- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #74.081
alla alla baban nie uzatıoki arayı..hem 30 ekimle 12 kasım arasında da bişi yok zaten..30 u olsa nolurduki :44: kısmetten öte gidilmio hakkatten :26:
bende burada okuduklarımdan nişanlılığın uzamamasını öğrendim herkes uzun nişanlılığın kötü olduğundan bahsetmiş. evet canım 2 haftalık nişanlıyım 4 senelikte geçmişimiz var bencede gayet ideal..seneye kaldırmam canımblöf yapıorum nişanlıma zaten en kötü htimalle 30 ekim olacak gibi görünüo :96: hayırlısı olsun hakkımızda
kapın valla vermesinler kimseyenişan için mekan araştırıken birkaç yerde boş bulmuştuk nişandan sonra o boşyerlerden birini dolmadan kapmamız lazım
İki bayram arası düğün olmazmışÖyle bir şey yok tabiyki ama duymuş arkadaşından takılmış kalmış ne yapalım kısmet böyleymiş.
kapın valla vermesinler kimseyeyoksa zor bida bulmanız seçinti kalır elde
hadi canımm bu batıl inançlık nolucak böle...acaba eskiler neden öle demişlerki :44: neyse ha bayramdan bi hafta önce ha bi hafta sonra deişen bişi yok nasılsa hava herşekilde soğukbende havanın soğukluğuna taktım..bide ben 30 ekimde evlenirsem bi hafta sonra bayram telaşına gir hobbaaa daha bismillah milletin elini yeni öpmüş olucaz bida yeniden artı bisürü kalabalıktan hala kurtulamıcaz pöff 30 ekimi hiç sevmedim ben
ayşecim 3 hafta kaldı ewt beklenen son yaklaşıyorAslışım sen yurtdışına gidecektin değil mi?
Çok özlüyeceğiz canım seni o ara.
Nilaycım çok teşekkürler canım
Allah herkese ne muradı var ise versin.
Benimde olmamıştı.
Aslımmm çok teşekkürler.
Betüşümmm özletme kendini.
Senin bile 3 haftan kalmış betüşüm ay herkes nası yaklaştı.
Bu hafta gereksizce evleniyor bi başka?
betüşüm senin mutfağın bitmiş miydi? benimde tezgahım kesildi ama dedemin durumundan dolayı mutfakçıda bekliyor ne zaman takılır bilemiyorum sonra geriye fayanslar kalıyor onlarda alındı zaten
selam kizlarr
zeynep hep mutlu olun daima gülsün yüzünüz inşallah
resimlerini çok merak ettim ben yokken ekleme hep gelemiyorum...
bizimde evimiz yerleşti kizlar
herşey tamam
haftaya izne ayriliyoruz ve biraz dinlenip evleniyoruzzz
hala inanamiyorum tabi
son 15 gün...
Babam bir gün bile geç evlensem mutlu olurdu canım.Normalde hiç batıl inançlı değildir ama söz konusu bensem o şekilde davranıyor.Havalar soğuk olucak ama olsun.İyi yanından bakıyorum soğukda kocişimin koynunda olucam.Biz bayramı atlatıyoruz düğünümüz oluyor.Nikah düğünden 15 gün önce olcak tabi bayrama girmeden allah kısmet ederse.
tabi kız vermek hiç kolay deil...vayy kocişinin yanında ohhhhooo ooo siz nikah gününü bile almışsınız...ayyy bende hiç bişi yok anammmm nolacakkk
zeynepcim cok güzel olmussun
selam kizlarr
zeynep hep mutlu olun daima gülsün yüzünüz inşallah
resimlerini çok merak ettim ben yokken ekleme hep gelemiyorum...
bizimde evimiz yerleşti kizlar
herşey tamam
haftaya izne ayriliyoruz ve biraz dinlenip evleniyoruzzz
hala inanamiyorum tabi
son 15 gün...
ayşecim 3 hafta kaldı ewt beklenen son yaklaşıyor
buketcm bzmde mozaikler bldiğinz üzere dik vaziyette gayet ters döşendi..mutfak dolabıda dolapçıdaymş kapakları gelicek bgn yarın takarlar.. kulplarını ve tezgahı beğenrsn haftasonu dedi yapacak olan adam bnde haftasonu çeyizi dökeceğimz için gelemem dedim az çk tarf ettm istediğim tezgahı ve kulpları onlar karar vercek mutfak hafta başına tkılır herhalde.. dn zaten parkeler btmşti çelk kapımda geldi takıldı bugnde banyo dolabı duş kabini filan gelio evim o inşaat grntüsünden kurtldu mutfakda yapılınca btmş olack inşallah :)
Nikah işlemlerini daha halletmedik canım.Ama düğün salonunu tuttuk 12 kasımda belediyenin.
Şimdi düğünde mi olsun nikah yoksa düğünden öncemi ona karar vermemiz lazım.Belediye düğün salonu olduğu için iyi yani nikah gününde sorun yaşamıcaz.
cnm kıyafetimle daha belli oluo tabi
çok teşk. ederim. ay bu arada ben facebook açtımm
cnm kıyafetimle daha belli oluo tabi
çok teşk. ederim. ay bu arada ben facebook açtımm
ben yokken ekleme deme kız meraktan çatlamak üzereyim zaten siz gelince bir daha ekler
internetten seç canım ben kulpları bauhaustan seçmiştim tezgahı netten seçtim başka bir mutfakçıdada gördüm rengide netten seçtim beklediğimden açık oldu ama yinede bambunun her hali güzelbenim tezgahım bu canım cimstone nun mirat modeli seninkide cimstone mu olacak?
Eki Görüntüle 199855
daha çok dellensin bana söylemen gerektiğini biliyorsun da neden bana söylemedin desinde olay iyice karışsın yani tam olsun hayır kuzum gitme bırak iptal ediyorum kaydımı de ve gitme konuyu kapatalım de ve kapat
Herkese slm kızlar, sizinle muhabbet etmek meğer ne kadar iyi geliyormuş bana...
Zeynep'cim ne güzel anlatmışsın, çok sevindim senin adına canım, herşey çok güzel geçmiş, albüm yapta görelim güzel gelinimizi :))
Kızlar eşyalarımı gönderdik, ama baya stresli oldu( Nişanlımı hasta edecekler yaa, hayırlısıyla bir atlatsaydık şu işleri, herkes eşyası giderken ağlar bense stres çektim, ağlayamadım bile hep içime attım duygularımı, iyiki varsınız, sizlerle paylaşıyorum en azından...
Bu arada akşam çook mutlu bir haber aldık, nişanlımın ataması olduuu
O biir o biiirr, köy veterineri artık, herkes için çok iyi bir haber bu, hemde evimize 10 dklık mesafede bir köye çımış tayini...
Bu durum onun için büyük moral oldu...
Ayşe'cim çook sevindim senin adına tezin kabul edilmiş hadi gözünaydın, darısı başımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?