- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #74.101
hmm öle yanii...anladım...benim nikahımın düğün günü olmasını çok isterdim ama olmucak galiba :97:
özelden soyadını falan söyle de ekleyelim canımcım seni
bu arada korktuğun konuyu merak ediyodum sorucaktım ama
biraz da olsa söylemişsin geçmişte gördüm
hahaha bak hala yanımızda olduğna göre ölmemişsin demekki öldürmüyomuş
ama süründürdüğü kesin
Herkese slm kızlar, sizinle muhabbet etmek meğer ne kadar iyi geliyormuş bana...
Zeynep'cim ne güzel anlatmışsın, çok sevindim senin adına canım, herşey çok güzel geçmiş, albüm yapta görelim güzel gelinimizi :))
Kızlar eşyalarımı gönderdik, ama baya stresli oldu( Nişanlımı hasta edecekler yaa, hayırlısıyla bir atlatsaydık şu işleri, herkes eşyası giderken ağlar bense stres çektim, ağlayamadım bile hep içime attım duygularımı, iyiki varsınız, sizlerle paylaşıyorum en azından...
Bu arada akşam çook mutlu bir haber aldık, nişanlımın ataması olduuu
O biir o biiirr, köy veterineri artık, herkes için çok iyi bir haber bu, hemde evimize 10 dklık mesafede bir köye çımış tayini...
Bu durum onun için büyük moral oldu...
Ayşe'cim çook sevindim senin adına tezin kabul edilmiş hadi gözünaydın, darısı başımıza...
cnm hemen senide ekleyelim o zaman
bak ben kendimin linkini atayim sen ekle
ekledim nesrinim
esracığım çok sevindimm ay ne güzel hbr bu.
süper olmuşş.
aylin süründürmek mii o kelime az gelir bence
neyse evlenecek ark.ları korkutmak istemem
her bünye bir değil tabi.
Buketim söz bekleriz senide.beni beklemeniz lazım daha çok beklersiniz gibi bir his var içimdeBu arada kayınpederim herşey ayarlandı yapılır nişan demiş
Canım o memlekette uzak normalde. Şimdi bizde 3 haftadır kalmaya geldi.Kayınvalidene yakın mı oturuyorsunuz ayşecim?
bu akşam onsuz yemeğe gitmek benim hayatta yapamayacağım bişey zeynebim.ayşem topic konusunda birlikte bi karar alırız kızlarla herhalde
kıyamıorumda ben bu topice ama seviyrm burayııı
kayınvalden gelmesin bence :) kaynana düşmanı ben konuşuyrm yine birlikte gitmek daha güzel olurdu mum ışığında oturcaksınız
bebişim evlilik gzelde işte aileden ayrı olmak zor.
onada alışılır inş.
eda ve deniz inş. nete girme imkanı bulup haberdar ederler bizleri
Desert aramıza hoşgeldin mutluluklar dilerim.hoşbulduk canımm...30 ekimde havalar baya soğurekimin başı olsa onada razıyım :97: zaten evimiz küçük milleti filan soğukta nerde ağırlıcaz :26: seneye kalsın diorum onuda nişanlım istemio (gerçi bende istemem o ayrı ) bilmiyorum nolacak halim.. :44:
olabildiğince uzatmamaya çalış canım tarihini. eylül doluysa ekim uygundur. eylül derken ekimide kaçırma sene kalma fikrini bence çıkarın aklınızdan. çok yıpranırsınız. zaten anladığım kadarıyla 2 haftalık nişanlısınız ideal süre sizin için. hakkınızda hayırlısı
Kübra ve zeynep haklı, bence de maddi imkanları çok zorlamamak koşuluyla herkese tavsiyem uzatmamaları.hayılısı olsun cnm da valla bencede seneye bırakmayın
2 yıl bekledim başıma gelmedik kalmadı
şimdi herkese tavsiyem beklemeyinnn
Yerim seni edoşumm.DİKKAT DİKKAT..Bu topic müptela yapar..ona göre kullanınız
nesrinim gözünüz aydın. Seni hep takdir ederim herşeyin dört dörtlük ilerliyor.selam kizlarr
zeynep hep mutlu olun daima gülsün yüzünüz inşallah
resimlerini çok merak ettim ben yokken ekleme hep gelemiyorum...
bizimde evimiz yerleşti kizlar
herşey tamam
haftaya izne ayriliyoruz ve biraz dinlenip evleniyoruzzz
hala inanamiyorum tabi
son 15 gün...
Esracım gözünaydın canım çok sevindim. Hiç bişeye üzülme, bize söz ver burdan.Herkese slm kızlar, sizinle muhabbet etmek meğer ne kadar iyi geliyormuş bana...
Zeynep'cim ne güzel anlatmışsın, çok sevindim senin adına canım, herşey çok güzel geçmiş, albüm yapta görelim güzel gelinimizi :))
Kızlar eşyalarımı gönderdik, ama baya stresli oldu( Nişanlımı hasta edecekler yaa, hayırlısıyla bir atlatsaydık şu işleri, herkes eşyası giderken ağlar bense stres çektim, ağlayamadım bile hep içime attım duygularımı, iyiki varsınız, sizlerle paylaşıyorum en azından...
O biir o biiirr, köy veterineri artık, herkes için çok iyi bir haber bu, hemde evimize 10 dklık mesafede bir köye çımış tayini...
Ayşe'cim çook sevindim senin adına tezin kabul edilmiş hadi gözünaydın, darısı başımıza...
Herkese slm kızlar, sizinle muhabbet etmek meğer ne kadar iyi geliyormuş bana...
şebnemim çok teşekkür ederim sana canım.ayşecim tezin kabul olmus bu arada cok sevindim
başarilarinin devamini dilerim ne mutlu sana
bende simdi duydum yazdim yoksa gecmisi okumaya vaktim olmuyor bir türlü
esra cnm sizede hayirli olsun gozunuzaydin
neeee ayse amasya mi benim memleketime gelmiş ablan cok rahat edecektir kesin
ama tayinler secimden sonra aciklancakti ablan nasil öğrendi
Canım o memlekette uzak normalde. Şimdi bizde 3 haftadır kalmaya geldi.
.
nesrin canım eniştem asker ya asker tayini ile geldiler ondan erken belli olmuş olabilir.
canım sen amasyalımısın ben atladım heralde o kısmı
bende tokatlıyım yarı hemşeri sayılırızzz.
zeynep yoksun hani cnm bildirim gelmedi
nesrinim ekledim amaa
ya ben bunu bilmiom zaten ayline gönderdim soyadımı yazim ekle beni
nesrinim ekledim amaa
ya ben bunu bilmiom zaten ayline gönderdim soyadımı yazim ekle beni
nilayım öyle canımAnladım ayşecim.O zaman gelmesse ayıp olur baş başa gidin dicekdim
nesrin merkez heralde canım.
evet canim olabilir doğru
asker tayinleri belli olmuştu
ilçesine mi geldiler merzifondur sanirim
tokat yakin bize
cok sevindim gözünüzzaydinnn
Sıkıntı var fakat güzel haberlerde var çok şükür, sabah nişanlım aradı gayet sakindi, ama anneler sorun çıktı diye sevdiceğime yüklenmişler. Neyseki cumartesi günü teslim olacak eşyalar...
Nilay'ım özledim kıs görüşemiyoruz uzun zamadır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?