2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar....

zeyneppp resimlerine baktım canım anlattığın kadar varmış çok keyifli geçmiş düğün. yüzlerinizden belli . rabbim mutluluğunuzu daim etsin

günaydın kızlarrrr çıtırlaaarrrrrrrrrrrrrrr

zeynpcim fotolarda çok güzelsinnnn
özellikle nikahtaki saçına şapka var ya bayıldım bide kırmızı el çiçeğine

evet aylinim aynen yani dışardan çok hanım durur konuşmaz hiç ağzından laf alamazsın ama iş kavgaya geldimi oooo

tatlım çok sağol.
diğer fotolarımıda alınca albm yapcam onları bende çok merak ediyrm

günaydın kızlar..
zeynepcim...ALlah mutluluklar versin..o gülücükler hep kalsın yüzünüzde..
kızlar davetiyeleri verdik p.tesi salı gibi çıkıcak..hafta sonuda badana yapılıcak bende arkasından boyaları temzlicem yerden :96:..

kızlar eklenmemiş buraya ekliorum
....

eltim kaynım ve biz benim surata bakın yalnız ne geldi bunlar yanımıza der gibiyim

Son düzenleme:
eltin komşunun düğününe gider gibi mi giyinmiş yoksa bana mı öyle geldi

aynen buket bende şaşırdım. benim eltim aylarca kıyafet aradı beraberde baktık. sonunda çok şık bir abiye giydi. bu düğününe önem verdiğini gösterir bence. çok özensiz gelmiş bu elti. ama zeynep kayınvaliden valla çok kokoş çantası kıyafeti bayıldım kınadaki resmine.

cnm ben ona giderken çok özenmiştim.
ebise diktirdim dünya para verdim saçımı yaptırdım
hele nişanında daha da özenmiştim doğrusu amma velakin hali ortada
kayınvaldeme göre dünyanın en güzel gelini ve bennnn

kayınvaldem annem ne yaparsa onu yapıo zaten
anam daha kokoş

saç yok baş yok kıyafet yok
özen sıfırdı yani.
üstelik yarım saat oturdular ve havai fişekler atılırken dayanamayıp gittiler
eldivenimide yırttı ayrıca salak

10 tane kişi göstersen hangisi eltim seç desen bu hatunu sonda bile seçmem böyle komşu düğününe gider gibi gelen eltide ilk defa görüyorum eldivenini nasıl yırttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…