- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #73.641
Esra'cım seni çok iyi anlıyorum, daha yeni annemden zılgıt yemiş biri olarak.
Davetiyelerimiz bastırıldı anca anne-baba isimleri yazılmamış, sadece soyisimler yazılmış, oysaki bunu anneme sormuştum bana mail attıklarında, sizin isminiz gerekiyormu diye annem duymamış o zaman. Şimdide bana bir dolu laf söyledi, herşeyimiz sorunluymuş, hep kafamıza göre hareket ediyormuşuz (herşeyde onun fikrini aldığım halde bunu duymak çok üzdü beni) bunun gibi bir dolu laf. Ben suçsuz olduğum halde düzelticem diyorum anlamıyor, şimdide küsmüş benimle konuşmuyor bile. Takmayayım diyorum ama herşeyi idare etmek zorunda kalıyorum. Biride yapıcı olmuyor, kendileride konuşmuyorlar arada bizi harcıyorlar(
bende annemi yer yüzünde eşi benzeri yok sanırdım
Esra'cım seni çok iyi anlıyorum, daha yeni annemden zılgıt yemiş biri olarak.
Davetiyelerimiz bastırıldı anca anne-baba isimleri yazılmamış, sadece soyisimler yazılmış, oysaki bunu anneme sormuştum bana mail attıklarında, sizin isminiz gerekiyormu diye annem duymamış o zaman. Şimdide bana bir dolu laf söyledi, herşeyimiz sorunluymuş, hep kafamıza göre hareket ediyormuşuz (herşeyde onun fikrini aldığım halde bunu duymak çok üzdü beni) bunun gibi bir dolu laf. Ben suçsuz olduğum halde düzelticem diyorum anlamıyor, şimdide küsmüş benimle konuşmuyor bile. Takmayayım diyorum ama herşeyi idare etmek zorunda kalıyorum. Biride yapıcı olmuyor, kendileride konuşmuyorlar arada bizi harcıyorlar(
esra aynı haltı bende yedim. sadece soyisimler yazılıydı kıyamet koptu allah tan adam bastırmadan aradık durdurduk değştirdik
Şimdi ya elle yazıcaz yada pc'den bişeyler ayarlıcam onun için.
Benimkilere yazmaya gerek yok dedim ona bile kızdı, annemi babamı hiçe saymışım, oysaki alakası yok, ben zaten beni tanıdıkları için yazmaya gerek yok demiştim.
Aman Buket'cim benzemesin yaa...
Kara kara Iğdır'ı düşünüyorum, eşyaları ve evi beğenmezse yandım ben.
Evi kum bejine boyattık diye bi dolu kızdı yine, niye fildişi olmamış açık renkmiş...
esracım hadi davetiye olayı ok de.
boyaya da karışmasın sana bıraksın annen.
esracım..senin kendi düşüncelerin olamıcakmı ya bu ne böyle..kızdım vallahi annene..
Ay bilmiyorumki, bazen abartıyormuyum diye düşünüyorum, siz objektif bakıyorsunuz gerçekten abartıyormuyum? Herşeyi kendi başımamı yapmaya çalışıyorum?
Kayınvalidemlere kızgın bazı durumlardan dolayı ama benim bunda suçum ne! neden bana yüklendiğini anlayamıyorum...
bende burdayım bende annemi şikayet ederdim ama kızlar sen sus senin annene laf yok diyorlar
Betül'üm 3 hafta görünüyor takvimde, anamm nasıl heyecan yaptım görünce kıs
bnide bnideee hele yapacaklarımı düşündkçe dahada heyecanlanıyorum bu hafta sınavım var snraki hafta yetşrse çeyiz gdicek yetşmezse bi snrakne kalıcak snra düğün :18:
kızlar sze kına için süslediğim mumlarımla para tüllerimi gsterym Eki Görüntüle 198522 Eki Görüntüle 198521
bnide bnideee hele yapacaklarımı düşündkçe dahada heyecanlanıyorum bu hafta sınavım var snraki hafta yetşrse çeyiz gdicek yetşmezse bi snrakne kalıcak snra düğün :18:
kızlar sze kına için süslediğim mumlarımla para tüllerimi gsterym Eki Görüntüle 198522 Eki Görüntüle 198521
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?