2011 gelin adayları buyrun sohbete

Deniz kına resmini gördüm duygulandımmm kız.Sonra bir sonraki sayfaya geçtim gülen yüzünü gördüm içim bir hoş oldu.Allahım nazarlardan saklasın.Darısı hayırlısıyla bizim başımıza inşallah.Çok güzel olmuşsun.Gülen yüzün hiç solmasın.

aynı semt gibi ifade etmek istemiştim aslında heykelden 10 dakika osmangaziden 10 dakika nilüferden 15 dakika aslında gelirsin diye ummuştum neyse ben seninkine gelirmi davet edersen

çok güzel olmuşsun canım kusuruma bakma olur mu gerçekten hiç bilmediğim yerler davet edeceğim tabi eşinle gelirsiniz çok memnun olurum affedildim mi

kınadan bir gün önce kardeşimi görünce karşımda ağlamak deil koptum resmen konu komşu ne oldu diye koşup gelmiş telefonla konuşuyorduk evdekiler biliyormuş meeğer çaktırmadılar abla ben glemeyeceğim şimdiden hayurlı olsun diye bir arkamı döndüm abla dedi o an sen nerden çıktın dedim de başladım ağlamaya kim tutar beni saatlerce dolmuşum da bütün herşyi o anda akıtım canım daha sonra kınadada ağlamadım hiç düğün günü evden çıkarken yine kardeşmi kemeri bağlaren ağzımasakız attım acı sıktım da babam gedli duvağımı açtı gözlerimden öptü hakkım helal olsun dedi o zaman işte sakız bile fayda etmedi hiç sarıkdım bırakmadım dakikalarca

Oy oy oy gözlerim doldu şuan.Beni çok etkileyen o evden çıkma anı olmuşdur.Ben birede fena duygusalım hemen ağlamaya başlarım.Allahım hayırlısıyla atlarım bende inşallah.Mutluluk göz yaşları olsun hepimizin ki çok ama çok mutlu olalım allahım utandırmasın.

bende ağlar mıyım çok merak ediyorum

kızlar yapmayın yaa ( 1 ay sonra düğünüm var ve aklıma geldi ağlıyorum o gün nasıl tutucam kendimi bilmiyorum ( inşallah dediğiniz gibi hepimizin mutluluj gözyaşları olur Allah utandırmasın ama zor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…