- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #74.701
hoşgeldin elçincim ben sana hiç kızabilir miyim özlüyorum ondan sitemim
hoşbulduk buketcimmm haklısın canım ya seninde az günün kaldı nişana desene nasıl hazırlıklar bittimi
bitti canım dün akşam sözlümlere gittik bohçaları götürdük çok güzel geçti aşkımın teyzesi annemin liseden en yakın arkadaşı çıktı yanlız aşkımın dedesinin kalçasına pilatin takılmıştı hala yoğun bakımda riskliymiş durumu:S
bitti canım dün akşam sözlümlere gittik bohçaları götürdük çok güzel geçti aşkımın teyzesi annemin liseden en yakın arkadaşı çıktı yanlız aşkımın dedesinin kalçasına pilatin takılmıştı hala yoğun bakımda riskliymiş durumu:S
süpermş buket annenn çk memnn olmştr :)
hadi canım ya geçmiş olsun çok üzüldüm
ne güzel annen içinde iyi olm uştur yıllar sonra arkadaşını görmek
sağol elçincim. Evet kızlar gerçekten süper oldu annemin içi dahada rahat etti. bana kedi olalı bir fare tuttun dedi
farenn kralını tuttm deseydn
hakikaten öyle oldu galiba dün nasıl davrandılar bana görmeliydiniz baş köşede oturttular hiç birşey yaptırmadılar çayım bitti boş bardağı sehpaya koyamadan havada kapıp doldurdular kraliçe gibi hissettim kendimi
maşallah buketcm maşallah.. bohçayı nişandan snra gtürmşcekmydnz szde öncemi gtürülüo
betüşşş damla mozaik :84::84::84:
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/391604-evim-evim-siyah-beyaz-evim.html
Eşyalarım gitmiş, eve yerleştirmişler sonunda oh bee, inşaAllah eksik falan değildir, bir problem çıkmaz...
Şu hale bak yaa, kendimizden çok annelerin tepkilerinden korkar olduk, paranoyak ettiler bizi sonunda...
bn artık bakmıyorum baktkça aklıma geliobnm normal mozaik oldu yetmezmş gbi bde ters oldu hepten snir oluorum
hayırlı olsn buketcim resm isterizhayırlı olsun canım. Ay sonrma aynı anneden bendede var mobilya alamya gelmeyecekmiş beğenmezse morali bozulurmuş
bende yatak odası için fikir alırım diye bakıyordum canım yatak odamız çok dar komidinler sığmıyor damla mozaik döşemiş mutfağına gördüm hemen kapattım baakmadım yatak odasınaSenin öyle oldu benimde daha fazla maliyetli oldu damla olmadı bende ona yanıyorum döşensinlerde göreceğim inş. daha güzel durur. cimstonumuz takıldı dün görmeye gittim bayıldım ayna parçaları parlıyor iyiki onu seçmişim çokk beğendim
kızlar hafta sonu gelin çiçeğimi ve tüllerimi aldım bu cumartesi mobilyalar gelecek çok heyecan sardı valla ne güzel telaşlar bunlar böyle
hayırlı olsn buketcim resm isteriz
ama sende bze hç resm eklemedn nurgüll
hayırlı olsn buketcim resm isteriz
ama sende bze hç resm eklemedn nurgüll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?