- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #75.141
Herkese slm kızlaar, nasılsınız...
Eda'cım gelmiş hoşgeldin canımcım...
Kızlaar bugün gelemeyebilirim yarın yolculuk var bir dolu evrak işim olacak.
Mobilyalarımız gelmiş, hepsinin montajı olmuş bozdolabı, bulaşık makinemiz bağlanmış.
Nişanlım yerler biraz toz oldu diyor, herşey çok güzel oldu diyor, çok beğenmiş, bugünde köşe takımımız gelecek...
Hepiniz hakkınızı helal edin kızlar, çok paylaşımımız oldu, dertlerime ortak oldunuz, ayrıca çook dua edin, buna çok ihtiyacım olacak...
Akşama uğrayabilirsem muhabbete katılırım yine.
Sizleri çook seviyorum kızlar...
merhaba kızlar zübeydecim Allah tamamına erdirsin herşey çok güzel görünüyo. Eda cım da dönmüş herşeyin güzel geçmesine çok sevindim belek soğukmuydu bende haftaya gidicem ama hava hp yağmurlu gözüküyo çok canım sıkıldıEsra cım hayırlı yolculuklar adaşım burçtaşım herşeyimiz rast geldi benim de işte son günüm bugün iki hafta sonra burdayım kızlar. Son gün olduğu için işleri toparlamam lazım ama sizide takip edicem hepinizi çok seviyorum ve kocaman kocaman öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin...
Merhaba kızlar, ara ara buraya uğruyorum. Şimdi baktım bazılarınız evlenmiş, kimisinin düğün vakti gelmiş çatmış. Cimcime hayırlı olsun canım, inşallah herşey güzel geçer senin için.. Bu arada burayı takip ettiğimde benimde ne zaman belli değildi, artık belli oldu bende Eylül geliniyim kızlar
merhaba kızlar zübeydecim Allah tamamına erdirsin herşey çok güzel görünüyo. Eda cım da dönmüş herşeyin güzel geçmesine çok sevindim belek soğukmuydu bende haftaya gidicem ama hava hp yağmurlu gözüküyo çok canım sıkıldıEsra cım hayırlı yolculuklar adaşım burçtaşım herşeyimiz rast geldi benim de işte son günüm bugün iki hafta sonra burdayım kızlar. Son gün olduğu için işleri toparlamam lazım ama sizide takip edicem hepinizi çok seviyorum ve kocaman kocaman öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin...
biz oradayken hava cok cok güzeldi esra'cım
gündüzleri sıcak akşamları da biraz serin di
ben üzerime hep bir hırka aldım, sende çantanı hazırlarken sakın unutma
hava o kadar sıcaktı ki ikimizde cok yandık deniz'e girdik havuz'a girdik
Inşallah siz gidene kadar da hava düzelir herşey gönlünce olur
esracığımmm çok duygulandım kız ağlayasın geldi canım benim sende hakkını helal et benden yana varsa helal olsun çok mutlu olursun inş. canım benimmmm rabbim yar ve yardımcın olsun inş.
denizim döndün mü bursaya sen yoksa işte misin?
Ben havuza girmedim mikrop kaparim diye korktum
denize on dakika kadar girdim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?