- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #74.721
canımcımm çok sağoll aminnn.kızlar selam
napıyosunuz bakalım
var mı evlenen :)))
zeynepcim düğün resimlerini gördüm canım çokk güzel olmuşsun
allah mutluluğunuzu daim etsin bi yastıkta kocayın inşş
esraaa canım çeyizlerini gördüm maşllahiyi günlerde kullan inşş
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
facede adaşımın fotolarını gördüm çok güzel bi gelin olmuş..çok özledim cadıyı ya
Bende nişanlımı çook özledim, son 2,5 gün, onu göreceğim için çok heyecanlıyım, nasıl özledim yaa...
Şubattan beri görüşemedik, burnumda tütüyor...
bzmde açıkta duracak buket beyaza boyayacağız belkide boyanmştr şimdi bu akşam gdip görücem en sn simsiyah ortada duruyodu grdüğümde :skızlar mutfaktaki doğal gaz borusu nasıl gizlenir
Bende nişanlımı çook özledim, son 2,5 gün, onu göreceğim için çok heyecanlıyım, nasıl özledim yaa...
Şubattan beri görüşemedik, burnumda tütüyor...
Allah sabrının karsılıgını mutlu bi yuvayla vericek inşallah bitanem..zor günler geçirdin..şimdi kavusmanın zamanı..Allahın izniyle
Nişanlım askerdeyken süperdi, her haftasonu gelirdi, hemde çok iyi bakıyorlardı ona...
Ama Iğdır'da çok zorlandık, çok şükür bu günlere geldik, umarım bir engel çıkmaz...
Ya etrafımdaki bazı insanlar öyle iddialı konuşuyorki, ben hayatta ayrı kalamazdım muhabbetleri oluyor, sanki biz istemişiz bu ayrılığı başa gelen çekiliyor ama tuzları kuru olduğu için farkında değiller...
ooy oy kıyamam kız esra sen nişanlnı sevdkçe ben seviniyorum :) sanki o orda tek başına ailesnden de ayrı senden de ayrı senn sevgne muhtaçmş gbi gelio çok sev onu o da seni sevsn :)
Kız muhtaç olmazmı, yoruldum artık, seni görüp yorgunluğumu atacağım günleri heyecanla bekliyorum diyor. Çok arada kalıyor, ona hiç kıyamıyorum bu yüzden. Hepimizi idare etmeye çalışıyor...
Ne güzel yazmışsın ayşevim şuan kayınvalidemle böyle bir iletişimim yok ama umarım evlenince olur gerçi malesef pek sanmıyorum.Eniştemizede geçmiş olsun.
Benimde heran sevdiceğimin yanında olduğum zaman gelecek inşallah.
Dün iddaya girdik eğer sabah erken kalkıp gemiye yetişirsem çarşamba görüşücez.
Eğer gemiye yetişemessem pazar günü onlara gidicem (Ben kayınvalidemin en son davranış biçiminden beri gitmiyorum.Teyzesine uğruyacağım zaman bile içeri girmedim kapıda bekledim kayınvalidemi aldım öyle gittik ) Tabi iddayı ben kazandım gemiye yetiştim uyukluya uyukluya işe geldimİddayı kaybediyim diye geç uyandırıyor beni beyfendi
değerini bil esram..benimkine diyorum mesela annem böyle yaptı (kayınvalidem) ya eda sende herseyi yanlıs anlıyosun..düğün yaklaştı diye gelin kaynanamı oynuyosun..dese ki hoşgör boşver takılma inan takmıcam..destek çok önemli kızlar..
Oy oy edoşum kıyamam.Valla enişde bey kıymetini bilsin.Kendimi bile demiyorum bak senin gibisi zor bulunur.Bıcır bıcır olmanı seviyoruz üzmesin seni...
Destek gerçekden çok önemli.Dün moralim gerçekden bozukdu bazen evlilik ile ilgili herşey yoruyor beni.Ama nişanlım her zaman yapıcaz,başarıcaz,yeter ki birlikde olalım ertelesek bekliyebilir miyiz ki gibi cümlelerle hep teşvik ediyor.Ve böyle yapıyorlar dediğim anda öyle tatlı tatlı konuşuyor ki tüm korkular uçup gidiyor.Allahım bizi sevdiklerimizden onlarıda bizden ayrı koymasın inşallah.Tez zamanda kavuşalım.
Nilaycım nişanlımda annesine çok yakın değil diyorsun ama idda konusu yaptığına göre gerçekten gitmeni istiyor demekki senin her dediğini yapan bir dediğini iki etmeyen birinin istediği yapıp 1-2 saat katlansan çok mu
el oğlu değilmi en iyisinin köküne turp suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?