- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #74.681
Amin canım heyacan stres üzüntü mutluluk hepsi birarada:)) İnşallah ufak tefek aksilikler dışında problem olmaz çok korkuyorum:18: bi aksilik çıkıcak diye
Tam sezonu canımcım, zaten tatilcilerde gelmiş olur 4 günde çok fazla yer gezmezsiniz zaten. Gemi turları var oraya gidin, şeytan sofrasını ziyaret edin, uzak yerler için vaktinizde yok zaten bence bunlar yeterli olacaktır. Akşamlarıda çarşıda gezersiniz ohh... Çok seviyorum o tarafları...
düğündaşım interneti bağlatmayı unutmayın emi..
ewt cnm bzde 3 yada 4 haziran gbi düşünüorz ama nişanlmn izni byk ihtmalle cumartesi gnü onn için 3ü olblr hem daha ii olr ertesi gn işe gelmemş olurum bakalım
Betüş'üm maşaAllah çok güzel çeyizin...
Rabbim mutlu mesut kullanmak nasip etsin...
betüll maşallah canımcımm.
Allah nazarlardan saklasın..darısı yerleştirmeye betüşüm..
Canını sıkma esracım hava güzel olucaktır alllahın izniyle.Allahım kalbine göre versin.Artık yorgunluk heyecan hepsi biribirine karışmıştır.Balayından dönüşde resimlerini bekliyoruz herşey gönlüne göre olsun çok ama çok mutlu olun inşallah.
Betüşümmm maşallah kuzum odan çok topluymuşAllahım nazarlardan saklasın.Az kaldı herşeu dilediğiniz gibi olsun inşallah.Arkadaşlığımız hep böyle devam etsin kızlar hepimizde var bu durum.Kızlara göstericem diye hemen foto makinelerine sarılıyoruz iyiki varsınız
Betülcüm Maşallah canım bu hafta sonuna kadar dayanbizimde bi oda komple doluydu çeyizler gidince bi baktım annemlerin ev bomboş kaldı:))
Tam sezonu canımcım, zaten tatilcilerde gelmiş olur 4 günde çok fazla yer gezmezsiniz zaten. Gemi turları var oraya gidin, şeytan sofrasını ziyaret edin, uzak yerler için vaktinizde yok zaten bence bunlar yeterli olacaktır. Akşamlarıda çarşıda gezersiniz ohh... Çok seviyorum o tarafları...
Amin canım heyacan stres üzüntü mutluluk hepsi birarada:)) İnşallah ufak tefek aksilikler dışında problem olmaz çok korkuyorum:18: bi aksilik çıkıcak diye
canım Antalya ya gidiyoruz belek e ve ben ege yerine özellikle akdenizi seçmiştim hava güzel olsun diye ama bu hafta boyunca sağanak yağış gözüküyo Antalya daumarım önümüzdeki hafta güneş açar
Hoş gelmişsin gamze balayı yteri konusunda yardımcı olamıyorum malesef benimki kasımda biliyorsun.Ama şu kadarını söyliyebilirim ki her yoruma kulak kabartma heryer için bir şey bulacaklardır nasılsa.
ay evet nilay ya herkes birşey diyo bende hemen fikir değiştiriyorum
Tahmin edebiliyorum amzecim o yüzden diyorum ya istediğin yere git ve orayı sen keşfet.
Eminim eşinle birlikde oldukdan sonra birçok güzellik bulacaksındır.
ay esracım varya içime su serptin yemin ediyorum :)
çok sağolasın hazır seni bulmuşken bir kaç soru daha sormak istiyorum...
sen orda hangi otelde kaldın ? güzelmiydi tam ayvalıktakimi yoksa sarımsaklı plajının oralardki otellerimi tavsiye dersin?
denizi çok derin değil diyorsun dimi?vede çok rüzgar yok ?
birde çarşıyı gezersin demişsin çarşısı var yani öylemi? bizim arabamız olmadıgı için yürüyerekmi gezeriz yoksa otobüse filanmı binmemiz gerekiyor ?
Biz otelde değil yazlıkta kaldık, Sarımsaklı plajına çok yakındı, ben aslında Altınoluk tarafını çok iyi biliyorum, Ayvalık'a uzun zamandır gitmiyorum. Ama Sarımsaklı plajını çok beğenmiştim o zaman, göz alabildiğince kum, çok severim kumu zaten, birde denizi çok sakin pek dalga olmaz, denizide git git yükselmiyordu. Sizin oteliniz çarşıya yakınmı bilmiyorum bizim kaldığımız evin yürüme mesafesi 10 dk vardı. Bir dolu süs eşyası satılıyor. Zaten uzaksa dolmuşlarda vardır, yani çok sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Belkide ben oraları çok sevdiğim için böyle düşünüyorum bilmiyorum ama çok güzel yerler bana göre... Ayvalık'ın denizini pek bilmiyorum ama olumsuz bişey duymadım, zannediyorum yer yer değişiyor, yani çok güzel derim kötü bir yerle karşılaşırsın falan tedirgin oldum açıkçası. Çünkü Altınoluk ve Güre birbirine çok yakındır, ama Güre'nin denizi daha güzeldir.
sağolcanım ya
esrada içime su serpti sağolsun.. şimdik yerde kesinim otel seçmeye kaldı iş :)
ay esracım varya içime su serptin yemin ediyorum :)
çok sağolasın hazır seni bulmuşken bir kaç soru daha sormak istiyorum...
sen orda hangi otelde kaldın ? güzelmiydi tam ayvalıktakimi yoksa sarımsaklı plajının oralardki otellerimi tavsiye dersin?
denizi çok derin değil diyorsun dimi?vede çok rüzgar yok ?
birde çarşıyı gezersin demişsin çarşısı var yani öylemi? bizim arabamız olmadıgı için yürüyerekmi gezeriz yoksa otobüse filanmı binmemiz gerekiyor ?
Biz otelde değil yazlıkta kaldık, Sarımsaklı plajına çok yakındı, ben aslında Altınoluk tarafını çok iyi biliyorum, Ayvalık'a uzun zamandır gitmiyorum. Ama Sarımsaklı plajını çok beğenmiştim o zaman, göz alabildiğince kum, çok severim kumu zaten, birde denizi çok sakin pek dalga olmaz, denizide git git yükselmiyordu. Sizin oteliniz çarşıya yakınmı bilmiyorum bizim kaldığımız evin yürüme mesafesi 10 dk vardı. Bir dolu süs eşyası satılıyor. Zaten uzaksa dolmuşlarda vardır, yani çok sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Belkide ben oraları çok sevdiğim için böyle düşünüyorum bilmiyorum ama çok güzel yerler bana göre... Ayvalık'ın denizini pek bilmiyorum ama olumsuz bişey duymadım, zannediyorum yer yer değişiyor, yani çok güzel derim kötü bir yerle karşılaşırsın falan tedirgin oldum açıkçası. Çünkü Altınoluk ve Güre birbirine çok yakındır, ama Güre'nin denizi daha güzeldir.
yok esracım ya lütfen tedirgin olma ben zten oraya gitmeyi çok istiyordum sende bir kaç güzel şey söyleyince kesin kararımı verdim artık... çok teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için... oraya gitmeye kararlıyım bakalım kötü çıkarda şansıma artık :)
çok sağol canım
napıyonuz kıslar ben temizligimi yaptım
şimdi ütüm var onları yapacam sizlere bir selam verim dedim
zeynebim hani resimlerini ben göremedim tatlım mailde atmadın
elticimde gelmiş gördüm onu hani onda resimler sizlerde neler var bakalım
hazırlıklar tam hız devam dimi hadi ben şimdi ütümü yaim dönerim size
tatlımm net bağlatmmadık daha gönderemiyrm
buraya eklim emi bikaç foto. sonra göndericem zaten.
iş yerinden maili açamıorum pc mi kasıo sonra nedense.
facen varsa ekleyeyim ordan da bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?