2011 gelin adayları buyrun sohbete

Canımm 15 sene her yazı Ayvalıkta geçirdim çok iyi bilirim orayı;gezebilecegin yerler Şeytan Sofrasına çıkabilirsiniz diyecegim ama biz hep arabayla çıktık oraya ulaşım varmı bilmiyorum Seytanın oraya ayak izini bastıgına inanılıyor özellikle güneş batarken giderseniz denizle güneşin bir oldugunu görebilirsiniz...
Çamlık'da Lokma tatlısı yiyebilirsiniz...
Cunda (Alibey Adası)eski Rum evleri ve meyhanelerde rakı-balık keyfi yapabilirsiniz..
Sarımsaklı'da plajda Karayolları ve Maliye Kampının karşısında pansiyonlar,oteller vardı o dönemde sezon açılmıştır...rahat bir şekilde balayını yapabilirsin..denizden çık ayvalık tostu ye çok tatlı oluyor...denizi derinleşir,sıglaşır bu şekilde ilerler...(daglar denize dik uzandıgı içinmiş)
Ayvalık'ta Marinanın arkasında gezilecek yerler var...Umarım yardımcı olmuşumdur.Kesinlikle görülmesi gereken yerlerden birisi çok iyi seçim yapmışsın sorun olursa da yanıtlarım yine...

kızlar mutfaktaki doğal gaz borusu nasıl gizlenir

Evdeki dogalgaz borusunu annemle aliminyum folyoyla kapladık orda nasıl bilmiyorum ama Ank'da boyamak yasakmış onları belki fikir olur canım sana bohçalar da gitmiş az kaldı...

Denizzz ayyyy kıyamam ben kuzumm sana sen ne güzel bir gelin olmuşsun dicem ama ben gelinlikli resmini görmedim sadece kına resmini gördüm

slms kızlarrrrrr

deniz resmini göremedim.özelden bi albüm yaparsan görürüm

bizim eve eşyalar vs gidecek sadece elektrik ve su alamıyoruz.düğünden sonra 2 gece burda otelde kalıcaz.ptesi akşamı zaten belek'e gidiyoruz allah izin verirse.gelince 1 hafta daha izin.evde net olmayacak ben bi süre gelemem sanırım.ay sanki yarın evleniyorum hemen veda gibi konuştum

ütü çok önemli canım çok uğraştırıyor bazıları. nasıl bişey istiyorrsunn

uzay mekiği tefalin buhar kazanlı bir ütüsü varda çok beğeniyorum bulabilirsen onu al dedim bulur heralde kırşıklıkları tek sürüşte açıyormuş kullananlar ütü değil başka birşey diyor aşkımda zaten görünce bu ütüye benzemiyorki uzay mekiği bu demişti

Günaydın hatunlar ben geldimm :)

Kübroş dün göremedim seni hoş geldim kuzucumm

dün sabah saatlerinde vardım sonrasında pc başında olamıyorum işlerden. sende hoşgeldin canımmm

kızlar bu arada eşimin mr tomografi sonuçlarını aldık hamdolsun temiz çıktı. dün sanki yeniden dünyaya gelmiş gibiydik. saatlerce konuştuk bu bir haftadır ikimizde birbirimize hissettirmeden yaşadığımız sıkıntıyı anlattık. çok korkmuş eşim kötü bişey çıkmasından. sağlık gibisi yok.

Son düzenleme:
Bukettt hangii marka düşünüosun nişanlım ben sana kazanlı tefal alıcam dedi ama ben yine küçük bir tane daha alıyım diorum aklımda Tefal var yine....

istediğim ütü tefal GV9360 yazdım tuttuşturdum annemin eline bulur inşallah bunu kullanayım çok ağır gelirse bende yedek alırım küçük bir ütü

canım benimki de delonghi nin kazanlısı. süper ütü yapıyor bu kazanlılar. tek seferde açıyor kırışıklıkları.

Bukettt hangii marka düşünüosun nişanlım ben sana kazanlı tefal alıcam dedi ama ben yine küçük bir tane daha alıyım diorum aklımda Tefal var yine....

meltem dediğin gibi kazanlılar süper ama ayrıca bir ütü almak gerekiyor acil birşeyi ütülemek istediğinde her zaman kazanlının ısınmasını bekleyemiyor insan. sanırım kazanlılının tek eksi yönüde geç ısınması

istediğim ütü tefal GV9360 yazdım tuttuşturdum annemin eline bulur inşallah bunu kullanayım çok ağır gelirse bende yedek alırım küçük bir ütü

Ben de bundan alıcamm bu çok güzel gömlegi askıda bile ütüleyebiliyorsun annem de bunun bir alt modeli var o bile süperrr ama şimdi bu ütü de her zaman açılmıyor yer sorunu oluyor o yüzden bir tane küçük alıcam ben tefal auto speedleri otomatik olarak kapananlardan alıcam ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…