- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #74.841
selam kızlar bugün çok yoğundum uğruyamadım.
hoşgeldin bitanem..hazırlıklar ne alemde..
herkese selam kızlar size bir konu hakkında danışmak istiyorum balayı otelleriyle ilgili ?
şimdi ben balayına ayvalık sarımsaklıya gitmeyi çok istiyorum... sessiz sakin bir yer otel baktım ordan...
sonra dün bi akrabamız orası çok rüzgarlı hemde denizi hemen bi girdinmi derinleşiyo diyo ve tabiki bende sogudum dogal olarak
hala gitmeyi istiyorum ama karar veremedim hiç oraya daha önce giden varmı ?
yada siz bir yerler önerebilirmisiniz...
kıstaslarıma gelince sakin olsun rahat edelim nişanlım yüzmeyi çok iyi bilmiyo denizi karadeniz gibi hemen derinleşmesin ve birde çok çıplaklı olmasın
kızlar mutfaktaki doğal gaz borusu nasıl gizlenir
günaydın kızlar bnde geldim
günaydın kızlarr baktım kapı açık dalıverdim nasılsınız ne var ne yok annemi çarşıya yolladım ütüm yok bana ütü al dedim
ütü çok önemli canım çok uğraştırıyor bazıları. nasıl bişey istiyorrsunn
Günaydın hatunlar ben geldimm :)
Kübroş dün göremedim seni hoş geldim kuzucumm
günaydınnnnn bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrkucaklıyorum hepinizi
Bukettt hangii marka düşünüosun nişanlım ben sana kazanlı tefal alıcam dedi ama ben yine küçük bir tane daha alıyım diorum aklımda Tefal var yine....
uzay mekiğitefalin buhar kazanlı bir ütüsü varda çok beğeniyorum bulabilirsen onu al dedim bulur heralde kırşıklıkları tek sürüşte açıyormuş kullananlar ütü değil başka birşey diyor aşkımda zaten görünce bu ütüye benzemiyorki uzay mekiği bu demişti
Eki Görüntüle 202103
Bukettt hangii marka düşünüosun nişanlım ben sana kazanlı tefal alıcam dedi ama ben yine küçük bir tane daha alıyım diorum aklımda Tefal var yine....
istediğim ütü tefal GV9360 yazdım tuttuşturdum annemin eline bulur inşallah bunu kullanayım çok ağır gelirse bende yedek alırım küçük bir ütü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?