdım

esra aynı haltı bende yedim. sadece soyisimler yazılıydı kıyamet koptu allah tan adam bastırmadan aradık durdurduk değştirdik

esra aynı haltı bende yedim. sadece soyisimler yazılıydı kıyamet koptu allah tan adam bastırmadan aradık durdurduk değştirdik

Şimdi ya elle yazıcaz yada pc'den bişeyler ayarlıcam onun için.
Benimkilere yazmaya gerek yok dedim ona bile kızdı, annemi babamı hiçe saymışım, oysaki alakası yok, ben zaten beni tanıdıkları için yazmaya gerek yok demiştim.

söylediğin iyi oldu canım benimde aklımda bulunsun sen yanmışsın bende yanmayayım

esracım hadi davetiye olayı ok de.
boyaya da karışmasın sana bıraksın annen.

benim annemde hiç bişeyime karışmıyor.sinir oluyorum.ben laf söyledikten sonra bişeyler yapmaya çalışıyor onun da benim için bi anlamı olmuyor...
h.sonu memlekete gittiler...davetiye dağıtıp,sözde orda olan 2-3 parça çeyizimi almaya..şimdi aramış vayefendim araba doluymuş bazı şeyleri bırakmış,bazı şeyleri unutmuş...arabaya kardeşini,yeğenini alacağına benim eşyaalrımı al dimi ? ama nerdeeeeeeee...ben sinirlenince de suçlu ben oluyorum hep...

esracım..senin kendi düşüncelerin olamıcakmı ya bu ne böyle..kızdım vallahi annene..

Ay bilmiyorumki, bazen abartıyormuyum diye düşünüyorum, siz objektif bakıyorsunuz gerçekten abartıyormuyum? Herşeyi kendi başımamı yapmaya çalışıyorum?
Kayınvalidemlere kızgın bazı durumlardan dolayı ama benim bunda suçum ne! neden bana yüklendiğini anlayamıyorum...

esracım annen biraz dediğim dedik birisi heralde.
herşey istediği gibi olsun istiyor.
idare et canım az kaldı.

bende burdayım bende annemi şikayet ederdim ama kızlar sen sus senin annene laf yok diyorlar

Neyse yaa herşeye rağmen bitanelerimiz bizim onlar...
Ne kadar haklı olsamda onun üzgün yada kızgın olduğunu bilmek içimi acıtıyor.
Çok düşkünüm anneme, belkide bu yüzden zaman zaman sıkıntı yaşıyoruz...

Betül'üm 3 hafta görünüyor takvimde, anamm nasıl heyecan yaptım görünce kıs

bnide bnideee hele yapacaklarımı düşündkçe dahada heyecanlanıyorum bu hafta sınavım var snraki hafta yetşrse çeyiz gdicek yetşmezse bi snrakne kalıcak snra düğün :18:

kızlar sze kına için süslediğim mumlarımla para tüllerimi gsterym

Süslemelerin çok hoş olmuş.. Benimde 5 haziranda pek heyecan yok ama bakalım :97:

Ayy çok güzeeel, bugün kına güllerini alıcam, bende alayım nasıl yaptın canım şu mumları?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…