2011 gelin adayları buyrun sohbete

nasıl canım gitti biliyo musun hatta annem gitmek istedi senin kınana o akşam denizlere çok ayıp oldu dedi ama abimde şehir dışındaydı onu kim getirip götürcekl diye gidemedi canım kısmetse annemle gelicez sana tabi volkan beyde gelicek bi tanem sen bennim en değerli arkadaşımsın deniz........... O akşam yemin ederim ömrümden ömür gitti..: hatta mehmet bey le bile görüşdük oda çok üzüldü :)

kız buko sen 25 yasındamısın

buket sende gelir uğrarsın diye düşünmüştüm aynı semtte olduuğmuz için

kuşum aynı ildeyiz ama aynı semtte değiliz yıldırım bana çok ters salonu hiç bilmiyorum yıldırımada nerdeyse hiç gitmedim nilüfer yada osmangazi olsa kesin uğrardım ama yıldırım bana başka şehir gibi hiç bilmiyorum oraları

aynı semt gibi ifade etmek istemiştim aslında heykelden 10 dakika osmangaziden 10 dakika nilüferden 15 dakika aslında gelirsin diye ummuştum neyse ben seninkine gelirmi davet edersen

Valla kızlar ben ist'deyim biliyorsunuz ve ist'de olanların gelmesini çok isterim zaten davetiyemide ekliyeceğim nasip kısmet olursa.Cumartesi 1 ile 58 arasında gündüz olunca ulaşım da çok sorun olmaz diye umut ediyorum.

Son düzenleme:
evt cnm şişliye yakın olanları beklerm

Benim kocişin izni pazara denk gelirse sürükler getiririm.
Köprüyü geçtiğimizde ordayız betüşüm çok tersde kalmıyor gibi.
İnşallah nasip olur çok isterim tabi tek gelemem bir başıma ne yaparımm masalardan birinin uc kısmına oturuveririm artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…