- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #74.741
benimki ve nilayınki hariç
el oğlu değilmi en iyisinin köküne turp suyu
benimki ve nilayınki hariç
oyy edoşun yesin senii..bu alıntılara noldu..benim yazdıgımı buket yazmıs gibi görünüyo..
ee demkki buket büyük konusmucakmıssın..bak sende ALlah tarafından en iyisinin köküne turp suyu yazmıssın..yanlıslık olsa bile
Bizim kocişler uslular maşallah allahım nazarlardan saklasın.
Bitiyorum senin şu pat pat yorumlarına edoşş
oyy edoşun yesin senii..bu alıntılara noldu..benim yazdıgımı buket yazmıs gibi görünüyo..
ee demkki buket büyük konusmucakmıssın..bak sende ALlah tarafından en iyisinin köküne turp suyu yazmıssın..yanlıslık olsa bile
Şimdide edoşum bizim kocişler çok uslu maşallah diyorrr
6 gün kaldı nişanına..heyecan varmı..
gecen sene temmuz 10 gecesi biraz heyecanlanmıstım yarın nişanım olucak diye.bi süre uyuyamamıstım..hiç heyecan yok bende kızlar niye öyle..hoca tahtaya kaldırınca bile titreyen dizlerim kızaran bi yüzüm..fena çarpan bi kalbim vardı..duygularımı kaybettim..hükümsüzdür
Kız muhtaç olmazmı, yoruldum artık, seni görüp yorgunluğumu atacağım günleri heyecanla bekliyorum diyor. Çok arada kalıyor, ona hiç kıyamıyorum bu yüzden. Hepimizi idare etmeye çalışıyor...
selam kızlar ben geldim
yaa bi öyleyim bi böyleyim görüyonuzmu kızlar
selam kızlar ben geldim
selam kızlar ben geldim
kızlar promoskopta dıs mekan çekimi 15*21 ebatında 20 adet photoshoplu foto çekimi
200 tl habeirnz ola..
kimliğimi değiştirdim muhtarlık işimi hallettim hastaneye gittim geldim yoruldum ayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?