2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar selam
napıyosunuz bakalım
var mı evlenen :)))

zeynepcim düğün resimlerini gördüm canım çokk güzel olmuşsun
allah mutluluğunuzu daim etsin bi yastıkta kocayın inşş

esraaa canım çeyizlerini gördüm maşllah iyi günlerde kullan inşş

canımcımm çok sağoll aminnn.
tatlım 10 gün sonra alıcakmışım onlarıda eklicem kısmetse

kızlar mutfaktaki doğal gaz borusu nasıl gizlenir
bzmde açıkta duracak buket beyaza boyayacağız belkide boyanmştr şimdi bu akşam gdip görücem en sn simsiyah ortada duruyodu grdüğümde :s
Bende nişanlımı çook özledim, son 2,5 gün, onu göreceğim için çok heyecanlıyım, nasıl özledim yaa...
Şubattan beri görüşemedik, burnumda tütüyor...

ooy oy kıyamam kız esra sen nişanlnı sevdkçe ben seviniyorum :) sanki o orda tek başına ailesnden de ayrı senden de ayrı senn sevgne muhtaçmş gbi gelio çok sev onu o da seni sevsn :)

Ne güzel yazmışsın ayşevim şuan kayınvalidemle böyle bir iletişimim yok ama umarım evlenince olur gerçi malesef pek sanmıyorum.Eniştemizede geçmiş olsun.

Benimde heran sevdiceğimin yanında olduğum zaman gelecek inşallah.
Dün iddaya girdik eğer sabah erken kalkıp gemiye yetişirsem çarşamba görüşücez.
Eğer gemiye yetişemessem pazar günü onlara gidicem (Ben kayınvalidemin en son davranış biçiminden beri gitmiyorum.Teyzesine uğruyacağım zaman bile içeri girmedim kapıda bekledim kayınvalidemi aldım öyle gittik ) Tabi iddayı ben kazandım gemiye yetiştim uyukluya uyukluya işe geldim İddayı kaybediyim diye geç uyandırıyor beni beyfendi

Allah sabrının karsılıgını mutlu bi yuvayla vericek inşallah bitanem..zor günler geçirdin..şimdi kavusmanın zamanı..Allahın izniyle

Nişanlım askerdeyken süperdi, her haftasonu gelirdi, hemde çok iyi bakıyorlardı ona...
Ama Iğdır'da çok zorlandık, çok şükür bu günlere geldik, umarım bir engel çıkmaz...
Ya etrafımdaki bazı insanlar öyle iddialı konuşuyorki, ben hayatta ayrı kalamazdım muhabbetleri oluyor, sanki biz istemişiz bu ayrılığı başa gelen çekiliyor ama tuzları kuru olduğu için farkında değiller...

ooy oy kıyamam kız esra sen nişanlnı sevdkçe ben seviniyorum :) sanki o orda tek başına ailesnden de ayrı senden de ayrı senn sevgne muhtaçmş gbi gelio çok sev onu o da seni sevsn :)[/QUOTE]

Kız muhtaç olmazmı, yoruldum artık, seni görüp yorgunluğumu atacağım günleri heyecanla bekliyorum diyor. Çok arada kalıyor, ona hiç kıyamıyorum bu yüzden. Hepimizi idare etmeye çalışıyor...

Kız muhtaç olmazmı, yoruldum artık, seni görüp yorgunluğumu atacağım günleri heyecanla bekliyorum diyor. Çok arada kalıyor, ona hiç kıyamıyorum bu yüzden. Hepimizi idare etmeye çalışıyor...[/QUOTE]

değerini bil esram..benimkine diyorum mesela annem böyle yaptı (kayınvalidem) ya eda sende herseyi yanlıs anlıyosun..düğün yaklaştı diye gelin kaynanamı oynuyosun..dese ki hoşgör boşver takılma inan takmıcam..destek çok önemli kızlar..

Kız muhtaç olmazmı, yoruldum artık, seni görüp yorgunluğumu atacağım günleri heyecanla bekliyorum diyor. Çok arada kalıyor, ona hiç kıyamıyorum bu yüzden. Hepimizi idare etmeye çalışıyor...

değerini bil esram..benimkine diyorum mesela annem böyle yaptı (kayınvalidem) ya eda sende herseyi yanlıs anlıyosun..düğün yaklaştı diye gelin kaynanamı oynuyosun..dese ki hoşgör boşver takılma inan takmıcam..destek çok önemli kızlar..[/QUOTE]

Oy oy edoşum kıyamam.Valla enişde bey kıymetini bilsin.Kendimi bile demiyorum bak senin gibisi zor bulunur.Bıcır bıcır olmanı seviyoruz üzmesin seni...

Destek gerçekden çok önemli.Dün moralim gerçekden bozukdu bazen evlilik ile ilgili herşey yoruyor beni.Ama nişanlım her zaman yapıcaz,başarıcaz,yeter ki birlikde olalım ertelesek bekliyebilir miyiz ki gibi cümlelerle hep teşvik ediyor.Ve böyle yapıyorlar dediğim anda öyle tatlı tatlı konuşuyor ki tüm korkular uçup gidiyor.Allahım bizi sevdiklerimizden onlarıda bizden ayrı koymasın inşallah.Tez zamanda kavuşalım.

Nilaycım nişanlımda annesine çok yakın değil diyorsun ama idda konusu yaptığına göre gerçekten gitmeni istiyor demekki senin her dediğini yapan bir dediğini iki etmeyen birinin istediği yapıp 1-2 saat katlansan çok mu

Oy oy edoşum kıyamam.Valla enişde bey kıymetini bilsin.Kendimi bile demiyorum bak senin gibisi zor bulunur.Bıcır bıcır olmanı seviyoruz üzmesin seni...

Destek gerçekden çok önemli.Dün moralim gerçekden bozukdu bazen evlilik ile ilgili herşey yoruyor beni.Ama nişanlım her zaman yapıcaz,başarıcaz,yeter ki birlikde olalım ertelesek bekliyebilir miyiz ki gibi cümlelerle hep teşvik ediyor.Ve böyle yapıyorlar dediğim anda öyle tatlı tatlı konuşuyor ki tüm korkular uçup gidiyor.Allahım bizi sevdiklerimizden onlarıda bizden ayrı koymasın inşallah.Tez zamanda kavuşalım.[/QUOTE]

el oğlu değilmi en iyisinin köküne turp suyu

Annem ben nişanlım oturuyoruz ben ortalarındayım.Geç saatte evde oturuyoruz.Bende akşam geç yiyince sabah kahvaltı yapmıyorum.Sevdiceğimde takıntılı illa kahvaltı yapıp çık evden yolun uzun tansiyonun düşüyor diyor.Bende acıkmıyorum diyorum akşam geç yediğin için diyor ve geç yememi yasaklıyor.Neyse nişanlım yemek yiyor bende ekmeğin ucundan ucundan görütüyorum çok tazeydi tabi bizimki hemen fark ett,i bir bakış attı.Ben direk anneme yaklaştım anne bak damadın yemek yedirmiyor şimdiden fıstığı değil fıstık kabuğu oldum diye dert yanıyorum (Annem nişanlım bana fıstığım diyor die deli oluyor fıstık kabuğu olursun ilerde merak etme diyor ) Annemde sarıldı bana öyle oturuyoruz.Sonra annem nilay bulaşıkları bu akşam sen yıka dedi.Bu sefer ben annemden ayrıldım sevdiceğimde hemen hazırda bekliyor kıyamam.Hayatım bak annem ne diyor diye nişanlıma yaklaşıyorum Ay sonra hepimizi aldı bir gülmek.Nişanlımda sen nasıl bir şeysin böyle diyor Seviyorum ben bu çocuğu ne yapayım

el oğlu değilmi en iyisinin köküne turp suyu [/QUOTE]

benimki ve nilayınki hariç

Yok kuzucum onuda konuştuk sabah.Beni yatakdan kaldırabilecek tek durumun o olduğunu biliyor.Onun derdi annesiyle olmam değil.Annesinide göndericekmiş de ben onlara gidicekmişim.Paşam uyucakmış bende ona kahvaltı hazırlayıp kaldırıcakmışım.Sonrada film izlicekmişiz.Hayalleri başka kocişin.Yoksa hayatta kırmam giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…