2011 gelin adayları buyrun sohbete

düğündaşım interneti bağlatmayı unutmayın emi..

Balayı konusunda en sorunsuz da benim galiba :)
Ben kasımda olacağı için herhangi bir yere gitmek istemiyorum balayı anlamında.
Sadece izinlerimizin birkaç gününde nişanlımın dedesi ve annanesini ziyaret etmek istiyorum.
Köylerine gidicez ve onların yanında kalıcaz yaşlı insanlar mutlu olsunlar.Daha sonra gitme şansımız zor olabilir çünkü.

ewt cnm bzde 3 yada 4 haziran gbi düşünüorz ama nişanlmn izni byk ihtmalle cumartesi gnü onn için 3ü olblr hem daha ii olr ertesi gn işe gelmemş olurum bakalım

hayırlısı olsun canom iyi düşünmüşsün öyle yapman daha mantıklı gerçekten... benimde kayınvalidemler ankaradan gelecekler ya hafta sonu olsun diye düşündük cumartesi en uygunuydu ayrıca 4 haziran benim doğum günüm sürpriz şekilde denk düştü :)

Betüş'üm maşaAllah çok güzel çeyizin...
Rabbim mutlu mesut kullanmak nasip etsin...

betüll maşallah canımcımm.

Allah nazarlardan saklasın..darısı yerleştirmeye betüşüm..

Betülcüm Maşallah canım bu hafta sonuna kadar dayan bizimde bi oda komple doluydu çeyizler gidince bi baktım annemlerin ev bomboş kaldı:))

çok sağolun kızlar darısı dediğinz gbi evime yerleştrmeye.. esracım sennde hayırlı olsn evn yerleşmş en yakın zamanda foto beklerz canm sende mutlulukla otur inşallah

ay esracım varya içime su serptin yemin ediyorum :)

çok sağolasın hazır seni bulmuşken bir kaç soru daha sormak istiyorum...

sen orda hangi otelde kaldın ? güzelmiydi tam ayvalıktakimi yoksa sarımsaklı plajının oralardki otellerimi tavsiye dersin?

denizi çok derin değil diyorsun dimi?vede çok rüzgar yok ?

birde çarşıyı gezersin demişsin çarşısı var yani öylemi? bizim arabamız olmadıgı için yürüyerekmi gezeriz yoksa otobüse filanmı binmemiz gerekiyor ?

canım inşallah yagur yagmaz sende rahat edersin balayında güzel geçer inşallah :)

Hoş gelmişsin gamze balayı yteri konusunda yardımcı olamıyorum malesef benimki kasımda biliyorsun.Ama şu kadarını söyliyebilirim ki her yoruma kulak kabartma heryer için bir şey bulacaklardır nasılsa.

ay evet nilay ya herkes birşey diyo bende hemen fikir değiştiriyorum

napıyonuz kıslar ben temizligimi yaptım
şimdi ütüm var onları yapacam sizlere bir selam verim dedim
zeynebim hani resimlerini ben göremedim tatlım mailde atmadın
elticimde gelmiş gördüm onu hani onda resimler sizlerde neler var bakalım
hazırlıklar tam hız devam dimi hadi ben şimdi ütümü yaim dönerim size

Kolay gelsin canım.Evde olmak yorucu olsada güzell ben seviyorum evi.
Bende şimdi yemeğe gideyim geleyim kızçeler görüşmek üzere.

tatlımm net bağlatmmadık daha gönderemiyrm
buraya eklim emi bikaç foto. sonra göndericem zaten.
iş yerinden maili açamıorum pc mi kasıo sonra nedense.
facen varsa ekleyeyim ordan da bakabilirsin

hoşgeldin elçincim ben sana hiç kızabilir miyim özlüyorum ondan sitemim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…