- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #75.221
bazen mecbur kalıyoruz deniz bizdede oluyor. ama kırmamak için arada böyle şeyler olsun diyroum bende.
edaaa aynısını birgün bende yaptım ona öğlen yemek yemeidğimi söyledim iş yerinde çünkü planladığımız yemeği yiyecektik evde. ama o biraz geç geldi bende dayanamadım yedim biraz yemekten. sonra o gelince yemek yedin mi dedim geç kalınca normalde dışarda yiyor diğer çalışanlarla. yok dedi seninle planımızı bozmamak için yemedim dedimecburen bir daha yedim yemeklerden patladım ama çaktırmadımm
zeynebimm sen araa büyüklük sende kalsınn
deniz ya nasıl benzeşiyoruz aynı binada değilizde karşılıklıyız her görüşemde yıllardır birbirimizi görmemiş gibi sarılıyoruz sıkı sıkıilerde değişir diyorum heraldeee
edaa şimdi görüdm resimleri düğün salonunda en yakın arkadaşımın düğünü oldu çok güzel bir salon. onlarda ropörtaj yapılmıştı sizde de oldumu
eda fotolar süper ark.ın çok güzel çekmiş valla
yok canım biz röportaj kısmını istemedik, bana cok saçma gelmişti
salon güzel ama keşke otopark'ı da olsaydı
evet canım,cocuk zaten prof. benim cok icime sindi fotolar
yetişirsek nişan için bizde dış çekim düşünüyoruz stüdyoda 2 yada 3 poz çektireceğim inş. yetişirde dış çekimde olur
yok canım biz röportaj kısmını istemedik, bana cok saçma gelmişti
salon güzel ama keşke otopark'ı da olsaydı
evet canım,cocuk zaten prof. benim cok icime sindi fotolar
Inşallah yetişir cünkü dış mekan fotoların havası başka oluyor
daha doğallar stüdyo resimlerine göre
biz nişanda da düğünde de sadece dış mekan fotoları çektirdik
istediklerimizi çerçeveleyeceğiz
evet dış çekimle studyo çok fark edio
geçen gün seçmeye gittik hiçbirine kıyamadım elemeye
evlenmiş olan kuzucuklarım size birşey sormak istiyorum şimdi benim nikaha 4 gün var ve hafta başından beri nişanlımla küsüz konuşmuyoruz ve ben böyle devam ederse kınam ve nikahım yani en özel günüm sinir ve kızgınlıkla mahvolucak diye çok üzülüyorum sizde zaman yaklaştıkça yaşadınız mı bunları ve benimkinde eşşek damarı vardır böyle devam ettirip en özel günümü zehir ediceğine eminim
evlenmiş olan kuzucuklarım size birşey sormak istiyorum şimdi benim nikaha 4 gün var ve hafta başından beri nişanlımla küsüz konuşmuyoruz ve ben böyle devam ederse kınam ve nikahım yani en özel günüm sinir ve kızgınlıkla mahvolucak diye çok üzülüyorum sizde zaman yaklaştıkça yaşadınız mı bunları ve benimkinde eşşek damarı vardır böyle devam ettirip en özel günümü zehir ediceğine eminim
bende söyledim canım herzamanki gibi en özel günmüzüde zehir ediceksin dedim hep aynı şeyi yapıyosun falan dedim oda bana duygu sömürüsü yapma dedi duygu sömürüsü yapıyomuşum benbenimkindede aynı damar var kınanın ertesi günü dini nikahımızı kıydırdıktan sonra küstük bizde ertesi gün düğün var nikahımız kıyılmış ama hala inat etmiş. Suçsuz olduğum halde ben konuştum ve ona bu güzel günü böyle geçirmek işstemediğimi söyledim ve gittim sonra o geldi tmm dedi. öylecede barıştık
esracım, bizde öyle bişey olmadı ama eğer olsaydı ben bir şekilde konuşmayı başlatırdım ama özür dilerim falan demezdim
şu gün şimdi nasıl olucak diye sorardım yani
esracım, bizde öyle bişey olmadı ama eğer olsaydı ben bir şekilde konuşmayı başlatırdım ama özür dilerim falan demezdim
şu gün şimdi nasıl olucak diye sorardım yani
ayy canım o kadar tripliki ne söylesem ne sorsam ters ters cevap veriyo bende cinleniyorum doğal olarak yumaşayamıyorum hiç :)) çok nazlı ya sanki ben erkeğim o kız bakalım neler olucakesra bi şekilde alttan almak gerekiyor sanırım sonra çıkarırsın acısını :)))
suçlayarak değilde mutlu bir şekilde evlenmek istediğini söyle.
ay canım onlar bizden beter sanki onlar gelin oluyor tirpler felan havada uçuşuyor kuaförden çıkarken biraz yavaş sür dedim diye bir surat bir surat bir tirip düğün yani son noktada bile olabiliyor ama geçici allahtan bunlar stresin verdiği canım herkes aynı merak etme kimse dört dörtlük değil olamaz da herkeste yaşanıyor ama ben senin yerinde olsam bir adım atar aradaki gerginliği ortadan kaldırıdım o anı o şekilde geçirmek istemezdim sıkı sıkı sarılarak ve elini sıkarak geçirirdim bunu yapmak içinde biraz sıcak bir ortam olmalı en özel gününüz sıcak ve duygu yüklü olsun
ayy canım o kadar tripliki ne söylesem ne sorsam ters ters cevap veriyo bende cinleniyorum doğal olarak yumaşayamıyorum hiç :)) çok nazlı ya sanki ben erkeğim o kız bakalım neler olucak
tam üstüne bastın canım sanki gelin o kaprisler nazlar adım atmama bile fırsat kalmıyo ki canım bişey soruyorum hani konuşalım yavaş yavaş çözülelim diye beyefendi cevap verme zahmetine bile girmiyo yada kısa ve net cevaplar bilmiyorum artık bende bıraktım uğraşmıyorum
ay canım onlar bizden beter sanki onlar gelin oluyor tirpler felan havada uçuşuyor kuaförden çıkarken biraz yavaş sür dedim diye bir surat bir surat bir tirip düğün yani son noktada bile olabiliyor ama geçici allahtan bunlar stresin verdiği canım herkes aynı merak etme kimse dört dörtlük değil olamaz da herkeste yaşanıyor ama ben senin yerinde olsam bir adım atar aradaki gerginliği ortadan kaldırıdım o anı o şekilde geçirmek istemezdim sıkı sıkı sarılarak ve elini sıkarak geçirirdim bunu yapmak içinde biraz sıcak bir ortam olmalı en özel gününüz sıcak ve duygu yüklü olsun
canım aynını ben yasıyorum..yine seninki susuyo benim taramalı tüfek gibi sayıyoda sayıyo..şimdi bile kavga ettik.1 haftadır ne heyecan yasıyorum ne bişey..habire kavga..
biz de düğünden önce imam nikahımız olucak, bu geldi amcası ile bizim eve tabii hoca ile birlikte
neyse öncesinde de eniştem (kendisi hacı) bana mehir ne anlama geldiğini ve mutlaka istemem gerektiğini söyledi işte nasıl ölçüldüğünü falan söyledi, bende ne kadar istesem uygun olur diye sordum 80 - 100 gr uygun olur dedi
neyse hoca sordu gelin kızımız ne ister mehir olarak dedi
amcası direk atladı, 80 gr altın uygun olur dedi
sonra hoca dedi ki; kızımız bunun cevabını versin
amcası yine; 80 gr yeterli yoksa kurban kesmeleri gerekir falan dedi
bu sefer eniştem bence bize laf düşmez kızımız söylesin dedi
ben en başta 80 düşünmüştüm ama sırf gıcıklık olsun diye 100 gr altın dedim
sonra kuaför den cıktığımızda eşim biraz ayıp olmadı mı amcam deden yaşında adam dedi
bende amcanın yaptığı daha ayıp bana sorulan soruya o cevap verdi dedim
bozuldu biraz sonra düşündü
doğru haklısın hatun iyiki kendi isteğini söylemişsin helal olsun dedi
biz de düğünden önce imam nikahımız olucak, bu geldi amcası ile bizim eve tabii hoca ile birlikte
neyse öncesinde de eniştem (kendisi hacı) bana mehir ne anlama geldiğini ve mutlaka istemem gerektiğini söyledi işte nasıl ölçüldüğünü falan söyledi, bende ne kadar istesem uygun olur diye sordum 80 - 100 gr uygun olur dedi
neyse hoca sordu gelin kızımız ne ister mehir olarak dedi
amcası direk atladı, 80 gr altın uygun olur dedi
sonra hoca dedi ki; kızımız bunun cevabını versin
amcası yine; 80 gr yeterli yoksa kurban kesmeleri gerekir falan dedi
bu sefer eniştem bence bize laf düşmez kızımız söylesin dedi
ben en başta 80 düşünmüştüm ama sırf gıcıklık olsun diye 100 gr altın dedim
sonra kuaför den cıktığımızda eşim biraz ayıp olmadı mı amcam deden yaşında adam dedi
bende amcanın yaptığı daha ayıp bana sorulan soruya o cevap verdi dedim
bozuldu biraz sonra düşündü
doğru haklısın hatun iyiki kendi isteğini söylemişsin helal olsun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?