2011 gelin adayları buyrun sohbete

Günaydın kızlarr betüşüm sınavım nasıl geçti açıklandığı zaman banada haber verirsin dimi ben paketimi iptal ettimde haberim olmaz. Bizde dün akşam sözlümlerdeydik bohça götürdük bohça aldık herşey güzel geçti ama dedemin hala yoğun bakımda olması üzüyor tabi herkesi. Sözlümün teyzesi söze gelememişti dün akşam geldi ve annemin liseden en yakın arkadaşı çıktı herkes şok oldu

hoşbulduk kuzum ayyy kıyamam ben sana canım benim ya tatlı yorgunluklar bunlar kuzum bende herşeyi hazırladım yerleştirdim koliledim hurçlara koydum herşey hazır yani hafta sonuda fotoğrafçıyı kuaförü halledik salona uğradık cumartesi günü tülleri aldık

Canım inan bende bir valiz ayırdım, annem nasıl kızdı bi bilsen...
Duruyor şimdi bakalım ne yapıcam onları...

Canım foto ve kuaförü şimdidenmi halletmemiz gerekiyor?

Bu arada çok çok mutlu olduğum bir haberi sizlerle paylaşayım.
Dün annemle konuştuk bizim nerde oturuacağımız konusunda.
Annem hep karışmam maltepede olabilir diyordu ama ben içden içe istemediğini biliyordum.
Çünkü orda oturduğumda gidip gelme sık olmicak annem arkamda destek olamıcak.Sevdiceğim zaten tek başına.O yüzden kavacık diye düşünüyorduk hep.Taksiyle 10 dk mesefade bizim eve.Otobüsle çok dolanıyor tabi yani ne çok yakınız nede çok uzak.

Dün sevdiceğim çalışıyordu benimde bu konuya moralim bozukdu.
Aradı konuştuk neyin var fıstığım dedi.Yok hayatım yorgunum filan dedim.
Yok sen susuyorsan bıcır bıcır konuşmuyorsan sorun vardır anlatır mısın hayatım dedi.
Dedim maltepede oturmasak olmaz mı?Muhitini beğenmedim.Orda çıkıp mağazalara bile bakamam geçen otobüsden iniyip yüriyim dedim yürütmedin hayatım.Çok sıkılırım dedim.Oy oy kıyamam fıstığıma tamam hayatım o zaman kavacıkda otururuz dedi ve kesin kararımız

nurgüşüm benim daha bişiyim hazır değil..annemde bende çalışıyoruz..bu hafta sonu yengem burda 1 hafta kalıcak..yardım edicek bana..umarım yetişir..

herşey o kadar güzel olduki tarifsiz sorunsuz herşey çok güzeldi kmise böyle br kına düğün görmediğini söyledi vurdu davullar çaldı zurnalar kazasız belasız sorunsuz bitti çok şükür kardeşim süpriz yaptı geldi en önemlisi oydu bir sürü akraalarımız şehir dışından kınada 400 kişiydik salonda 850 kişi kapıda ful rüya gibi oldu hala bu benim düğünüm mü diye inanamıyorum çok şükür allaha binlerce kızlar ahhah sizlerede sorunsuz bir düğün nasip etsin

balayı alanya avşalara fgittik balayı odamızı süslemişler denize anzarası olan bir oda çok güzel vakit geçirdik cuma gece döndük herşey çok güzedi

Canım foto ve kuaförü şimdidenmi halletmemiz gerekiyor?
esroş ben hallettim hafta sonu kuzum işte
günaydın canlar
ay özledim sizi çok nasılsınız

denizciğim hoşgeldin kuzum nasılsın

nurgüşüm benim daha bişiyim hazır değil..annemde bende çalışıyoruz..bu hafta sonu yengem burda 1 hafta kalıcak..yardım edicek bana..umarım yetişir..

yetişir kuzum yetişir herşey hallolur inş.

ayyyy ne kadar güzelll çok mutlu olun inş. canım benim

hoşbulduk kızlar
evdeyim çarşamba iş başı yapacağım
kocişi işe gönderdim
bende doktora gideceğim

ilk gece kanamam gelmedi benim ve çok canım yandı bir kaç gün oturmada wc giderken çok sıkıntı çektim bakalım doktor ne diyecek

maşallah kırkbinkere..
Allah mesud etsin..Rabbim evinizden mutlulugu huzuru sağlığı neşeyi sıhhati eksik etmesin..
Çok mutlu olun inşallah..adaşımı ve seni çok özlemiştik..

aylin aklıma geldi o an gerçekten kızlar ilişki kısmı zor vazelin felan alın mutlaka yanınıza
artık dayanamadım manavgata gitmiştik gezmeye doktora gitim orada krem felan verdi

tmm cnm açklandğnı öğrendiğimde hber werrm sanada ama burda olrmym blmiorm 1 ayı buluo açklanması o arada balayı tatlnde filan olblrm.. bn 0 çalışark grdm sınava nasl gçtiğini ble blmiorm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…