2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bacım kafa yerinde değilki, bu hafta çektiğimi bir Allah, bir nişanlım, birde ben biliriz
Ben onu 140 diye okudum...

Benim yazdığımı okudun heral esroşum 2 dene 140 yapıyor.

Oy oy oy dualarımız seninle buketim.Umarım hayırlısıyla atlatır sağlığına kavuşur.Allahım yardımcınız olsun.

Rabbim acil şifalar versin canımcım...

esroşşşş hayırlı olsunn tayininizzzz ee nasıl olacak bebişim kaç yıl kalınacak orda eşyalarıda göndermişsin rahatt bir nefes al artık

Eşyalar eve gitsinde sonra rahat nefes alıciğim.
Millet çeyizi giderken 2 göz 2 çeşme ağlar, benim stresten gözyaşlarım kurudu bee
Canım şimdilik sözleşmeli atandı, tekrar sınava girip ya kadroya geçececek, yada yar. doç. olup bir fakültede görev yapacak, bunu zaman gösterecek artık. Ama maddi konuda iyi bir nefes aldıracak bu atama bize

selam kızlar esroş hayırlı ugurlu olsun canımm esinin tayini.
zeynepte evlenmiş allah utandırmasınn..
hazırlık yapan arkadaslarda kolay gelsin son düğün zühoşunn sanırm..kapanışı o yapacak..eyülde tüm 2011 liler evlenmiş olacakk inşallah

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar biz ziyaretede gitmedik gidecektik aşkım ameliyattan sonra hepberaber gideriz deyince kaldı şimdi kayınpederim keşke dinlemeseydiniz gelseydiniz belki bir daha göremezsiniz dedi

allah acil şifalar versn buketcm

canım canım canım çok özlüyorum emrve sohbetini hemen kaçma dur biraz sohbet edelim anlat ne var ne yok

ya adamcağız banyoda bi düştü başına gelmedik kalmadı..canım Allah işte demekki oda sebepmiş hastaneye kaldırılmasında..ALLAH'tan acil şifalar diliyorum canım benim..sende üzülme ertelenirsede vardır bi hayır tmammı canım

Kayınpederinde alem yani, sanki ameliyattan çıkmaması kesin gibi konuşmuş...
Allah'ın izniyle ameliyattan çıkınca görürsünüz canım...

Ayy "eşin" yazısını okuyunca garip oldum kıss :))
Saol canımcım, darısı tüm tayin bekleyenlerin başına...

Esroşum kız zayıflık iyidir bende dikkat ederek veriyorum kilocuklarımı.Birde spor ekliyeceğim ay başında daha süper olcek inşallah.Yinede sağlığına dikkat et.

Yok canımcım zuhalım benim ve buketin kilit noktası.
Zuhalımdan sonra ben varım benden ya önce yada sonra buketim var.
Ay birde unutmadan meltem var benden bir gün önce

öyle oldu vallahi iç organları sağlam biliyorduk aslında biz meğerse böbrekleri iflas etmiş:S Ertelenirse kısmettir canım üzülmem dediğin gibi vardır bir hayır

Kayınpederinde alem yani, sanki ameliyattan çıkmaması kesin gibi konuşmuş...
Allah'ın izniyle ameliyattan çıkınca görürsünüz canım...

ümitsizdi çok ağladı zaten şaşırdım bende doktorlar öyle bir izlenim vermiş galiba canım Allah'tan başkası bilemez tabiki

Yinede Allah'tan ümit kesilmez, ne güzel düşünüyorsun canımcım, kesinlikle herşeyde bir hayır vardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…