- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #74.961
Aslıı hani gelinliğin resmi?
Bu arada Deniz'im resim eklemişsin göremedim, isteriz, isteriz albüm isteriz
iyiyim canım ne olsun bende uğraşıyorum valla hazırlıklara devam kuzum bende dün davetiyeleri yazdım dağıtmaya başlayacağım işte bende çiçeğimi aldım kuzum hafta sonu yapay çiçek aldım ama aynı canlı gibi duruyor çok güzel çok beğendim ben hadi bakalım hayırlısı kuzum bizimde cumartesi günü mobilyalarımız gelecek nasip kısmet olursa ohhh büyük iş olmuş vize çıkmış çok şükür canım benim diğerleride hallolur allahın izni ile bende hafta sonu kuaför ve fotocuyla anlaştım canım işte bizimde çok şükür bitti hazırlıklar bekliyoruz ama eksikler bitmiyor be kuzu
esra sen ümraniyedemiydinn
esra bi resim çekilemedim.
aksilikler oldu az çok.
gelinliğin her provada istediğim şeylerin 3/2 sini yaptılar diğerleri hep bir sonraki provaya sarktı.
o yüzden hiç bir provada onlara olan sinirimden çekilmek aklıma gelmedi
geç oldu ama temiz oldu.
hani ilk sen bana bi resim göstermiştin ya merdivende eteği kat kattı dantelden. onun aynısı oldu :)
Ayyy Aslı'cım çok beğenmiştim ben o modeli, kızım süper olacaksın yaa...
öyle yapıcam kuzum sağol..çok muhabbete gremiyorum bağışla kuzu..hiç ama hiç keyfim yok..
calı çiçek istiyorum demiştim oda el çiçği gibi almamış eşim ama kırmadım aldım yinede gelin çiçeğimi attım kızlara düğün sonrası çok keyifliydi
kübracık patates patlıcan biberim var ne yemek olur bunlarla türlü yaptım geçen akşam market alışverişine çıkmadık daha :)))))))))))))))))))))))
kübracık patates patlıcan biberim var ne yemek olur bunlarla türlü yaptım geçen akşam market alışverişine çıkmadık daha :)))))))))))))))))))))))
Evet canımcım...
esra bi resim çekilemedim.
aksilikler oldu az çok.
gelinliğin her provada istediğim şeylerin 3/2 sini yaptılar diğerleri hep bir sonraki provaya sarktı.
o yüzden hiç bir provada onlara olan sinirimden çekilmek aklıma gelmedi
geç oldu ama temiz oldu.
hani ilk sen bana bi resim göstermiştin ya merdivende eteği kat kattı dantelden. onun aynısı oldu :)
Ayyy Aslı'cım çok beğenmiştim ben o modeli, kızım süper olacaksın yaa...
hafta sonu çakmak mahallesindeydim bende arkadaşım evlenmişti 6 ay önce ilk defa evine gittim. baya yoğun bir ttrafiği var alışveirş için çok imkanı olan bir yer.
O an hafızamdan silinmiş gibi, onunla beraber olan evraklar yerli yerinde ama o yok(
Yarın bide onu çıkartmak için uğraşıcam, patron çocukları göndeririz dedi ama bakıcaz artık, ya o değilde 2 yıldır burdayım hiç evrak kaybetmedim, çünkü küçücük bir notu bile saklarım, bu kadar büyük bir rapor nereye gider aklım almıyor, patronda ilginç buldu...
gittim anlattım herşeyi iç kısımda zorlamadan dolayı sıyrık oluşmuş bu acıveriyormuş zarda zedelenmi şama yırtılmamış esnek heran yırtılır yırtılmaz bu belli olmaz yapıya bağlı diyor jel verdi kayganlaştırıcı daha denemedim sürmdim
sende git bence zeynep yazsın sanada kayganlaştırıcı jel gerçi yazmaya gerek yok 20 tl dur adını yazayım femalub
cnm benimdemi zedelendiki
insan utanıo böle bişiy almaya ya.
bilemiorum geçmezse giderim zaten ama hastayım şimdi
Evet canımcım...
hafta sonu çakmak mahallesindeydim bende arkadaşım evlenmişti 6 ay önce ilk defa evine gittim. baya yoğun bir ttrafiği var alışveirş için çok imkanı olan bir yer.
Çakmak mahallesi çok yakın bize, çarşıdan geçtiysen ne kadar kalabalık olduğunu farketmişsindir...
Çok güzel mağazalar var, önceden biz Üsküdar'a giderdik alışverişe, şimdi her yerden geliyorlar.
Hatta bir mağazadan 2'şer tane olan var. Mesela arminenin 2 mağazası var birinin alt katında outlet kıyafetler satılıyor, yarı yarıya düşük fiyatları...
ne utancan biz cahiliz bu konuda bu yüzden böyle bakıyoruz olaylara eczacı kız dedi ki hiçbirşey söylemedim reçeteyi verdim sadece ayyyy yenimi evlisin çok acıdımı dedi aynen şok oldum bir hafta oldu dedim bende bende dört ay sonra düğünüm var dedi bende allah kolaylık versin dedim çıktım ilk evliler böyle yazın en çok sattığımız jel dedi kız evlenenler en çok yazın oluyor dedi .))) gülermisin ağlarmısın ahh ah
Çakmak mahallesi çok yakın bize, çarşıdan geçtiysen ne kadar kalabalık olduğunu farketmişsindir...
Çok güzel mağazalar var, önceden biz Üsküdar'a giderdik alışverişe, şimdi her yerden geliyorlar.
Hatta bir mağazadan 2'şer tane olan var. Mesela arminenin 2 mağazası var birinin alt katında outlet kıyafetler satılıyor, yarı yarıya düşük fiyatları...
evet canım içim gitti mağazalara ama mecburen bakıp geçtim. inşallah bir gün gelicem oraya alışveirşe
Evet canımcım...
canım benim kardeşimde cazanede çalışıyor neler yaşıyor neler. prevar... alırken bu bana küçük geliyor başka marka ver diyen erkek bile varmışonlar alışıyor artık alırken sizde rahat olun. senin karşına çıkan eczacı kız maşallah aşmış herşeyi
evet canım içim gitti mağazalara ama mecburen bakıp geçtim. inşallah bir gün gelicem oraya alışveirşe
Ben burada olsaydım gezdirirdim ama nasip
en ideal kızartma bence de
çok temiz kalpliyim başka birşey istesem olacakmış babam kızartma yapmış yiyorum şimdi
ne utancan biz cahiliz bu konuda bu yüzden böyle bakıyoruz olaylara eczacı kız dedi ki hiçbirşey söylemedim reçeteyi verdim sadece ayyyy yenimi evlisin çok acıdımı dedi aynen şok oldum bir hafta oldu dedim bende bende dört ay sonra düğünüm var dedi bende allah kolaylık versin dedim çıktım ilk evliler böyle yazın en çok sattığımız jel dedi kız evlenenler en çok yazın oluyor dedi .))) gülermisin ağlarmısın ahh ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?