2011 gelin adayları buyrun sohbete

esroşşş birçok şeyi kader ortağı olup paylaştık bizde seni özleyeceğiz sende bizleri unutma bol şans canımmm geride kalanlarada şanss dileee bebişimmmm :2:

esracım hayırlı yolculuklar balım inşallah sorunsz atlatrsn nişanlına kavuşmann heyecanını gzel yaşarsın.. düğünn olmadan ığdır dönüşü uğra sanırım kendi evnzde net vardı

merhaba kızlar zübeydecim Allah tamamına erdirsin herşey çok güzel görünüyo. Eda cım da dönmüş herşeyin güzel geçmesine çok sevindim belek soğukmuydu bende haftaya gidicem ama hava hp yağmurlu gözüküyo çok canım sıkıldı Esra cım hayırlı yolculuklar adaşım burçtaşım herşeyimiz rast geldi benim de işte son günüm bugün iki hafta sonra burdayım kızlar. Son gün olduğu için işleri toparlamam lazım ama sizide takip edicem hepinizi çok seviyorum ve kocaman kocaman öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin...

Merhaba kızlar, ara ara buraya uğruyorum. Şimdi baktım bazılarınız evlenmiş, kimisinin düğün vakti gelmiş çatmış. Cimcime hayırlı olsun canım, inşallah herşey güzel geçer senin için.. Bu arada burayı takip ettiğimde benimde ne zaman belli değildi, artık belli oldu bende Eylül geliniyim kızlar

Senin içinde herşeyin çok ama çok güzel olmasını diliyorum canım.
Her anın tadını çıkar dualarımız seninle iki hafta sonra görüşmek üzere.

Hoşgeldin aramıza.Hayırlı olsun canım bende kasım geliniyim :)

esracığımmm çok duygulandım kız ağlayasın geldi canım benim sende hakkını helal et benden yana varsa helal olsun çok mutlu olursun inş. canım benimmmm rabbim yar ve yardımcın olsun inş.

biz oradayken hava cok cok güzeldi esra'cım
gündüzleri sıcak akşamları da biraz serin di
ben üzerime hep bir hırka aldım, sende çantanı hazırlarken sakın unutma
hava o kadar sıcaktı ki ikimizde cok yandık deniz'e girdik havuz'a girdik
Inşallah siz gidene kadar da hava düzelir herşey gönlünce olur

Ayy içimi rahatladı biraz canım çok sağol.. İnşallah herşey sorunsuz gerçekleşir canım

esracığımmm çok duygulandım kız ağlayasın geldi canım benim sende hakkını helal et benden yana varsa helal olsun çok mutlu olursun inş. canım benimmmm rabbim yar ve yardımcın olsun inş.

dün bi komsu geldi kapıda ben tanımıyorum annem tanıyo..kapıda konusuyolar aynı kızın ses tonu senn..oyy dedim nurgüşümün sesiii.

Ben havuza girmedim mikrop kaparim diye korktum
denize on dakika kadar girdim sadece

ben deniz'e de girdim havuz'a da deniz
baktım diğer balayı çiftlerinden hatunlar da giriyo
ama hiç ıslak mayo ile oturmadım bi de intimate wash kullandım
çok şükür herhangi bir problem yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…