2011 gelin adayları buyrun sohbete

benimki ve nilayınki hariç

Bizim kocişler uslular maşallah allahım nazarlardan saklasın.

Bitiyorum senin şu pat pat yorumlarına edoşş [/QUOTE]

oyy edoşun yesin senii..bu alıntılara noldu..benim yazdıgımı buket yazmıs gibi görünüyo..
ee demkki buket büyük konusmucakmıssın..bak sende ALlah tarafından en iyisinin köküne turp suyu yazmıssın..yanlıslık olsa bile

Ben alıntı yaparken düzeltiyorum ama hatalı alıntı oluyor ilk başda nedense.
Hakikatende öyle olmuş.Kız yok valla üzmesin seni hep bıcır bıcır ol vede çok ama çok mutlu.
annem hep dengeler çiftler birbirini der gerçekden de öyle sanırım.

Bizim kocişler uslular maşallah allahım nazarlardan saklasın.

Bitiyorum senin şu pat pat yorumlarına edoşş

oyy edoşun yesin senii..bu alıntılara noldu..benim yazdıgımı buket yazmıs gibi görünüyo..
ee demkki buket büyük konusmucakmıssın..bak sende ALlah tarafından en iyisinin köküne turp suyu yazmıssın..yanlıslık olsa bile [/QUOTE]

çatlaksın sen ya

çatlaksın sen ya[/QUOTE]

6 gün kaldı nişanına..heyecan varmı..
gecen sene temmuz 10 gecesi biraz heyecanlanmıstım yarın nişanım olucak diye.bi süre uyuyamamıstım..hiç heyecan yok bende kızlar niye öyle..hoca tahtaya kaldırınca bile titreyen dizlerim kızaran bi yüzüm..fena çarpan bi kalbim vardı..duygularımı kaybettim..hükümsüzdür

Zor edoşum zor.Farklı bir hayata adım atıyoruz kolay değil.Ama bunun yanında enişde bey saolsun heyecan bırakmıyor ki maşallahı var o konularda.Bak yine diyorum üzülmeyi hiç hak etmiyorsun.Umarım değerini bilir ve seni çok ama çok mutlu eder.

Son düzenleme:
Kız muhtaç olmazmı, yoruldum artık, seni görüp yorgunluğumu atacağım günleri heyecanla bekliyorum diyor. Çok arada kalıyor, ona hiç kıyamıyorum bu yüzden. Hepimizi idare etmeye çalışıyor...

değerini bil esram..benimkine diyorum mesela annem böyle yaptı (kayınvalidem) ya eda sende herseyi yanlıs anlıyosun..düğün yaklaştı diye gelin kaynanamı oynuyosun..dese ki hoşgör boşver takılma inan takmıcam..destek çok önemli kızlar..[/QUOTE]

Allah'a şükür gelin kaynana muhabbeti olmadı. Ben bir şey dediğimde, annesi için "kaynanalık yaptığını sanıyor" diyor. Benim korkum şimdi değilde evlendikten sonrası, kayınvalidem müdahale eder, nişanlım bişey diyemez diye çekiniyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…