- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #74.581
zuhalim nurgüşüm betüşüm hoşgeldiniz kızlar..o kadar yorgunumkii..
evin badanası c.tesi bitti.bende dün temizlik yaptım badanacı mahvetmiş yerleri..ölüyorum yorgunluktan..bileklerimi hissetmiyorum..banyo tuvalet mutfagı bıraktım düşünün :95:
Günaydın kızlar ben geldim
Ay nasıl yorgunum anlatamam.
Hafta sonu iki günde temizlik yaptım.
Birinde tek başıma diğerinde aneyle.
Kışlıkları kaldırdık giymediklerimi ayırdık.
Alt üst cam çerçeve dolap içi heryeri temizledik.
Kızlar bu arada bildiğiniz kurum vs varsa yada kıyafete ihtiyacı olan aklınızda bulunsun.
Utanarak söylüyorum ki giymediğim birçok kıyafet çıkıcak ve atılmayı bekliyor olucak.Ve hepsi yeni gibi.
hoşbulduk kuzum ayyy kıyamam ben sana canım benim ya tatlı yorgunluklar bunlar kuzum bende herşeyi hazırladım yerleştirdim koliledim hurçlara koydum herşey hazır yani hafta sonuda fotoğrafçıyı kuaförü halledik salona uğradık cumartesi günü tülleri aldık
hoşbulduk kuzum ayyy kıyamam ben sana canım benim ya tatlı yorgunluklar bunlar kuzum bende herşeyi hazırladım yerleştirdim koliledim hurçlara koydum herşey hazır yani hafta sonuda fotoğrafçıyı kuaförü halledik salona uğradık cumartesi günü tülleri aldık
günaydın canlar
ay özledim sizi çok nasılsınız
Deniziim hoşgeldin, bu sabah aklıma geldin otobüste gitmeden görüşebilirmiyiz diyordum ve görüştük :))
esroş ben hallettim hafta sonu kuzum işteCanım foto ve kuaförü şimdidenmi halletmemiz gerekiyor?
günaydın canlar
ay özledim sizi çok nasılsınız
nurgüşüm benim daha bişiyim hazır değil..annemde bende çalışıyoruz..bu hafta sonu yengem burda 1 hafta kalıcak..yardım edicek bana..umarım yetişir..
herşey o kadar güzel olduki tarifsiz sorunsuz herşey çok güzeldi kmise böyle br kına düğün görmediğini söyledi vurdu davullar çaldı zurnalar kazasız belasız sorunsuz bitti çok şükür kardeşim süpriz yaptı geldi en önemlisi oydu bir sürü akraalarımız şehir dışından kınada 400 kişiydik salonda 850 kişi kapıda ful rüya gibi oldu hala bu benim düğünüm mü diye inanamıyorum çok şükür allaha binlerce kızlar ahhah sizlerede sorunsuz bir düğün nasip etsin
balayı alanya avşalara fgittik balayı odamızı süslemişler denize anzarası olan bir oda çok güzel vakit geçirdik cuma gece döndük herşey çok güzedi
herşey o kadar güzel olduki tarifsiz sorunsuz herşey çok güzeldi kmise böyle br kına düğün görmediğini söyledi vurdu davullar çaldı zurnalar kazasız belasız sorunsuz bitti çok şükür kardeşim süpriz yaptı geldi en önemlisi oydu bir sürü akraalarımız şehir dışından kınada 400 kişiydik salonda 850 kişi kapıda ful rüya gibi oldu hala bu benim düğünüm mü diye inanamıyorum çok şükür allaha binlerce kızlar ahhah sizlerede sorunsuz bir düğün nasip etsin
balayı alanya avşalara fgittik balayı odamızı süslemişler denize anzarası olan bir oda çok güzel vakit geçirdik cuma gece döndük herşey çok güzedi
Canım inan bende bir valiz ayırdım, annem nasıl kızdı bi bilsen...
Duruyor şimdi bakalım ne yapıcam onları...
Günaydın kızlarr betüşüm sınavım nasıl geçti açıklandığı zaman banada haber verirsin dimi ben paketimi iptal ettimde haberim olmaz. Bizde dün akşam sözlümlerdeydik bohça götürdük bohça aldık herşey güzel geçti ama dedemin hala yoğun bakımda olması üzüyor tabi herkesi. Sözlümün teyzesi söze gelememişti dün akşam geldi ve annemin liseden en yakın arkadaşı çıktı herkes şok oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?