2011 gelin adayları buyrun sohbete

aylincim geldim canım çok teşekkür ederim canım aynen bizde bayramda gitmeyi düşünüyoruz kısmetse samsuna sen nasılsın alıştın mı evliliğe

Kızlar biz aynı memleketliyiz ama ilkkez gidip görücem memleketimi, annem 40 yıldır ilkkez gidecek, her işte bir hayır var derler, nişanlımın sayesinde memleketimizi görmüş olucaz...

Aminnnnnnn inşallah denizim.Valla helal olsun size kızlar.Yazdığınız her kelime benim için önem teşkil ediyor inanın.Doğrularımı yanlışlarımı hep sizlerle görüyorum.İnşallah hayırlısıyla evlendikden sonrada bir arada oluruz da yine paylaşımda bulunuruz.Son gelinler buket,meltem ve ben bizi bekleyin kuzularımm

Çok güzel olmuş denizcim hayalinijn gerçekleşmeside ayrı bir güzellik.Gelinlikli resimlerinide bekliyoruz ben kendi adıma çok merak ediyorum.Önde yapıştır yazıyor kanımca arkada ne yazıyor?

Ben cevabımı aldım şahane olmuşşşşş :):)

Son düzenleme:
aylincim geldim canım çok teşekkür ederim canım aynen bizde bayramda gitmeyi düşünüyoruz kısmetse samsuna sen nasılsın alıştın mı evliliğe

alıştım yaa hep bugünleri beklemiyomuyduk zaten
sadece annemden ve kardeşimden ayrılmak biraz koydu
ama allahtan yakında gidebiliyorum haftada birde olsa
onun dışında bi sorun yok
herşey çok güzel

denizim bi tanem burda mısın seni çok seviyorum arkadaşım. kısmetse bursaya gelince ilk seni görücem.......... bu arada kızlar nasılsınız nasıl gidiyo düğün hazırlıkları deniz seni gelinli gördüm çok güzelsin arkadaşım ALLAH Bİ YASTIKTA KOCATSIN SİZİ

düğün bitti eve geldik kapıda havafişekler pat pat harikaydı
eve girdik merdivenlerde kucağına aldı bir baktım merdivenlerde gller odaya kadar çok romantikti herşey
saçımı açmak iki saat sürdü yalnız .))))9

ayşecim herşey çok güzeldi orada olmanı çok isterdim harika bir kına ve düğün oldu ben zaten çok sakin ve doğaldım herkesi kapıda karşıladım kınada felan herkes çok sevdi beni en önemlis iki farklı aile yapısı sorunsuz bitti şükür on iki buuçkta salondan çıktım ama bütün kızlara sorsum seni ayşeyi gördünüzmi diye bilmem nasıl affederim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…