- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #74.161
öyle oldu vallahi iç organları sağlam biliyorduk aslında biz meğerse böbrekleri iflas etmiş:S Ertelenirse kısmettir canım üzülmem dediğin gibi vardır bir hayır
ümitsizdi çok ağladı zaten şaşırdım bende doktorlar öyle bir izlenim vermiş galiba canım Allah'tan başkası bilemez tabiki
balım kayınpederin haklı..bugunden tez yok gidip ziyaret edin annenle..nolur nolmaz
Esroşum kız zayıflık iyidir bende dikkat ederek veriyorum kilocuklarımı.Birde spor ekliyeceğim ay başında daha süper olcek inşallah.Yinede sağlığına dikkat et.
Bende seviyorum zayıflığı ama bu aralar çok halsizim.
Ayşe bile çok yorgun görünüyorsun demişti...
Aman sağlığına dikkat et esroşum sağlık ihmale gelmez.
selam kızlar esroş hayırlı ugurlu olsun canımm esinin tayini.
zeynepte evlenmiş allah utandırmasınn..
hazırlık yapan arkadaslarda kolay gelsin son düğün zühoşunn sanırm..kapanışı o yapacak..eyülde tüm 2011 liler evlenmiş olacakk inşallah
Aman sağlığına dikkat et esroşum sağlık ihmale gelmez.
Ediyorum ama nasıl, bu sabah 2 poaça yedim ve dondurma, akşamada dün olduğu için yine hamurişi yemek zorunda kalıcam, neredeyse hergün böyle bu aralar,dikkat edemiyorum kendime...
Ediyorum ama nasıl, bu sabah 2 poaça yedim ve dondurma, akşamada dün olduğu için yine hamurişi yemek zorunda kalıcam, neredeyse hergün böyle bu aralar,dikkat edemiyorum kendime...
benimde bacaklarım iyice çubuk kraker gibi kaldı ya 3 kilo alsam süper olacak
bnm bacaklarımda galeta
Bencede senin kilo almaya ihtiyacın var canımcım...
bnm bacaklarımda galeta
Canımcım siz bir ara sanki diyete girmiştiniz yanlışmı hatırlıyorum?
Bu arada geçen hafta öğlenleri müsli yiyordum inanılmaz iştah kesiyor, ben süt sevmediğim için yoğurtla karıştırıyordum. Bu hafta bıraktım mecburen, oysaki seviyorum tadını...
Bencede senin kilo almaya ihtiyacın var canımcım...
Canımcım siz bir ara sanki diyete girmiştiniz yanlışmı hatırlıyorum?
Bu arada geçen hafta öğlenleri müsli yiyordum inanılmaz iştah kesiyor, ben süt sevmediğim için yoğurtla karıştırıyordum. Bu hafta bıraktım mecburen, oysaki seviyorum tadını...
ewt aslıyla beraber grmştk dkkat ediorm ama arada kaçrdklarım oluo esracm almıormda vermiormda :) sen neden bırakmak zorunda kaldn müsliyi
bnm bacaklarımda galeta
alemsin betüş ya sana 40 kere söyledim gayet iyi senin fiziğin bana göre sadece aslı ve nilayunnun biraz kilo vermeye ihtiyacı var onun dışında herkes dursun durduğu yerde bende 3 kilo alayım
alemsin betüş ya sana 40 kere söyledim gayet iyi senin fiziğin bana göre sadece aslı ve nilayunnun biraz kilo vermeye ihtiyacı var onun dışında herkes dursun durduğu yerde bende 3 kilo alayım
kız buketcik bnm üst ideal ama alt hakikaten galeta üst basenlerm sert diil iç bacaklarım filan yumuşak incelsn istyrm
esoşum bnde streslym ama yiyorum yani bldiğin ama bu saate kadar kahvaltıdan beri bişi yemedm ewe gdnce yemeğimi yycem o kadar şu müsliyi bnde deniim k flakes alıcaktm bi ara ama almadm sen hangsnden tükettn
Önceden öğlen yemek yemeyince akşam fazla kaçırıyordum, şimdi ise yemem çok azaldı.
Canım kutunun üstüne müsli yazıyor, dur resmini çekeyim :))
4 kilo verdim kızçeler en az bir 4 daha vermem lazım ama istediğim yerden gitmiyor spor şart
4 kilo verdim kızçeler en az bir 4 daha vermem lazım ama istediğim yerden gitmiyor spor şart
ebru şallının pilatesini kesinlikle tavsiye ederim ben 2 haftada basenlerimdeki çıkıntıdan kurtulmuştum
ebru şallının pilatesini kesinlikle tavsiye ederim ben 2 haftada basenlerimdeki çıkıntıdan kurtulmuştum
Ben nasıl bulcam o videoları kuzu sen hangisini yapmışdın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?