2011 gelin adayları buyrun sohbete

Aslıı hani gelinliğin resmi?
Bu arada Deniz'im resim eklemişsin göremedim, isteriz, isteriz albüm isteriz

esra bi resim çekilemedim.
aksilikler oldu az çok.
gelinliğin her provada istediğim şeylerin 3/2 sini yaptılar diğerleri hep bir sonraki provaya sarktı.
o yüzden hiç bir provada onlara olan sinirimden çekilmek aklıma gelmedi
geç oldu ama temiz oldu.
hani ilk sen bana bi resim göstermiştin ya merdivende eteği kat kattı dantelden. onun aynısı oldu :)

evet eksikler hiç bitmiyor. koşturmaca bitmiyor.
çiçeğini nerden aldın nurgül.

kübracık patates patlıcan biberim var ne yemek olur bunlarla türlü yaptım geçen akşam market alışverişine çıkmadık daha :)))))))))))))))))))))))

esra sen ümraniyedemiydinn

Evet canımcım...

calı çiçek istiyorum demiştim oda el çiçği gibi almamış eşim ama kırmadım aldım yinede gelin çiçeğimi attım kızlara düğün sonrası çok keyifliydi

kübracık patates patlıcan biberim var ne yemek olur bunlarla türlü yaptım geçen akşam market alışverişine çıkmadık daha :)))))))))))))))))))))))

canım bu hafta türlü yediyseniz içinde de patlıcan varsa haftada bir kez patlıcan kesiyor insanı istersen sen patates yemeği yada kızartması yapabilirsin. patlıcanlada sonra başka bir gün salatasını yaparsız közlersin yanına domates maydonoz sarımsaklı yoğurt ohh.
patates in kavurmasıda güzel oluyor. ahh anam apardı şimdi eşim beğenirmi yermi diye yapamıyorum erkeklere sadece patatesi haşladımkavurdum yaptım desen basit geliyor. ama ben çok seviyorum

çok ilginç gerçekten yaaa inşallah bulunur esra.

sende git bence zeynep yazsın sanada kayganlaştırıcı jel gerçi yazmaya gerek yok 20 tl dur adını yazayım femalub

cnm benimdemi zedelendiki
insan utanıo böle bişiy almaya ya.
bilemiorum geçmezse giderim zaten ama hastayım şimdi

cnm benimdemi zedelendiki
insan utanıo böle bişiy almaya ya.
bilemiorum geçmezse giderim zaten ama hastayım şimdi

ne utancan biz cahiliz bu konuda bu yüzden böyle bakıyoruz olaylara eczacı kız dedi ki hiçbirşey söylemedim reçeteyi verdim sadece ayyyy yenimi evlisin çok acıdımı dedi aynen şok oldum bir hafta oldu dedim bende bende dört ay sonra düğünüm var dedi bende allah kolaylık versin dedim çıktım ilk evliler böyle yazın en çok sattığımız jel dedi kız evlenenler en çok yazın oluyor dedi .))) gülermisin ağlarmısın ahh ah

canım benim kardeşimde cazanede çalışıyor neler yaşıyor neler. prevar... alırken bu bana küçük geliyor başka marka ver diyen erkek bile varmış onlar alışıyor artık alırken sizde rahat olun. senin karşına çıkan eczacı kız maşallah aşmış herşeyi

ne rahat insanlar valla.
birde ben rahat olabilsem.
off neyse sinirlerim çok bozuk zaten bugün çok gerginim. ağlamak istiyrm hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…