- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #74.781
aylincim geldim canım çok teşekkür ederim canım aynen bizde bayramda gitmeyi düşünüyoruz kısmetse samsuna sen nasılsın alıştın mı evliliğe
yani daha önce yaşamadım bilmiyorum işte öğreniyorum soryorum ama herşeyin tadı başka evlilik çok güzel birşey şimdilik umarım hep öyle gider şokesinden çıkmadım henüz şaka gibi geliyor geçen kutsinin melek şarkısı çıktı dans şarkımızdı aynı zamanda bir baktım ikimizde birbirimizin suratına bakıyoruz sabah kahvaltı hazırladım çayını döktüm çok keyifliydi anlatılmaz bir duygu inşallah hepniz kazasız belasız en önemlisi sorunsuz bitirsiniz bu ay çok gelin var hayırlsı olsun takmayın kendinizi yıpratmayın ağdanızı kınadan bir gün önce aldırın
Çok güzel nasihatler, ama yapabilene helal olsun...
aynı annemi anlatıyor 33 yıllık evliler hala babam geldiğinde üstüne atlsr adamın
bende 25 yıldır bursada yaşıyorum burda doğdum büyüdüm ama kütüğümde bandırma yazıyor kısmetse artık bursa yazacak
aynı annemi anlatıyor 33 yıllık evliler hala babam geldiğinde üstüne atlar adamcağızın
aylincim geldim canım çok teşekkür ederim canım aynen bizde bayramda gitmeyi düşünüyoruz kısmetse samsuna sen nasılsın alıştın mı evliliğe
düğün bitti eve geldik kapıda havafişekler pat pat harikaydı
eve girdik merdivenlerde kucağına aldı bir baktım merdivenlerde gller odaya kadar çok romantikti herşey
saçımı açmak iki saat sürdü yalnız .))))9
Çok güzel nasihatler, ama yapabilene helal olsun...
deniz kız bende ramazan bayramında gideceğim samsuna
denizim bi tanem burda mısın seni çok seviyorum arkadaşım. kısmetse bursaya gelince ilk seni görücem.......... bu arada kızlar nasılsınız nasıl gidiyo düğün hazırlıkları deniz seni gelinli gördüm çok güzelsin arkadaşım ALLAH Bİ YASTIKTA KOCATSIN SİZİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?