2011 gelin adayları buyrun sohbete

Son zamanlarda ne kadan sakin bir topiğimiz var kızçelerim.
Hazırlıkların sonuna gelindi tabi herkes ne kadar sakin.

Aklıma geldi nişanlımla bana yaptırsam bunlardan benim kadar sevinmez dime
Düşünsenize bir eşini eşlerimizin taktığını

buketim nişanın ertelenmeyeceğine çok sevindim canım.
sen sözlünle nasıl tanışmıştın kaç gündür sorcam sorcam unutuyorum.

inşallah başka aksilikler çıkmazda olur nişanımız ayşecim. Belediyenin gençlik konseyi var gençlerin biraraya gelip çeşitli aktivitelerde bulunduğu bir topluluk. Orda tanıştık canım şuan için 7 çirforda tanışım evlendi 3 çiftte bizim gibi hazırlık yapıyor

Son düzenleme:

baya yararlı bir konseymiş canım

Ay deli olucam pc accayip yavaş...

Eda'cım henüz gitmedi ama araca yerleştirilmiş çok şükür, otobüs bu eşya çok demiş almamış o nedenle tırla aldırdı nişanlım, başka eşyalarda ekleneceği için cumartesi teslim olacakmış. Kayınvalidem otobüs alır diyordu, almadı tabi, çok bilmiş olmayacaksın. Boşuna stres yaşadılar. Nişanlım çok rahatlamış çamaşır makinesi araştırıyordu, çok özledim seni diyor Buradan sesleniyorum bende çook özledim. Bitsin hasretlik...

oda 120 küsür dedi buketimm..dalga geçme bakim nilayyunla

nilaya değil esraya dedim canım kızlar bu arada kayınpederim uğradı şimdi dedem ameliyattan çıkmış yoğun bakıma almışlar her şeye hazırlıklı olun demiş doktor atlatamayabilir demiş akşiam 7-8 gibi haber alınacakmış dua edin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…